Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Parti malzemeleri ile yapabileceğiniz 5 farklı duvar dekorasyonu
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Parti malzemeleri ile yapabileceğiniz 5 farklı duvar dekorasyonu

Yayınlanma tarihi: 18.02.2020

Gün içinde çeşitli mekanlarda bulunuyorsun. Evin, ofisin, alışveriş yaptığın dükkanlar… Bu mekanların birbiriyle ortak özelliği ne hiç düşündün mü? Hepsinin duvarları var ve neredeyse hepsi aynı, dümdüz duvarlar. Peki neden alışılagelenden farklı olan duvar dekorasyonu fikriyle kendi özgür alanında, tamamen kendi tarzını yansıtan konsept duvarlarla görsel bir şölen oluşturmayasın ki? Al eline dekorasyon malzemelerini, boyalarını ve işe koyul. Mekan senin. İster evin ister ofisin istersen her ikisi de olur. Fikir senin, konsept senin. Her şeyi belirledikten sonra geriye partiyi başlatmak kalıyor! Bildiğimiz parti malzemelerini rengarenk boyalarla birleştirerek mucizeler yaratabilirsin. Parti duvar dekorasyonu sıradanlıktan kurtulup estetik görüntüler elde etmek için iyi bir fikir gibi duruyor.

Kaç farklı duvar dekorasyonu oluşturabilirsin?

Artık öyle bir çağda yaşıyoruz ki istemediğin kadar parti dekorasyon fikirleri internet dediğimiz teknolojinin içinde saklı. İstersen çok uygun fiyatlara, özel günler için duvarlarını süsleyecek parti duvar dekorasyonu malzemelerini temin edebilirsin. İstersen de her zaman duvarında durabilecek dekoratif boyalarla parti duvar dekorasyonu malzemelerini birleştirerek gözüne hitap eden özgün çalışmalar yapabilirsin.  Kişiye özel afişlerle çocuğunun odasında ilgi alanına uygun tasarım duvarlar oluşturmak eğlenceli bir ortam için harika bir fikir! Ayrıca üç boyutlu duvar dekorları ve dekoratif boyalarla hareketli bir duvar elde edebilir, ortamı ilgi çekici kılabilirsin. Doğum günlerinde evinde ya da bahçe duvarında kapı duvar parti perdesi ve ışıklı duvar süsleriyle süslenmiş harfli duvar balonları günü yeterince gösterişli kılacaktır. Söz, nişan gibi özel günleri evinde dışardaymış gibi kutlamak fikri kulağa hoş gelmiyor mu? Parti duvar dekorasyonu ürünleriyle evini şatafatlı bir mekana çevirebilirsin. Sevgi ve aşk temalı helyum balonlarla duvarının önünde rengarenk bir sıra oluşturabilirsin. Duvarında fotoğraflarından oluşan bir anı köşesini canlandırmak, geçmişin güzel günlerine ışıltı katmak için led ışıklı duvar süsleri otantik bir ortam yakalamana yardımcı olabilir.  Nazar boncuklu parti malzemeleri, dört yapraklı yonca gibi şans getiren figürlerin gösterişli hale bürünmüş ve asılabilir malzeme formları iş yerinin ya da evinin duvarına renk katarken kötü enerjilerden de seni koruyabilir.Bu şekilde bol bol parti duvar dekorasyonu çeşitleri türetebilir ve uygulamaya koyulabilirsin. 

Parti duvar dekorasyonu ile renkleri dans ettir!

En sevdiğin renk, sana en yakışan renk, birbiriyle en uyumlu renkler… Rengarenk bir tabiatın içine doğduğumuz için hayatımızın her anına renkleri iliştirmemek mümkün değil. O zaman parti duvar dekorasyonu malzemeleri ile istediğin renkleri birleştirerek harikalar diyarını kendi duvarlarında yaşatabilirsin. Asimetrik, kabartmalı duvar süsü modelleri zıt renk boyalarla kolayca bir bütünlük yakalayacaktır. Ayrıca kreatif bir etkinlik olduğundan senin için sadece duvar boyamaktan daha eğlenceli bir aktivite haline dönüşecek. Konsept tarzına uyumlu renkte boyalarını Bi’Boya adresinden kolayca temin edebilirsin. İstersen fazla gelen boyanı iade etme şansın da var!

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message