Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Kanvas tablolarla evini baştan yarat!
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Kanvas tablolarla evini baştan yarat!

Yayınlanma tarihi: 28.09.2020

Kanvas tablo, kanvas kumaşın üstüne özel baskı yöntemiyle farklı resimlerin aktarılmasıyla ortaya çıkıyor. Modern dekorasyon tarzlarında sıkça kullanılan bu tablolar mekanları renklendirmek ve duvarları hareketlendirmek için harika parçalar oluyor! Kanvas tablo nedir? sorusunu kısaca yanıtladığımıza göre şimdi bu neşeli parçalarla evler nasıl kolayca baştan yaratılır sorusuna zihin açıcı cevaplara göz atabiliriz.

Mekanın işleviyle uyumlu kanvas tablolar

Renkler ve şekiller bilinçaltına etki ederek enerjimizi değiştirebiliyor. Bu yüzden kanvas tablo modelleri arasında en çok tercih edilen seçenekler de bununla bağlantılı olabiliyor. Mekanın ya da odanın kullanım amacıyla doğru orantılı şekilde motivasyon sağlayacak resimler satışlarda liste başı oluyor. Mesela oturma odasında sohbet köşesine asacağın kahve konseptli bir tabloyla muhabbetlerin daha kolay olmasını sağlayabilirsin. Bir kahvenin kırk yıllık hatırı vardır sözünü layık bir görsel hoş sohbetinin de sembolü olacaktır.

Bukalemun kanvaslar!

Ev dekorasyonunda en zorlayıcı alanlar duvarlar oluyor. Doldursan doğru parçalar kullanamazsan olmuyor, boş kalsa gönül el vermiyor… Dengeli bir tarz yaratmaya çalışıyorsan en iyisi genel renklerle uyumlu bir kanvas tablo senin için doğru seçimdir.Duvar ile yakın renklerde bir tablo seçerek sanki duvara çizilmiş bir resim varmış etkisi yaratabilirsin. Misafirlerine biraz göz jimnastiği yaptırmak eğlenceli de olacaktır…

Orijinalini aratmayan resimler

Kanvas tablo denince çiçekler, böcekler, ilginç kareler, uçuk soyut desenler gelmesin aklına sadece, bazı orijinal tabloların da kanvas versiyonlarını edinebilirsin.Bir Pollock soyutlamasıyla duvarında rengarenk boya izleriyle hem dekorasyonu canlandırıp hem de sanata ve sanatçıya saygı duruşunu dekorasyonuna da taşıyabilirsin. 

Joker hakkını kullan!

Kanvas tablo sadece boş duvarı doldurmak için var sanıyorsan, yanılıyorsun. Bu joker parçaları evde farklı eşyaların yerine de kullanabilirsin. Birazcık yaratıcı olmak yeterli.Mesala yatak başlığı yerine dev bir kanvas tablo harika durur. Bebek odasında çocuğunla ilgili misafirlerine yapacağın ufak hatırlatmaları da küçük kanvaslar ile yapabilirsin. 

Doğanın enerjisi evleri kucaklıyor…

Tablo denince bir klasik olan doğadan kesitleri içeren resimlerden de bahsetmeden geçmeyelim. Çiçek yetiştirmek için vaktin ya da yerin yoksa kanvas tabloyla evini bahçeye dönüştürebilirsin. Çok gitmek isteyip de bir türlü gidemediğiniz o şehir… Oraya ait bir kesit evinin duvarının süslese hoş olmaz mı? Balığa çıkmayı çok seviyorsun ama zamanın mı yok? Bir balıkçının naif bir görüntüsünü misafir olarak ağırlamak kanvas tablo ile çok kolay. Tüm yazıyı okudun ve büyük ihtimal kafanda fikirler uçuşmaya başladı! Evindeki o boş duvara yakışacak bir kanvas tablo aramaya başlamadan hemen önce bazı uyarılarda bulunalım. Seçim yaparken resimlerin yüksek çözünürlükte olmasına, kullanılan kumaşın ve baskı mürekkeplerinin kalitesine dikkat etmelisin. Tam da bu özelliklere sahip ve insan sağlığına zararlı hiçbir madde içermeyen kanvas tablolara Bi’Boya‘dan ulaşabilirsin. Şimdi, eve renk katma zamanı!

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message