Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Makyaj Masası Dekorasyonu Nasıl Yapılır?
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Makyaj Masası Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

Yayınlanma tarihi: 25.02.2020

Harika makyaj yapıyor olabilirsin. Ten rengine uygun ürünleri kullanıyor, hatta fırçalarını düzenli olarak yıkıyor da olabilirsin. Peki, ya makyaj masan? O nasıl gözüküyor? Etrafa dağılmış far paletleri, kayıp bilezikler, peki ya aradığın o… Bir dakika, ne aradığını mı unuttun? Her neyse, makyaj masası dekorasyonu sayesinde çok daha hızlı hazırlanabileceğini söylesek ne dersin? Her şeyin yerli yerinde olduğu, bütün aradıklarını bulduğun bir makyaj masası sana kendini oldukça iyi hissettirebilir. Tabii önce neyi kaybettiğini hatırlaman lazım. Öyleyse haydi gel, makyaj masası dekorasyon fikirlerine bakalım.

Ayna ayna söyle bana…

Var mı senden güzeli bu dünyada? Gün içinde karşısında vaktini geçirdiğin ayna, henüz dile gelmemiş olabilir. Ancak belki de ona bu fırsatı tanımıyorsun. Makyaj masası dekorasyonu için yapman gereken ilk şey, aynaya konuşma fırsatı vermek. Peki, bunu nasıl yapacaksın? Aynana LED ışıklar döşeyebilirsin. Bu sayede yalnızca hazırlandıktan sonra değil, hazırlanmadan önce de kendini bir star gibi hissedeceksin. 

Organizerler iş başına!

Aradığın makyaj malzemelerini bulmaya vakit harcamak yerine, makyaj organizerlerinden yardım alabilirsin. Şeffaf, renkli, plastik, bakır birçok malzemeden makyaj organizeri arasından tercihini yapabilir; makyaj masası dekorasyonu için ikinci adımı atabilirsin. Organizelerden hoşlanmıyorsan, kavanozlardan yardım alabilir; kendin yap projeleri ile dekore edebilirsin. Üstelik, çok daha profesyonel bir görünüme ulaşmasını sağlayabilirsin. 

Raflardan yardım al

Depolama alanı çekmeceler ve organizerler, eşyalarını depolamak için yetersiz kaldıysa asma raflardan faydalanabilirsin. Eğer büyük bir makyaj masan varsa, simetrik biçimde iki yanına astığın raflar ile çok daha şık bir makyaj masası dekorasyonu elde edebilirsin. Odanın köşesinde duran makyaj masan için köşeli rafları depolama alanı olarak kullanabilirsin. 

Kullandıklarını öne çıkar

Tuvalet masası olarak da bilinen makyaj masanı topladın, aynanı ışıklandırdın. Makyaj masası dekorasyonu için şimdi, en çok kullandıklarını sergileme zamanı. Çekmeceleri açıp kapatmakla vakit kaybetmek yerine, devamlı kullandığın ürünleri el altında tutabilirsin. Makyaj aynası, gece ve gündüz kremleri, makyaj temizleme pamuğu… Gün içinde kullandığın ürünleri birçok çeşidini bulabileceğin dekoratif kutular ile ön plana çıkarmalısın.

Sıra geldi makyaj masasını süslemeye!

Güzel kokulu bir demet çiçek, şık mumluklar ve sevdiklerinle çektirdiğin fotoğraflar ile makyaj masanı süsleyebilirsin. İlham aldığın sözlerin yazdığı tabloları duvara asabilir, makyaj masası dekorasyonuna farklı bir karakteristik hava katabilirsin. 

Aydınlatmayı ihmal etme

Şık bir tuvalet masası dekorasyonunun en önemli unsuru, aydınlatmadır. Masa lambaları, aplikler, ayaklı lambaderleri gibi pek çok aydınlatma ürünü ile makyaj masası dekorasyonunu vurgulamayı ihmal etmemelisin.

Stilini konuştur!

Makyaj masası dekorasyonunu yaparken iç tasarım stilinden ilham almalısın. Avangart bir stilin varsa, antika ve oymalı büyük bir ayna tercih edebilir, barok tarzından hoşlanıyorsan makyaj masanı mermer görünümlü duvar kağıdıyla kaplayabilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message