Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Pembe Koltuğa Ne Renk Yastık Yakışır?
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Pembe Koltuğa Ne Renk Yastık Yakışır?

Yayınlanma tarihi: 27.02.2020

Aşkın ve huzurun rengi pembeyi her yerde olduğu gibi, dekorasyon planlaması yaparken de kullanmak isteriz. Dekorasyonun en masum dokunuşu olan pembe rengi, bulunduğu ortama aydınlık, ferah ve cıvıl cıvıl bir hava katar. Son yıllara kadar özellikle erkeklerin tercih etmekten çekindiği pembe rengini, üçlü renk kombinasyonu veya paralel renk kombinasyonu arasında rahatlıkla kullanabilirsin. Böylece hem pembe rengini kullanmakta çekingen davrananların ön yargısını kırmış olursun hem de pembe renginin birçok tonu ile ev dekorasyonunda mükemmel bir uyum yakalandığına şahit olabilirsin.Peki, pembe rengini döşemelerde, oturma gruplarında veya salonunda yer alan koltukta kullanmak istediğinde dekorasyonun kalan kısımlarını hangi renkle kombine edeceksin? Veya pudra pembe koltuk dekorasyonu planlarken hangi renk yastık kılıfları ile kombine etmeyi tercih edeceksin? Şimdi tüm bu dekorasyon önerilerini seninle paylaşıp karar verme sürecinde sana en uygun konsepti belirleme imkânı vereceğiz.

Asla modası geçmeyen pudra rengi

Zarafeti ve yumuşacık tonu ile her dönem ön planda olan pudra rengini pembe koltuk ile kombinlemek istediğinde, renk tonlarına çok dikkat etmen gerekir. Ara bir renk olan pudra rengini daha koyu bir tonda olan pembe koltuk ile kombine edebilirsin. Hatta istersen bu iki cıvıl cıvıl rengi, siyahtan beyaza, gümüş renginden taba rengine kadar birçok renk yastık ile üçlü renk veya paralel renk kombinasyonunda rahatlıkla kullanabilirsin. Canlı ve gerçekçi bir görünüm için dijital baskılı dekoratif yastıklar ise dekorasyonunda ekstra şık detaylar sunabilir.

Pembe ve yeşil renklerini bir arada kullanabilirsin

Doğa ile uyum içerisinde olan renklerin başında gelen yeşili, pembe koltuk ile harika bir şekilde kombine edebilirsin. Çam yeşili, ördek yeşili veya kuşkonmaz yeşili tonlarında yastık kılıfları ile pembe koltuk takımın evinde doğal ve iç açıcı bir hava oluşturacaktır.

Daha ihtişamlı bir dekorasyon için altın ve gümüş renklerini düşünmez misin?

Pembe koltuk takımını, ihtişamlı bir hava yaratmak için altın ve gümüş rengi yastıklarla birlikte kullanabilirsin. Pirinç ve altın detaylarla bezenmiş birkaç aksesuar da kullandın mı bu iş tamamdır. Hem ortama lüks bir his vermiş olursun hem de bu hafif ama etkili tonların ihtişamı ile göz kamaştırıcı bir konsept oluşturabilirsin.

Turkuaz, mavi ve bej tonlarının pembe ile uyumu

Pembe renk ile yapılan kombinlerde ortaya oldukça başarılı işler çıkabileceği gibi, başarısız işler de çıkabilir. Bu nedenle pembe koltuk takımın veya berjerin için uygun yastık rengi ararken olabildiğince dikkatli olmalısın. Bej tonları, kahverengi ve mavi tonları pembeye en çok yakışan renklerdir. Pembe koltuk için bu tonların birlikteliği daha şık bir tercih olacaktır. Eğer sade ve desensiz bir koltuğun varsa yastıklarında ara ara geometrik desenli kırlent kılıflarını deneyebilirsin. Geometrik desenlerin yaratacağı tarzdan faydalanabilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message