Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Hilton Lavabo Modelleri ile Göz Alıcı Banyo Dekorasyonu
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Hilton Lavabo Modelleri ile Göz Alıcı Banyo Dekorasyonu

Yayınlanma tarihi: 25.02.2020

Eski banyo dekorasyonlarında tek başına bir parça olan lavabolar artık hilton lavabo modelleri ile; dolap, raflar, aydınlatmalar gibi pek çok aygıtla birlikte bir bütünü oluşturuyor ve şıklıklarıyla göz kamaştırıyor. Banyo lavabosu, banyo tezgahı ve banyo dolabını bir bütün haline getiren hilton lavabolar ile banyo dekorasyonuna modern, şık ve zengin bir görüntü kazandırmak artık çok kolay. Hilton lavabo ölçüleri konusunda neye dikkat etmelisin, hilton lavabo çeşitleri nelerdir gibi pek çok sorunun cevabı burada! Bu muazzam hilton lavaboları ile göz kamaştırıcı banyo dekorasyonlarının püf noktalarına birlikte bakalım.

Kullanışlı olduğu kadar şık ve zarif

Hilton lavabo modelleri sayesinde artık lavabo aksesuarlarının birbirinden farklı ve uyumsuz olmalarının imkanı kalmıyor. Eski ve klasik tek başına bir alan kaplayan lavabolarının, bütünleşik ve uyumlu hilton lavaboları alıyor. Estetik artıları kadar depolama ve saklama alanlarında yarattığı avantajlarla da artık banyolarda fazladan alanlar açabilecek, yeni mobilyalarla dekorasyonunu güçlendirebileceksin. Temizlikte işlerini kolaylaştıracağı gibi, hijyen sorunlarında da artık kafanı yoracak bir problemle karşılaşmayacaksın.

Her banyoya özel tasarımlarla eşsiz deneyim

Hilton lavabo modelleri, işçiliğindeki zahmet ve banyonun büyüklüğüne göre fiyatlar değişmektedir. Standart şekilde satılan lavabolarla birlikte kendi alanlarına özel ölçüler ile kendi imzanı atabilirsin. Her dekorasyon alanında olduğu gibi bu alanda da her yıl yeni trendler oluşabiliyor. Kıvrımlı hatlara sahip lavabolar, tepeden ışıklandırmalı ve sade tasarımlar, rafların içerisine gizlenmiş ayna modelleri, geniş alanlarda büyük raflara sahip lavabolar gibi her zevke uygun farklı seçenekler sunan hilton lavabolar herkesin banyosunu kendine has tasarlamasına yardımcı oluyor. Dolap ve tezgahlar kadar hilton lavabo ayna modelleri ile de birbirini tamamlayan ve şık bir dekorasyon oluşturabilirsin. İstersen düz beyaz bir lavaboyla sadeliği ön plana çıkarabilir istersen de avangart hilton lavabo ile farklılık yaratabilirsin.

Mermer detaylarından, ahşabın asaletine

Tezgahın üstünde rafların arkasına saklanmış olan aynalar, tezgahın altındaki saklama alanlarında farklı dekoratif dokunuşlar gibi pek çok farklı çeşit bulabilirsin. Modern bir görüntü yakalamak için saf beyaz mermer detaylarıyla banyonu döşeyebileceğin gibi, doğal görünüme sahip ve son trendlerde oldukça göze çarpan ahşap detaylarıyla da banyona farklı bir asalet kazandırabilirsin. İster ayaklı hilton lavabo ile ister daha lüks görünümlü veya sıra dışı tasarımlarla banyonu döşe.

Fonksiyonel çözümlerle banyo alanını kontrol etmelisin

Hem dekoratif açıdan hem de işlevsellik açısından banyo dekorasyonlarında göze çarpan modellerinin yanı sıra, uzun ve dar alanlara sahip banyolar için de en ideal lavabo tipi hilton lavaboları oluyor. Siyah asaleti, altın süslemeli detayları veya ahşap gibi çeşitleriyle hem şıklığı hem de işlevselliğinin yanında dar alanlar açısından büyük avantajlar sağlayan hilton lavabolar artık banyo dekorasyonlarının temel taşı.

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message