Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Kendin Yap: Yapay çiçeklerle uygulayabileceğin 3 farklı dekorasyon önerisi
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Kendin Yap: Yapay çiçeklerle uygulayabileceğin 3 farklı dekorasyon önerisi

Yayınlanma tarihi: 25.02.2020

Ev dekorasyonunda yapay çiçek kullanımı artık oldukça yaygın! Yapay çiçekler dekorasyona bambaşka bir hava katabiliyor. Ev dekorasyon yapay çiçek modelleri oldukça fazla. Pembe, kırmızı, mavi, mor veya beyaz gibi sayısız renkte yapay çiçek bulabileceğin gibi, tercihini yalnızca yeşil yapraklı bitkilerden yana da kullanabilirsin. Üstelik yapay çiçek dekorasyonu yapabileceğin sayısız alan bulunuyor! Evinin yatak odası, banyo, mutfak gibi her alanında yapay çiçek dekorasyonunun gücünden faydalanabilirsin. Örneğin ferahlık ve temizlik hissini uyandırması için banyonda yapay çiçek dekorasyonunun rengini beyazdan yana kullanabilirsin. Öte yandan yatak odanda huzur ve sakinliği anımsatan mavi ve yeşil renkli çiçekler senin için ideal olabilir. Teras ve balkon gibi açık alanlarda yapay çiçek dekorasyonu, yaşam alanının adeta canlılığını artırıyor ve dış mekan hissini pekiştiriyor. Bu alanlarda da mümkün olduğu kadar fazla renkte çiçek ile süsleme yapmalısın! Her yeri rengarenk çiçekler ile donattığın balkonunda küçük büyük her boyutta yapay çiçek kullanabilirsin. Tüm bu fikirler sana cazip geliyorsa işte senin de evinde kolayca uygulayabileceğin yapay çiçek dekorasyon fikirleri…

Ufak bir farklılıkla sıradan görünümden sıyrıl

Yapay çiçeklerin en klasik kullanımı, düz bir yüzeyin üzerinde ev dekorasyonuna uygun bir vazoda sergilenmesi oluyor. Klasiklerin klasik olmasının bir sebebi var! Yapay çiçek dekorasyonu, özellikle şık bir vazo ile kullanıldığında her zaman iyileştirebiliyor. Ancak bu görünümü biraz daha farklılaştırmanın çok kolay bir yolu var: Sıra dışı vazolar! Evinde artık kullanmadığın bardağın, boş bir şişen veya kavanozun varsa bunları yapay çiçek dekorasyonun için vazo olarak kullanmaya ne dersin? Üstelik bu eşyalara biraz boya, yapıştırıcı ve çeşitli süslerle istediğin görünümü kazandırabilir ve sadece sende var olan bir dekoratif aksesuara kavuşabilirsin!

Evine gelenlere en sıcak şekilde hoş geldin de

Misafirlerinin evine geldiğinde ilk gördüğü alan kapın oluyor. Peki misafirlerini daha evin içine girmeden karşılamak güzel olmaz mıydı? Yapay çiçek dekorasyonunu kapıda yaparak bunu başarabilirsin! Yapay çiçeklerin ile kapına uygun güzel bir kapı süsü yapman yeterli! Dilediğin renkte ve dilediğin miktarda yapay çiçeği bir ip yardımı ile birleştirebilir veya silikon yardımı ile düz bir yüzeyin üzerine yapıştırabilirsin. Hayalindeki gibi süslediğin yapay çiçek dekorasyon aksesuarını tamamladıktan sonra kapına asarak evinin güzel enerjisini dışarı taşıyabilirsin.

Kim demiş yapay çiçek dekorasyonu sadece yatay düzeylerde olur diye!

Yapay çiçek dekorasyonunu genellikle masa, sehpa gibi düz ve yatay yüzeylerde görüyoruz. Ancak daha sıra dışı ve özgün bir görünüm istiyorsan yapay çiçeklerini duvarda kullanmayı denemelisin. Duvar dekorasyon yapay çiçek ile yapıldığında eşsiz bir görünüme kavuşmak oldukça kolay. Duvarlarında çerçevelerin varsa bu çerçevelerin kenarlarına yapay çiçeklerini biraz silikon ile yapıştırabilirsin. Aynı şekilde duvarında raf veya levha bulunuyorsa yapay çiçeklerini uygun alanlara yerleştirerek sarmaşık görüntüsü elde edebilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message