Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
En trend duvar aksesuarları
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

En trend duvar aksesuarları

Yayınlanma tarihi: 20.02.2020

Kendini en huzurlu hissettiğin yer evindir. Evinde geçirdiğin vakti daha hoş kılmak adına, beğenin yönünde kullandığın dekorasyonların önemi büyük. Çoğu zaman evinde en geniş yeri kaplayan duvarlar güzel bir manzara sunmayabilir ve psikolojini olumsuz etkileyebilir. Duvar dekorasyon trendleri evine renk katarak kendini daha iyi hissetmesi sağlar… Duvar aksesuarları kullanarak evinin duvarlarında keyif alacağın bir manzara oluşturabilirsin. Evinde keyif alacağın bir manzara oluşturmanı sağlayacak duvar dekorasyonunda yeni trend tavsiyeleri vereceğiz. Haydi başlayalım!

Güzel anılarını yaşatmak ister misin?

Eğer fotoğraf çekmeyi ve anı ölümsüzleştirmeyi seviyorsan sana güzel anılarını ve sevdiklerini hatırlatan fotoğraflardan evinin duvarında bir galeri oluşturmak hoşuna gidecek duvar aksesuarları fikirleri arasında yer alabilir. Evinin duvarlarında güzel bir galeri oluşturabilmen için farklı boyutlarda ve farklı desenlerdeki çerçevelere resimleri çerçeveleyerek duvara asabilirsin.

Duvarlar mekânın sınırları değil senin güzelliğini yansıtsın

Sana en değerli şeyi kendini, hatırlatan aynalarla aran iyiyse bu fikir tam senin beğeneceğin duvar aksesuarları seçeneklerinden. Çok sayıda, farklı ölçü ve farklı modellerde ayna kullanarak kendi zevkine göre evinin duvarlarını süsleyebilirsin. Ayna tasarımlarınla duvarların, sınırları hatırlatmasından kurtulursun. Böylece duvar aksesuarları sana, kendi güzelliğini hatırlatır..

Duvarlara biraz doğallık katmalısın

Konsola ve sehpanın üzerine koyduğunun birbirinden renkli çiçekleri ve güzel bitkileri evinin duvarlarına yerleştirmeyi hiç düşündün mü? Duvara nasıl mı yerleştireceksin? Duvara monte edeceğin ahşap bir rafa koyarak… Ahşap bir rafın üzerine çiçeklerini ve bitkilerini koymak evinde doğanın yansımalarını oluşturur.

Karanlık yapacağına biraz ışık saçsın!

Duvarlar evini çok karanlık mı yapıyor ya da duvarların görüntüsü hoşuna mı gitmiyor? Aydınlatma konusunda fayda sağladığı kadar aplikler duvarlara güzel bir görünüm katan duvar aksesuarları arasında da yer alır. Sık sık koridor dekorasyonunda yardım alınan apliklerini, salonda çerçevelerin yanına ve banyoda aynanın iki yanına takarak hem evinin daha iyi aydınlanmasını hem de duvarlarının güzel bir görünüm kazanmasını sağlayabilirsin.

Çok amaçlı eşyalar kullanmayı sever misin?

Bir eşyayı birden fazla amaç için kullanmayı sevenlerdensen hem duvar saati hem doğa manzarası olarak kullanılabilen tabloları tercih edebilirsin. Tablonun bir köşesine yerleştirilen saat zamanı gösterirken tablonun geri kalanındaki muhteşem manzara resimleri de evinin atmosferini değiştirir.

Tabaklardan duvar aksesuarı olur mu?

Geri dönüşüm sevenlerden misin? Eğer geri dönüşümü sevenlerden ve bütçesine önem verenlerdensen kullanmadığın eski tabakları dekorasyon eşyası olarak duvara asarak evinde farklı bir atmosfer oluşturabilirsin. Dilersen hobi boyaları ile istediğin renge de boyayabilirsin. Hem güzel vakit geçirmiş de olursun hem de geri dönüşüm yolunu kullanarak evine şıklık katmış olursun.

Işıklı duvar panolarıyla evinin duvarları göz alıcı

Evine en çok güzellik katacak önerilerden biri de duvarlarını renkli, canlı, ışıklı duvar panolarıyla süslemendir. Göz alıcı panolar arasında insan figürlü, estetik yüz görünümlü, sokak görüntülü ve yıldızlı duvar panoları son trendler arasında yer alıyor.

Diğer Yazılara Göz At
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message