Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Evinizin dekorasyonuna ayak uyduracak 2020 yer döşeme trendleri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Evinizin dekorasyonuna ayak uyduracak 2020 yer döşeme trendleri

Yayınlanma tarihi: 18.03.2020

Ev dekorasyonunda birçok insan alışılagelmişin dışına çıkmayı seviyor. Ve değişikliğe açık olmakla beraber, yeni trendlere ayak uydurmaya çalışıyor. Belki yeni bir eve taşınıyorsunuz, belki de yıllardır hayalini kurduğunuz büyük ev tadilatınızı artık yapmaya karar verdiniz. Her koşulda evin temelini oluşturan zeminini, gözalıcı ve parlak göstermek, evinizin atmosferini bir anda değiştirecektir. Yıllardır oturduğunuz evinizin, bir yeniliğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız ve bu heyecan verici değişime yer döşemesini yenileyerek başlamak istiyorsanız; işte sizlere ilham kaynağı olacak, her ev dekoruna ve konseptine ayak uyduracak birbirinden güzel 2020 yer döşeme trendleri…

Laminat parke 2020’de de yer döşeme trendleri zirvesinde

Geçmiş yıllardan beri popülaritesini koruyan ve büyük bir gelişmeye imza atan laminat parkeler, önümüzdeki yılın da yer döşeme trendleri içerisinde! Kolay temizlenebilirliği, neme karşı dayanıklılığı ve özellikle çevre dostu olması, tercih edilmesindeki en büyük sebeplerden biri. Rustik ve vintage ev konseptlerine kusursuz uyum sağlayacak bu yer döşeme çeşidi bu yıl da sizlere eşlik ediyor.

Eşsiz desenlere sahip fayanslar

Yer döşemeleri arasında modern ve gerçekçi görünümünü koruyan fayanslar, 2020 yılında farklı desenleriyle zemininize hareket katacak. Asla modası geçmeyecek ve her yıl yeni modellerin sunulduğu seçenek yelpazesiyle evinizin mimarisine farklı bir soluk getirecek fayans yer döşemeleri, evinizi bir sanat eserine dönüştürmenin kilit noktası!  Kolay kirlenmeme avantajının yanında, üretildikleri malzeme çeşitliliği, fayansın yer döşemelerinde tercih edilmesinin en büyük etkenlerinden biri.

Lüks görünümün anahtarı: Deri yer döşemeleri

Zengin bir görünümün kapılarını aralamak isteyenler için, doğru bir seçim olacak deri yer döşemeleri, ev dekorasyonundaki yükselişine büyük bir hızla devam ediyor. Kahverengi ve nude tonların ağırlık kazandığı ev dekorasyonunuza mükemmel uyum sağlayacak deri döşemeler, kabartmalı veya pürüzsüz seçenekleriyle evinize eşsiz bir görünüm sunuyor.

Doğallıktan yana olanlara granit ve taş yer döşemeleri

2020 yer döşeme trendleri arasında göz ardı edilmemesi gereken diğer bir döşeme çeşidi, granit veya taşlarla kaplanmış zeminler! Sergilediği doğal ve canlı görünüm ile evinizdeki büyük değişime hazır olun! Gri ve kiremit tonlarının ağır bastığı bu yer döşemeleri, minimalist ve modern bir ev arzulayanların vazgeçilmez seçeneği olacak.

Ahşap yer döşemeleri 2020’de de yükselme eğiliminde

Her şeyin ham görünümünün popülerlik kazanması ile birlikte, bu trend yer döşemelerine de yansıdı. Evinize farklı bir boyut kazandıracak bu ağaç görünümlü ahşap zeminler, evinizin dekoruna özgün bir hava katacak. Renk skalasının oldukça geniş olduğu ahşap yer döşemeleri, odanıza kattığı derinlik ile, daha büyük ve ferah bir ortamı sizlere sunuyor.Evinizi yenilemenin vakti geldiyse ve bu konuda büyük değişimlere imza atmak istiyorsanız; modern derilerden, rustik ahşap ve laminat parkelere kadar, 2020 yer döşeme trendleri arasında yer alan tüm döşemeler, evinizin zeminine yeni bir görünüm katmanın yanında, dayanıklılık ve sürdürülebilirlikleri ile gelecek yıllarda doğru seçim yaptığınızı size kanıtlayacak.Şık,modern ve tarzını yansıtacak iç cephe duvar boyası renkleri için biboya.com.tr‘ yi ziyaret edebilirsiniz.

Diğer Yazılara Göz At
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message