Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
İkinci El Mobilyalarla Yaratıcı Dekorasyon Önerileri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

İkinci El Mobilyalarla Yaratıcı Dekorasyon Önerileri

Yayınlanma tarihi: 25.02.2020

Evini baştan yaratmak maliyetli mi geliyor? Yıllardır bütün evi aynı görmekten sıkılmış olabilirsin. Evde değişiklik yapma fikri sandığın kadar maliyetli değil aksine tasarruf yaparak kendine yeni bir ev tasarlayabilirsin. Bu işte sana en büyük çözüm önerisini ikinci el mobilya mağazaları sunabilir. İlk duyduğunda kulağa tuhaf gelen bu yöntemle evini yenileyen birçok insanın olduğunu bilmek, aklındaki soru işaretlerini giderebilir. İkinci el mobilya ile sadece bu alanda dönüşüm yaşanmıyor. İkinci el mobilya cafe ile otantik ve hoş bir tasarım yakalayarak işine hareketlilik katabilirsin. Hepimiz evimizi şık ve düzenli görmeyi arzularız. Ancak gözümüzü yoran eşya kalabalığı ve sürekli gördüğümüz mobilyalar farklı bir arayışın sinyalleri olabilir. Günümüzde birçok insan yeni eşya masrafı yapmak yerine, ikinci el mobilya ile zevkine göre bir ortam yaratmanın peşinde. Artık ikinci el beyaz eşyaları bile ihtiyacımızdan değil, farklı bir dekorasyon arayışımızdan alır hale geldik. Dönüşümün detayları için okumaya devam. 

İkinci el mobilyalar ile evi baştan yaratmak mümkün mü?

Geçen zamanla birlikte yaş alan sadece biz insanlar değiliz. Kullandıkça eskiyen ve yıpranan eşyalar da var. Çoğumuz eski eşyaları atmak yerine ikinci el mobilya mağazasına götürüp oradan yenisini alıyoruz. İkinci el mobilya fiyatlarını araştırdığında uygun fiyata çok özel parçaların burada olduğunu görebilirsin. Üstelik sadece mobilya da değil, ikinci el beyaz eşyaları alıp dönüştüren ve yeni gibi kullanan birçok insan var. Hatta insanların bir kısmı artık dönüştürerek yaşamayı felsefe haline getirmeyi başladı bile. Oturma odasından başlayacağın değişim hikayene ilk olarak koltuklarından kurtularak adım atabilirsin. 2019 yılının tutulan mobilya renklerinden olan hardal bir koltuk takımı tercih ederek dekorasyona başlayabilirsin. Sezonun canlı renkleri ile tasarlanmış kırlent detayları ile salonuna hareket katabilirsin. Mobilyaların bir kısmını ikinci el aldığına göre küçük detaylar için yeni ürün tercih edebilirsin. Salonunla uyum sağlayacak farklı bir sehpa arayışın varsa, son dönemin en çok tercih edilen kütük sehpalarıyla doğal bir görünüm yakalaman mümkün. İkinci el mobilya dekorasyonunla sıcak bir ortam yaratmak istiyorsan, fındık rengi duvar raflarıyla hem ortamı salaş bir hale getirebilir hem de sehpa ile arasında bir bağ kurabilirsin. Koltuğunla uyum içinde olacak bir avizeyle salonunun son dokunuşlarını yapmak yerinde bir tercih olabilir. 

İkinci el mobilyalarla yatak odasını yenilemek

Evin en çok vakit geçirilen bölümü olmasa da en çok rahatımıza düşkün olduğumuz yer yatak odası. Rahatlığından ve dekorasyonundan mustarip olunan bir yatak odasını ikinci el mobilya ile uygun fiyata yenilemenin mümkün olduğu bir çağdayız. İkinci el mobilya mağazasının yolunu tuttuğuna göre işe yatak odası takımıyla başlayabilirsin. Ahşap renkli yatak odalarının çok tercih edildiği 2019 yılında, buna uygun bir seçenek belirlemek hoş bir görünüm yaratabilir. Eve getirdiğin ikinci el mobilya hareketlensin istiyorsan, ahşaplarını yeniden boyayarak eski canlılığına kavuşturabilirsin. Yatağın baş kısmını çarpıcı bir renkle boyarsan, yatak odan sana yeni bir yaşam alanı sunabilir. Odanın son dokunuşunu eskitme model bir halıyla tamamlayıp, şaheserine bakabilirsin. 

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message