Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Duvar çıta uygulamaları stropiyer çıta örnekleri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Duvar çıta uygulamaları stropiyer çıta örnekleri

Yayınlanma tarihi: 4.05.2020

Evlerin sıradan ve boğucu görünümlerini duvar çıta uygulamaları ile kolayca değiştirmek mümkün. Bunun için farklı stropiyer çıta uygulaması örneklerine göz atmak hiç de fena olmaz. Evinin her köşesinde rahatlıkla uygulayabileceğin ya da uygulatabileceğin benzersiz örnekleri senin için araştırdık. İlginç modeller yaratabileceğin hatta malzemelerini temin edip kendi sıra dışı tasarımlarını oluşturabileceğin farklı örnekler görmeye ne dersin? Yaratıcı stropiyer çıtası uygulama örnekleri sana kesme ve uygulama yöntemleri ile ilgili de fayda sağlayacak. İşte aklında yeni ufuklar açacak duvarda çıta uygulamaları… 

Duvar çıta uygulamalarından ilham al…

Duvarda çıta uygulamaları ağırlıklı olarak bej, beyaz, krem rengi tasarımlara sahip… Genel olarak koridorlarda, yatak odalarında, salonların özel dekorasyon köşelerinde, hobi odalarında bu tür uygulamalar tercih ediliyor. Yaratıcı tasarımlar için tercih edebileceğin farklı stropiyer çıta modelleri ile duvarlarda diyagonal desenler oluşturmaktan hoşlanabilirsin. Oluşturduğun bu diyagonal çizgilere led ışıklar yerleştirerek sıra dışı ve hayranlık uyandıran bir koridor tasarımı yapabilirsin. Klasikten vazgeçemiyorsan senin modelin salonlarda, oturma odalarında ya da yine koridorlarda tercih edilen dikdörtgen ya da kare çerçeveler ve duvarları ortadan ikiye bölen bordürler… Uzun bir koridorda yapacağın duvarda çıta uygulama örnekleri için koyu renkler yerine beyaz, krem gibi seçimlerle sade tasarımlar oluşturmalısın. Mesela yan yana oluşturulan dikdörtgen çerçeveler, üzerlerinde duvara monte edilmiş lambalarla mükemmel bir uyum yakalayabilir. Duvarda çıta uygulamaları için tercih edeceğin çıta modelleri ise ortası bombeli, köşeli, yuvarlık desenli gibi farklı tasarımlardan oluşabilir.

Mutfakta çıta uygulamaları nasıl yapılır?

Mutfaklar ve yemek odaları da çıta uygulamaları için oldukça önemli mekanlar arasında… Duvar çıta uygulamaları için koridorda uyguladığından farklı olarak mutfağının genel havasına göre ilginç şekiller yapabilirsin. Mesela yıldızlar… Köşeli ve farklı şekillerle güzel süslemeler mutfakta iştah açan bir etki yaratabilir. Mavi ve sarı renkleri bir arada kullanarak sakinlikle dinamikliği bir araya getirip mükemmel bir psikolojik uyum yaratman da mümkün. Duvar çıta uygulamaları ile mutfakların duvarlarına aşağı ve yukarı bakan ve şekil olarak birbirini tamamlayan 3 adet üçgen tasarımı yapmayı tercih edebilirsin. Üçgenlerin ortalarına yerleştireceğin mumluklar ile romantik yemek ambiyansı için vazgeçilmez bir ortam yaratabilirsin.

Farklı stropiyer çıta modelleri ile yaratıcı tasarımlar

Duvar çıta uygulamaları için tercih edilen bölümlerden bir diğer yatak odaları… Yatak odası duvarlarında da açık renkler tercih edilerek iç mekan tasarımına uygun şekilde dar uzun çerçeveler yapmak mümkün… Yapılan her çerçeve içine aile fotoğrafları asılarak iç mekan tasarımlarını daha anlamlı hale getirmeyi deneyebilirsin. Bu örnekleri yapmak istediğin farklı tasarımlara göre çoğaltabilirsin. Yaratıcılığını devreye sokarak oluşturduğun çerçevelere yapay pencere görünümü kazandırmayı da düşünebilirsin. Seçtiğin rengin iç mekan tasarımına uyumuyla birlikte açılan pencerelerin rahatlatıcı bir etki yarattığını görebilirsin. Keyifli uygulamalar! Bu arada uygulama için boyaya ihtiyacın varsa Bi’Boya‘ya göz atabileceğini unutma!

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message