Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Portmanto Düzenleyici 5 Farklı Aksesuar Önerisi
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Portmanto Düzenleyici 5 Farklı Aksesuar Önerisi

Yayınlanma tarihi: 26.02.2020

Evlerin giriş bölümünü toparlayıp düzenleyen, dış giyim eşyalarını muhafaza eden başyardımcımız; portmantoların günümüzde birçok çeşidi mevcut. Portmantolar sadece pano askılık şeklinde olabileceği gibi; vestiyer, askılık, ayna ekipmanlarını bir arada bulunduran bir kompleks mobilya da olabilir. Evden çıkışlarda kolayca ulaşmak istediğimiz ayakkabı, mont, şapka gibi kıyafetleri; eve girişlerde kolayca yerine koyabilmek için düzen şart. Portmanto düzeni ne kadar iyiyse dış giyim eşyalarındaki karmaşa, o kadar az olacaktır. Portmanto düzenleyici kullanarak kompleks yapılı portmantonu, sürekli düzenli tutabilirsin. Portmanto düzenleyici aksesuarları, portmantona uygun olarak seçebilirsin. Aşağıdaki en kullanışlı 5 portmanto düzenleyici önerisi sana fikir verecektir.

1- Sihirli askı ile daha fazla kıyafet as

Evindeki portmanto, kapaklı bir dolap formundaysa ve içindeki kanca sayısı yetersiz kalıyorsa portmanto düzenleyici ürünler içinden, sihirli askı denilen ürünü tercih edebilirsin. Bu ürünü portmanto kancalarından birine as. Mont, ceket gibi kıyafetlerini elbise askısına astıktan sonra elbise askısının kancasını, sihirli askının çoklu gözeneklerinden birine geçir. Bu sayede tek bir kancaya, sihirli askının gözenek sayısı kadar kıyafet asman mümkün olur.

2- Ayakkabı rampaları ile daha fazla ayakkabıya yer aç

İçinde ayakkabılık barındıran portmantoların düzeni için ayakkabıların da düzenli olması gerekir. Bunun için ayakkabı düzenleyici ürünler arasında, çok uygun fiyatlı olan ayakkabı rampalarını kullanabilirsin. Dolap raflarının derinliğinden en iyi şekilde yararlanarak yer tasarrufu sağlayan bu rampaları portmanto düzenleyici olarak kullanabilirsin.

3- Şal askısı kullanarak yer tasarrufu yap

Portmanto düzenleyici olarak kullanabileceğin bir başka ürün ise şal askısı. Birbirine bitişik çember formlarından oluşan bu ürünün üst kısmı, bir elbise askısı gibi. Şallarınızı ya da ince yapılı atkılarınızı bu çemberlerden geçirerek hem bir arada olmasını sağlarsınız hem kırışmazlar hem de portmantoda fazla kanca işgal etmezler.

4-Sepetler ve dekoratif kutular her zaman kurtarıcı

Portmanto düzenleyici olarak raflarda sepet ya da dekoratif kutular kullanabilirsin. Böylece; özellikle bere, eldiven tarzı giyimlerin muhafazası konusunda daha düzenli ve kullanışlı bir alan oluşturulabilir. Ya da kıyafet yerine çanta çeşitleri, şemsiye tarzı ürünlerini bu kutulara koyarak dağınıklığın önüne geçebilirsin. Dolap içi düzenleyici raf çeşitleri, daha fazla kutuyu dolaba yerleştirmene olanak sağlayacaktır.

5- Şeffaf gözlü, asılabilir organizer çeşitleri düzen konusunda iddialı

Kullanım amacına göre çeşitli büyüklükte tasarlanabilen bu cepli organizerler, portmanto düzenleyici olarak kullanılabilir. Portmantonda raf sayısı az , kanca sayısı çoksa bu organizerler sana göre. Çanta için olanlara çantaları yerleştirerek tek bir kancada hepsini muhafaza etmiş olursun. Ya da ayakkabılarının bir kısmını uygun organizerin içine sırayla yerleştirerek birçok ayakkabıyı tek askılık da saklarsın. Çok fazla cepli organizer çeşidi var; sana düşen, portmanto düzenleyici olarak hangi çeşit organizere ihtiyacın olduğunu bulmak.

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message