Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Renkli Minderleri Kullanarak Yapabileceğin Farklı Dekorasyon Önerileri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Renkli Minderleri Kullanarak Yapabileceğin Farklı Dekorasyon Önerileri

Yayınlanma tarihi: 13.03.2020

Minderlerle dekorasyon uygulamalarını etnik ve country tarzlarda daha çok görürüz. Ancak minder kullanımını modern dekorasyonlara taşımak da mümkün. Kişisel zevklerini göz önünde bulundurarak yaşam alanlarının pek çok alanında minderleri tamamlayıcı bir seçenek olarak değerlendirebilirsin. Minderlerle dekorasyon için sana bazı kullanışlı tavsiyelerimiz var.

Balkon, Teras ve Bahçe Minderleriyle Neşeli Dekorasyonlar

Özellikle ilkbahar ve yaz ayları için bahçe, teras ve balkonlarda  vakit geçirmek olmazsa olmazlardan. Bu yaşam alanlarını renkli minderlerle dekorasyon uygulamaları yaparak canlı ve neşeli hale getirebilirsin. Geometrik desenler ve çizgili kumaşlar bu sezonun popüler seçeneklerinden. Sen de bu seçenekleri bahçe, balkon ve teraslarda kullandığın minderlere taşıyarak şık bir dekorasyon elde edebilirsin. Minderlerinde seçtiğin desenleri aksesuarlarında da kullanarak uyumlu bir ortam oluşturabilirsin. Yağmurlu ortam koşullarına karşı önlem almak için su geçirmez kumaşları tercih etmen temizlik ve kullanım kolaylığı açısından sana önemli bir avantaj sağlayacaktır.

Etnik Dekorasyonlarda Minderlerin Önemi Büyük

Etnik tarzlarda minderlerle dekorasyon uygulamaları çok sık tercih ediliyor. Yaşam alanlarında bu tarzı benimsediysen şark köşesi minderleri ile salon ya da oturma odanı hareketlendirebilirsin. Aynı zamanda rengarenk dekoratif yer minderleri ile mekanda tamamlayıcı bir dekorasyon oluşturabilirsin. Yer minderi oturma grubu ile mükemmel bir uyum sağlayacaktır. Kişisel zevklerine göre yuvarlak ya da kare yer minderi modellerini tercih edebilirsin. Etnik dekorasyon uygulamalarında kilim desenlerinin kullanımı yoğundur. Minderlerle dekorasyon sürecinde yeşil, kırmızı ve turuncu gibi renklerin canlı tonlarının hakim olduğu kilim desenli minderler tercih edebilirsin. Böylece salaş ve etnik bir ortam yaratman çok kolay olacak. Ahşap, bakır ve cam aksesuarlarla son dokunuşlarını yapabilirsin.

Yatak Odası İçin Şık Minderler

Yatak üzerine ekstra yastık ve minder koymak, modası asla geçmeyen dekoratif uygulamalardan biri. Minderlerle dekorasyon özellikle de sade ve minimal dekorasyonları canlandırmak için hoş detaylar oluşturuyor. Yastık minder modelleri ile her tarza uygun dokunuşlar yapabilirsin. Örneğin yatak odası için romantik esintiler istiyorsan minderlerinin kenarlarına dantel detayları ekleyebilirsin. Minder kumaşlarında çiçek desenlerinden yararlanman da yaşam alanına yumuşak ve romantik bir hava katacaktır. Minderlerinle aydınlatmalarını birbirine yakın tarzlarda seçerek etkili bir dekorasyona adım atabilirsin.

Çocuk Odası İçin Minderlerle Dekorasyon

İyi bir çocuk odası dekorasyonunun temel amaçlarından biri de rahat bir oyun ortamı sağlayabilmektir. Minderlerle dekorasyon ile çocuğunun keyifle vakit geçirebileceği bir oyun alanı yaratabilirsin. Odanın genel tarzına ve çocuğunun tercihlerine göre pek çok desen ve kumaş seçeneğinden yararlanabilirsin. Örneğin çocuğun arabalara ilgi duyuyorsa minderlerle dekorasyon için araba desenli kumaşlar tercih edebilirsin. Aynı desenlerden oluşan perdelerle mekanda uyumlu bir hava yakalayabilirsin. Çocuk odası için minderlerle dekorasyon yaparken leke ve kir tutmayan kumaşlar tercih etmen temizlik açısından pek çok avantaj sağlar.Şık,modern ve tarzını yansıtacak iç cephe duvar boyası renkleri için biboya.com.tr‘ yi ziyaret edebilirsiniz.

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message