Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Kış dekorasyonuna uygun 4 farklı kendin yap projesi
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Kış dekorasyonuna uygun 4 farklı kendin yap projesi

Yayınlanma tarihi: 25.02.2020

Havaların yavaş yavaş soğuduğu şu günler, kış mevsiminin habercisi! Kış mevsimi belki herkes tarafından sevilmez ama kış temalı dekorasyonların büyük beğeni topladığı kesin! Evlerde kış dekorasyonu kendin yapabileceğin pek çok dekoratif aksesuar ile kendini gösteriyor. Kolay ulaşabileceğin, uygun fiyatlı malzemeler ile çok güzel kış dekorasyonu aksesuarları hazırlayabilirsin. Harika bir kış ev dekorasyonu oluşturmak için işte birbirinden kolay ve keyifle uygulanabilir, ekonomik kış dekorasyon önerileri…

Kışın habercisi kapı süsleri!

Evindeki muhteşem kış esintisini daha eve girmeden hissettirmek ister misin? Kış dekorasyonu kendin yap kapı aksesuarın için ihtiyacın olan malzemeler oldukça az: Jüt ip, silikon, bahçeden toplayacağın kozalaklar ve çam yaprakları! Jüt ipi istediğin genişlikte, yuvarlak oluşturacak şekilde şekillendir. Yeterince kalın hale geldikten sonra jüt ipi silikon yardımı ile yapıştır. Daha sonra oluşturduğun kapı süsünü kozalakların ve çam yaprakların ile dilediğin gibi süsleyebilirsin! Hatta dilersen kar efekti veren spreyler yardımı ile kapı süsünün üzerine kar yağdırabilirsin.

Kendi kar kürelerini yapman hiç de zor değil

Kar küreleri küçük ama oldukça dikkat çekici dekorasyon aksesuarları arasında yer alıyor. Sadece sende bulunan, eşsiz bir kar küresi istiyorsan bunu kendin yapabilirsin. Kış dekorasyonu kendin yap kar küren için ihtiyacın olan malzemeler: Dilediğin boyutta bir kavanoz, ince jüt ip, kavanozunun içerisine yerleştirmek istediğin malzemeler, biraz sim, su ve gliserin! Kavanozunun içerisine yerleştirmek istediğin malzemeleri kavanozunun kapağına yapıştır, kavanozunu su, gliserin ve sim ile doldur. İşte hayalindeki kar küresi hazır!

Çam ağacını duvarına taşıyabilirsin

Duvarını kış dekorasyonu kendin yap çam ağacın ile süslemek istersen ihtiyacın olan malzemeler vida, çekiç ve farklı uzunluklardaki raflar! En kısa raf en üste gelecek şekilde raflarını duvarına monte etmeye başla. Raflarını uzunluklarına göre birbirlerinin altına sırala. Bu sayede tam karşıdan bakıldığında bir çam ağacı figürünün oluştuğunu göreceksin. Üstelik bu duvar dekorasyonu sadece görsel değil, aynı zamanda işlevsel! Odanda yer kaplamasını istemediğin tüm eşyalarını yerleştirebileceğin saklama alanlarına da kış dekorasyonu kendin yap rafların sayesinde kavuşabilirsin. Yılbaşı temasını pekiştirmek istersen bu rafları ışıklar, yılbaşı ağacı süsleri ve mumlar ile donatabilirsin.

Kuru dallardan muhteşem bir ağaç

Kış için oda dekorasyonu yaparken odan için minik bir ağaç oluşturmaya ne dersin? Kış dekorasyonu kendin yap ağacın için evinin yakınlarında bir bahçe varsa bu bahçeden dökülen dalları toplamakla işe başlayabilirsin! Bu dalları dilediğin uzunlukta kes ve daha parlak görünmesi için vernikle. Kış dekorasyonu kendin yap ağacının dallarını hazırladıktan sonra dilediğin vazo veya saksıya yerleştir. Küçük ve sıralı yılbaşı ışıklarını bu dalların etrafında dilediğin gibi doladıktan sonra minyatür yılbaşı ağacın görsel bir şölen oluşturmaya hazır! 

Diğer Yazılara Göz At
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message