Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Metal panolarla yaratıcı duvar dekorasyonu fikirleri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Metal panolarla yaratıcı duvar dekorasyonu fikirleri

Yayınlanma tarihi: 18.02.2020

Duvar dekorasyonunda estetik görünümler yaratmak kadar düzen oluşturmak da önemli. Metal duvar dekorasyon ürünleri bunun için adeta biçilmiş kaftan. Metal panoları doğru ve etkili bir biçimde kullanarak duvarlarını şık bir şekilde dekore edebilirsin. İşte, metal duvar dekorasyonu için bazı ipuçları:

Düzenli bir çalışma alanı yaratabilirsin

Metal objeler minimal dekorasyon stilleri için olmazsa olmazlardan. Metal duvar dekorasyonu için panolardan yardım alarak çalışma alanını düzenli hale getirebilirsin. Bunun için mıknatıslı metal duvar dekorasyon ürünlerine göz atabilirsin. Çalışma masanın tam karşısına ya da uygun gördüğün boş duvarlara panonu yerleştirerek kullanışlı bir mekan tasarlayabilirsin. Mekanda metal sandalye tasarımları tercih edebilirsin. Böylece metal duvar dekorasyonu için ön plana çıkacak dekoratif uygulamalar yapabilirsin.

Yemek tarifleri dağınık kalmasın

Metal duvar dekorasyonu mutfaklar için de etkili çözümler sunuyor. Yemek tariflerini ya da gözünün önünde bulunmasını istediğin notları metal panolar ile mutfağında gruplayabilirsin. Böylece düzenli bir alan elde edebilirsin. Ayrıca fotoğraf ya da sevdiğin resimlere de bu panolarda yer verebilirsin. Metal panolar anı köşesi yaratmak için ideal bir seçenek olabilir. Kafes ya da klasik pano modellerini tercih edebilirsin. Panoların metal mutfak aksesuarlarıyla da mükemmel bir uyum yakalayacak. 

Metal aksesuarlarla yaratıcı kombinler oluştur

Metal panolar, diğer metal aksesuarlarla şık bir uyum yakalayabilir. Modern dekorasyon stillerinde bu uyumdan yararlanarak yaşam alanın için estetik görünümler elde etmen çok kolay. Panolarınla aynı köşede metal çerçeveli tablo ya da fotoğraflar bulundurabilirsin. Böylece etkili bir metal duvar dekorasyonu tasarlayabilirsin. Dekorasyonunu çarpıcı hale getirmek için duvar renkleri için gri ve tonlarını dengeli bir şekilde kullanabilirsin. Perde ve halı gibi aksesuarlarda metal tonlarını çağrıştıran renklerden ilham alabilirsin.

Panolarla zıt kontrastlar oluşturabilirsin

Panolarını ön plana çıkarmak için turuncu, kırmızı, mor, mavi ve yeşil tonlarında duvar kağıtlarından yararlanabilirsin. Kişisel tercihine göre duvar boyalarından renk blokları da oluşturabilirsin. Bu yaklaşım, metal duvar dekorasyonu için etkili bir uygulama olacaktır. Yaşam alanı dekorasyonunu metal aydınlatmalarla şık bir şekilde tamamlaman da mümkün. Modern dekorasyonlar için geometrik kesimli aydınlatmalar kullanabilirsin. Dekorasyonunu metal vazo ve biblolar ile taçlandırabilirsin.

Geometrik kesimlere yönelebilirsin

Metal duvar dekorasyonu için tercih edeceğin panolar kare ya da dikdörtgen kesimli olmak zorunda değil. Yuvarlak ya da üçgen tasarımlarla sıradışı bir tasarım yapabilirsin. Metal duvar dekorasyonu için aynı forma sahip duvar saati seçeneklerine göz atabilirsin. Böylece bütünleşmiş bir duvar dekorasyonu elde edeceksin. Duvar dekorasyonuna metal raf seçeneklerini de dahil edebilirsin. Klasik ya da ferforje raflarda aksesuarlarını yaratıcı bir şekilde sergileyebilirsin. Duvarlarında dekoratif dokunuşlar yaparken Bi’Boya’nın Reflekte ve Metalik boya seçeneklerinden ilham alabilirsin. Bi’Boya’nın geniş renk yelpazesiyle metal temalı duvarlarını etkili bir şekilde tasarlayabilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message