Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Duvarlarda güçlü değişim için LED’li ışık dekorasyonu
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Duvarlarda güçlü değişim için LED’li ışık dekorasyonu

Yayınlanma tarihi: 20.02.2020

Son zamanların en önde gelen trendlerinden olan LED’li duvar aksesuarları, ışığın gücünü şıklığa dönüştürüyor. Sen de duvarlarını boş bırakmayı sevmiyorsan, bu yaratıcı fikre bir şans vermelisin. Sıradan dekorasyonlar yerine LED’li duvar dekorasyonunu tercih ederek; istersen eğlenceli veya romantik bir hava yakalayabilir, istersen şehrin ışıklarını duvarlarına taşıyabilirsin. Üstelik LED’li duvar dekorasyonu içinde pek çok farklı seçenek de bulunuyor. Haydi, bu seçeneklere bir göz atalım.

Duvarlarını kelimelerle buluşturmak istiyorsan… LED’li duvar yazıları

Duvarlarına neon LED’lerle hazırlanmış harika yazılar yazabilirsin, üstelik istediğin yazı fontunu kullanarak. Özellikle şık bir el yazısı fontu duvarlarına romantik bir hava katacaktır ya da standart bir yazı fontunu kullanarak daha keskin bir ifade yakalayabilirsin. Renk konusunda ise kendini ana renklerle sınırlama, istediğin pek çok rengi kullanabilirsin. Sevdiğin kelimeleri veya harfleri LED’li aksesuarlarla duvarlarına ekleyerek hem kendi dünyanı yansıt, hem de havalı retro tarzını yakala.

Zamanına farklılık katmak için LED’li duvar saatleri kullan

İster dijital olsun ister analog, her çeşitten saatin LED’li versiyonlarını kullanabilirsin. Bu duvar saatleri özellikle karanlıkta işine yarayacak. Hem farklı görüntüsüyle sıradan saatlere göre oldukça şık duracak, hem de saati rahatça görebileceksin. İstersen klasik görünümdeki rakamlı saatler yerine sadece LED ışık noktalarından oluşan sade ve etkileyici analog saatler kullanabilirsin. Dijital saatlerde genellikle kullanılan kırmızı rengi yerine beyaz veya mavi gibi renkleri tercih ederek daha yumuşak bir görünüm elde edebilirsin.

Sıra dışı olanı seviyorsan, LED’li duvar süsleri

LED’li duvar süsleri arasında bulabileceğin onlarca seçenek ile duvarlarını istediğin gibi süsleyebilirsin. Oldukça pratik olan kablo şeklindeki süslerden, tabela ve panolara kadar pek çok seçeneğin var. Uzun LED kabloların kalpler, yıldızlar gibi çeşitli şekillerde minik ışıkları olanları duvarlarına hoş bir hava katacak. Anılarını ve fotoğraflarını her an göz önünde tutmayı sevenlerdensen mandallı kablolar tam sana göre… Üstelik bu kabloları istediğin gibi şekillendir, asimetrik ya da doğrusal çizgiler oluştur, istediğin gibi yönlendir.

Sokak stili istersen LED’li metal pano

Sokak stilini seviyorsan metal panoların da LED’li versiyonlarını bulabilirsin. Şehir hayatının vazgeçilmezi olan tabelaların görünümünde bir pano, duvarlarına sıra dışı bir hava katacaktır.LED’li duvar dekorasyonuyla dünya haritasını bile duvarına taşıyabilirsin. Bulutlar, ağaçlar, hayvanlar, kalpler, gezegenler ve yıldızlar gibi şekillerin yanı sıra mandala gibi mistik şekilleri olan aksesuarlar da bulabilirsin. Bu dekorasyon biçimi hem ortama hafif bir aydınlatma sağlayacak, hem de hayal gücünü  yansıtmana yardım edecek.Eğer yaratıcılığına güveniyorsan karton gibi yardımcı malzemelerle hazırladığın tasarımlarını küçük LED lambalarla süsleyerek duvarına ekleyebilirsin. Özellikle fotoğraflarda etkileyici görünen LED’li duvar dekorasyonuyla iç mekanlarda da harika fotoğraflar yakalayabilirsin. Duvarlarda klasik olarak tablo görmeyi sevenlerdensen yeni trend LED ışıklı tabloları da denemelisin.

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message