Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Evcil hayvan dostu ev dekorasyonu nasıl olur?
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Evcil hayvan dostu ev dekorasyonu nasıl olur?

Yayınlanma tarihi: 13.03.2020

Evcil hayvanla yaşam, günümüzde en çok tercih edilen yaşam tarzlarından. Evcil dostlarımızla birlikte yaşarken onların rahatı ve huzuruna önem vermemiz gerekir. Çünkü çoğu zaman onların mutluluğu bizim de mutluluğumuz oluyor. Bu nedenle dostlarımızın da taleplerine kulak vermeli ve yaşam alanlarımızda onlar için de kullanışlı alanlar yaratabilmeliyiz. Evcil hayvanla ev dekorasyonu önerilerinden yararlanarak hem kendin hem de evcil dostların için keyifli mekanlar oluşturman çok kolay.

Koltuk örtülerinden yararlanabilirsin

Evcil hayvan temizliği dikkat edilmesi gereken konulardan biri. Koltukların tüy tutan ve kolay lekelenebilecek özelliğe sahipse su geçirmeyen, tüy tutmayan koltuk örtülerinden mutlaka kullanmalısın. Bu örtülerin temizliğini yapman da oldukça kolay. Mekanın dekorasyonuna uygun bir biçimde çok sayıda renk ve model seçeneğinden yararlanabilirsin. Koltuk örtüleri evcil hayvanla yaşam tarzında sana birçok avantaj sağlayacak.

Stor perdeler kurtarıcın olacak

Kedilerin perdelerle oynamayı ve perdelere asılarak vakit geçirmeyi sevdiğini çoğumuz biliriz. Evcil hayvanla ev dekorasyonu için stor perdeleri tercih etmen iyi bir seçenek olacak. Stor perdeleri dilediğin zaman açarak kedinin perdeye asılmasına engel olabilir ve onun rahatlıkla dışarıyı seyretmesini sağlayabilirsin. Böylece evcil hayvanla yaşam sürecinde hem evcil dostun hem sen mutlu olacaksınız.

Evcil dostlarının ihtiyaçlarına kulak ver

Yaşam alanlarında kedilerin için tırmanma ve tırmalama sehpaları, köpeklerin içinse kemirmekten keyif alacakları ürünler bulundurabilirsin. Evcil hayvanla yaşam için dekorasyon yaparken onların ihtiyaçlarını asla göz ardı etmemelisin. Dekorasyon sürecinde evcil dostlarının ihtiyacına uygun aksesuarlara mutlaka yer ver.

Dikenli bitkileri ulaşamayacakları yerlere konumlandır

Evcil dostlarımız onlar için neyin yararlı veya zararlı olduğunu her zaman kestiremiyorlar. Evcil hayvanla yaşam sürecinde kaktüs gibi dikenli bitkileri ve yediklerinde, temas ettiklerinde onlar için zararlı olabilecek bitkileri dostlarımızın ulaşamayacakları yerlere konumlandırman çok önemli.

Temizliği kolaylaştıran alternatiflere yönelmelisin

Evcil hayvanla yaşam sürecinde yaşam alanlarının temizliğini kolaylaştırman için çok sayıda alternatif var. Duvarlardan yer döşemelerine kadar pek çok alanda kolay temizlenebilen ürünleri tercih etmelisin. Yine bu alanlarda tüy tutmayan malzemelerden üretilmiş ürünleri kullanmak sana zaman tasarrufu sağlayacak. Aynı zamanda temizlik için daha az enerji sarf edeceksin.Şık,modern ve tarzını yansıtacak iç cephe duvar boyası renkleri için biboya.com.tr‘ yi ziyaret edebilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message