Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Kırmızı Koltuk Ne Renk Halı ile Kombinlenir?
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Kırmızı Koltuk Ne Renk Halı ile Kombinlenir?

Yayınlanma tarihi: 27.02.2020

Kırmızının cazibesi, 2019 yılında da herkesi esir almış durumda. Yılların eskitemediği bu renk ile çarpıcı, iddialı bir dekorasyon ortaya koyabilir, stilinle gücünü gösterebilirsin. Kırmızı renk, birçok renkle uyumlanabilir. İster koltukta, ister perde de istersen de halıda rahatça kullanabilirsin. Bu yılın trendlerinden biri olan kırmızı koltuk ile uyumlu halı, daha genç ve dinamik bir ev ortamı yakalamanı sağlıyor. Günün yorgunluğunu bu zarif seçimlerle üstünden atabilirsin.

Dekorasyonda kırmızı ile uyumlu renkler nelerdir?

Bu yıl özellikle kırmızı koltuk renginin revaçta olduğunu görüyoruz. Kırmızıyı eğer kötü bir renk seçimiyle kombinlersen salonunu kasvetli bir havaya büründürebilirsin. Kırmızı koltuk ile uyumlu halı seçimi yaparken renge, hangi alanda kullanacağına dikkat etmen gerekir. Salonda farklı, çocuk odasında kullandığında farklı etkiler yaratabilirsin.Dekorasyonda kırmızı ile uyumlu renkler denildiğinde ilk akla gelen siyah olur. Birbirine çok yakışan bu iki renk, çok asil bir görünüm yakalamanı sağlar. Kırmızı koltuk takımı ile uyumlu halı rengi olarak beyazı seçebilir, kırlentlerde siyaha ağırlık verebilirsin. Dekorasyonda kırmızıyı perde de, halı dave şık tasarımlı aksesuarlarda da kullanabilirsin. Siyahın yanı sıra gri ve füme renginde çokça tercih edildiği bir gerçek. Zeminde kullandığında sıcak bir atmosfer yakalayabilir, perde de yansıttığında ise daha elegan bir görünüm yakayabilirsin.

Kırmızı koltuklu salon dekorasyonundaki enfes uyum…

Geniş bir renk yelpazesinde kırmızı rengi seçmek, senin ne kadar güçlü ve tarz sahibi birini olduğunu gösterir. Ev dekorasyonu konusunda da iddiasız bir tutum yerine çarpıcı ve şık bir stil ortaya koymayı istediğini anlıyoruz. Kırmızı koltuk ile uyumlu halı konusunda seçebileceğin bir renk de yeşildir. Kırmızının en çok yakıştığı renklerden biri olan yeşili, aksesuar yerine halıda tercih edebilirsin. Fark yaratmak için bir diğer seçimde zıtlığı ortaya koymak olacaktır. Mavi renk, kırmızı koltuklu salon dekorasyonunda bir yıldız gibi parlayacak. Kırmızı koltuk üzerindeki mavi kırlentler ya da şamdanlar, oldukça tarz bir görüntü sağlar. 

Sıcak renkleri unutma!

Geçen yıldan beri de kullanılan ve bu yıla damgasını vuran sıcak renkleri de bir arada kullanabilirsin. Kırmızı koltuklu salon dekorasyonu denilince akla gelen koyu tonların aksine kırmızı koltuk ile uyumlu halı olabilecek turuncu, sarı gibi renkler, seni çağdaş ve modern bir stile kavuşturacak. Evini daha sıcak bir ortama kavuşturmak istiyorsan bu renkler tam sana göre. Kırmızı koltuk ile uyumlu halı renkleri arasında beyazı, griyi seçmek yerine herkeste olmayanı ortaya çıkarabilirsin.Kırmızı koltuk ile uyumlu halı, doğru aksesuar seçimi, renklerin gücüyle birleşince fark yaratır. Bunları sadece belirli parçalarda değil, duvar renginde bile yansıtabilirsin. Kırmızı ile uyumlu olabilecek duvar renkleri kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerle ön plana çıkan Bi’Boya‘dan temin edebilirsin. Üstelik de boya fazlasını iade alıyorken. Bu harika fırsatı, kaçırma.

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message