Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Fotoğraflarını duvara asarken uygulayabileceğin 8 yaratıcı yöntem
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Fotoğraflarını duvara asarken uygulayabileceğin 8 yaratıcı yöntem

Yayınlanma tarihi: 25.02.2020

Fotoğraflar hayatımızın vazgeçilmezleri arasında. Eskiden insanlar birkaç resimle yetinmek zorundayken bizler bu konuda oldukça şanslıyız.  Dijital platformlarda inanılmaz boyutlara ulaşmış fotoğraflarımız mevcut. Hatta biz bunların çoğunu hatırlamıyoruz bile. Bu kadar çok poz arasında elbette bizim için sıradanlaşmayan, unutulmayan kareler var. Bazıları yıllarımızın özetini bazıları hayatımızın anlamını bazıları da sonsuzluğa uğurladığımız insanların yüz hatlarını sunuyor bize. Bu nedenle onları balık istifi gibi bir köşede saklamaya içimiz elvermiyor. İşte burada devreye fotoğraf dekorasyonları giriyor.

Evde fotoğraf dekorasyonu yapmanın kuralları var mı?

Fotoğraf dekorasyonu için kurallardan değil önerilerden bahsedebiliriz. Çünkü fotoğraf dekorasyon fikirleri, özgürlüğü sonuna kadar hak ediyor. Evde fotoğraf dekorasyonu konusunu kurallara dayandıracak olursak klasik fotoğraf dekorasyonu dışında yeni bir tarz oluşması mümkün olmaz. Hâlihazırda büyük bir çoğunluk klasik tarzdan bunalmışken fotoğraf dekorasyonu alanını kural kelimesinden bile uzak tutmalıyız. Sen de nefes alan, seni anlatan, sıra dışı fotoğraf dekorasyonu peşindeysen; kurallardan uzak, senin için derlediğimiz aşağıdaki fikirlere şans vermelisin.

İşte 8 yaratıcı yöntem

1-Asimetrik görünüme şans ver. Çerçeveler aynı boy olmak zorunda değil. Aynı hizada asmak mı? Hayır, buna da mecbur değilsin. Evde irili ufaklı ne kadar çerçeve varsa sere serpe kullanabilirsin.

Özgün fotoğraf dekorasyonu için ne yapmalısın?

Her ne kadar gündemdeki trendleri takip etsek de önemli olan; her yeniliği kendimize uyarlamamız. Fotoğraf dekorasyonu yaparken de bunu göz önünde bulundurmalısın. Bazen tarzına uygun olan dekorasyona ancak eklektik bir yaklaşımla ulaşabilirsin. Özgün dekorasyon için kalıplardan kurtul, yaratıcılığına kulak ver.

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message