Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Geometrik Desenli Dekoratif Yastıklar Dekorasyonda Nasıl Kullanılır?
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Geometrik Desenli Dekoratif Yastıklar Dekorasyonda Nasıl Kullanılır?

Yayınlanma tarihi: 27.02.2020

Son yıllarda, iç mekan dekorasyonunda yastıkların kullanımına sıklıkla rastlanır. Mekanın havasını değiştiren yastıkların, geometrik desenlerden oluşanları şık bir dokunuş ortaya çıkarmanı sağlar. 

Geometrik Desenli Yastıklar Hangi Mobilyalara Uyum Sağlar?

Minderlerin kullanım alanları genellikle koltukların üstü ya da yerlerdir. Eğer koltukların ile uyumlu miderler kullanacaksan koltuk renginin desensiz ve düz renkte olması önerilir. Çünkü düz renge sahip koltukların üzerine her renkte geometrik desenli yastık koyabilirsin. Gometrik desenlerden yardım alırken; birkaç farklı şekli yanyana koyarak evinde minimal bir esinti de oluşturabilirsin. Eğer minderlerini yerde kullanmayı seviyorsan bu kez de koltuklarının ve duvar boyanın rengi ile uyumlu seçeneklere göz atman gerekir. Genellikle gri, krem, beyaz, siyah, lacivert ve bej gibi renkler geometrik desenli minderler ile uyum sağlar. Bu nedenle duvarında bu renkleri kullanman önerilir. https://www.biboya.com.tr/ üzerinden modaya uygun renk seçeneklerine göz atabilirsin. 

Balkonda Geometrik Desenli Yastık Kullanımı Nasıl Olmalıdır?

Artık balkonların da şık ve rahat olması tercih edilir. Özellikle kış bahçesi tarzında balkona sahip olan kişiler daha titiz bir şekilde dizayn etmek isterler. Balkon dekorasyonunda şık bir masanın etrafına rahat koltukların konulması gerekir. Koltukların; canlı renklerden oluşması mekanınıza sıcak bir esinti katar. Kırmızı, fıstık yeşili, turuncu, sarı, mavi, turkuaz gibi koltuklar arasından seçim yapabilirsin. Aynı şekilde duvar boyanızda da canlı renkleri tercih edebilirsin. Bunun yanı sıra balkonuna koyduğun masanın üzerine küçük bir obje koyarak dekorasyonunu canlandırabilirsin. Sıra geldi minder detaylarına. Rengarenk koltuklarının üzerine koyacağın çoklu minderler hem rahat etmeni hem de mekanına hava katmanı sağlar. Masanın üzerine koyduğun obje ile aynı renkten oluşan minderleri koltuğunun üstüne dizebilirsin. Eğer yerde oturmayı seviyorsan kocaman minderlerden alabilir, bir kilimin üzerine minderlerini koyabilirsin. 

Bunların Dışında Geometrik Desenli Kırlent Nerelerde Kullanılabilir?

Geometrik desenli kırlent kılıfı evin belirli bir köşesinde de kullanılabilir. Örneğin; evinde tıpkı bir şark köşesi gibi bir yer ayırabilirsin. Buraya zevklerine göre geometrik desenli yastık koyabilirsin. Evinin bu köşesinde konuklarını ağırlayabilir, kahve içebilir, hobilerini yapabilirsin. Bu köşenin duvar rengi farklı olabilir. Ayrıca duvara çerçeveler asabilirsin. Ayrıca bir battaniye de koyabilirsin. Küçük bir sehba atarak, sehbanın üzerine çeşitli dergiler koyabilir, keyifli zaman geçireceğin bir alan yaratabilirsin. Eğer evinde şömine varsa çok şanslısın. Çünkü şömine evi ısıtmakla kalmıyor dekoratif açıdan da evi tamamlıyor. Şöminenin önüne iki adet minder atabilirsin. Büyük minderlere sevdiklerin ile birlikte oturarak kahveni yudumlayabilir, şöminenin sesleri karşısında huzur bulabilirsin.  Evinde geometrik desenli minderler aracılığı ile yakalamak istediğin modern esintiye duvarlarını boyatarak başlayabilirsin. Bunun için https://www.biboya.com.tr/ sitesini ziyaret edebilir, senenin trendlerine uygun rnekler arasında alışveriş yapabilirsin. Ayrıca dekorasyon konusunda öneriler alarak, hayalindeki şık ve minimal eve sahip olabilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message