Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Fonksiyonel Mobilyalarla Evini Baştan Yarat
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Fonksiyonel Mobilyalarla Evini Baştan Yarat

Yayınlanma tarihi: 27.06.2020

Şüphesiz ki en çok vakit geçirdiğimiz yer evimiz. Son birkaç aydır evlerde olduğumuz süre zarfında, uzun zamandır yapmaya fırsatımız olamayan düzenlemelere giriştik. Fazlalıkları attık. Yeni fonksiyonel mobilyalar alarak monte ettik. Evimizi daha keyifle yaşayabileceğimiz bir hale getirmeye çalıştık. Bazı mobilya modelleri var ki, gördüğümüz anda onlara bayıldık ve evimizde olsun istedik. Bunlar neler mi? Hadi o zaman birlikte inceleyip, öğrenelim.

Ev dekorasyonuna şıklık katacak açılabilir sehpalar

Salonda ortada duran ve kocaman bir yer kaplayan sehpanı değiştirmekle işe başlayabilirsin. Yerine küçük bir alan kaplayan, narin görünen, ama açtığında içine birçok malzeme koyabileceğin bir ürün alabilirsin. Ya da “benim çok misafirim gelir” dersen eğer; paletlerle yukarı kalkabilen ve yanlara doğru açılabilen bir model tercih edebilirsin. Evin her yerinde kullanmak istersen de, tekerlekli olan ve dilediğin zaman sehpadan masaya dönüşebilen fonksiyonel mobilyalardan birine bakabilirsin. Mobilyalarına uygun renk ve malzemelerden seçebileceğin gibi, şık bir görüntüye sahip renkli ürünleri de düşünebilirsin. Ayrıca küçük balkonlar için kullanım kolaylığı sağlayan, duvara monte edilebilen modelleri de olan, fonksiyonel mobilyalardan tercih edebilirsin.

Duvara kapanır yataklar ile odalar artık daha geniş

Küçük bir eve mi sahipsin? Odalarda kullanım alanında zorluk mu yaşıyorsun? Çözümü duvara kapanan yataklar almak. Yaşam alanında maksimum tasarruf sağlayan bu akıllı yataklar, bulabileceğin en fonksiyonel mobilyalardan biridir. Odalarında alanlar genişledikçe, hayatına yeni alanlar açmış olacaksın. Bu yatakları yatak odasına monte edebilir, gerektiğinde kapatabilir ve ortadaki boşluğu çocukların için oyun alanına çevirebilirsin. Ya da duvara kapattığında, alt kısmı koltuk olabilen modellerini tercih ederek, yatılı misafirlerin için olanak sağlamak isteyebilirsin. Ve böylece kendin, ailen ve sevdiklerin için kullanışlı, şık bir yaşam alanı yaratma imkanına sahip olabilirsin. Hayata dair büyük pratiklik sağlayacak olan bu fonksiyonel mobilyalardan vazgeçemeyecek ve hatta tüm odalarda kullanmak isteyeceksin.

Fazlalıklar içi sandıklı puflara!

Evinin her alanında rahatlıkla kullanabileceğin fonksiyonel mobilyalardan biri de sandıklı puflardır. Yatak odanda ister yatağının ucuna, istersen de aynanın karşısına koyabilirsin. İçine günlük kullandığın fazlalıkları yerleştirebileceğin gibi, sık kullanmadığın ürünleri de koyup, diğer eşyalara yer açabilirsin. Sırtını dayayabileceğin bir model tercih etmek istersen eğer, bunu mutfakta rahatlıkla kullanabilirsin. Çocuk odasındaki oyuncakları içine koyabileceğin ve kullanılmadığı zaman katlayıp dolaba kaldırabileceğin, en pratik, en fonksiyonel mobilyalardır puflar. Taşınabilme kolaylığı sağladığı için kalabalık mekanlarda ufak bir alan kaplayarak, ortama hem konfor hem de şıklık katacaktır.Hayatına güzellik katacak olan fonksiyonel mobilyaları, evinin her köşesinde rahatlıkla kullanırken, mobilyalarına uygun keyifli renkleri ve desenleri duvarlarında da kullanarak ev dekorasyonunu tamamlayabilirsin. Kendi tarzına, stiline uygun, kaliteli bir boyayı kolaylıkla temin edebileceğin adres Bi’Boya! Ayrıca fazla gelen boyayı iade edebiliyorsun. Kolayca sipariş vererek, evini daha da güzelleştirmek için acele et!

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message