Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Dekorasyonda şeffaf sandalye kullanmanın 5 farklı yolu
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Dekorasyonda şeffaf sandalye kullanmanın 5 farklı yolu

Yayınlanma tarihi: 25.02.2020

Son zamanların en trend konuları arasında gezinen yenilikçi tasarımlar ve modern dekorasyonlara şimdi bir de şeffaf sandalye modelleri eşlik ediyor. İş yerlerinden çalışma alanlarına, ev ortamından cafe ve restoranlara kadar birçok alanda keyifle kullanılabilen şeffaf sandalyeler, kuruldukları alanlara hem şık hem de çarpıcı bir görünüm kazandırır. Pek çok kişi için ortamın modern çizgiler taşıması, ayrıca sade ve ferah olması önemlidir. Şeffaf sandalyeler tam da bu noktada doğallıktan yana olanlara hitap etmeyi başarıyor. Her detayında kendinden bir parça bulmanı sağlayacak olan şeffaf sandalye modelleri ile sen de istediğin  tasarımı kolay bir şekilde bulabilirsin.

Farklı mekanlara uyum sağlayan şeffaf sandalyeler

Ev, iş yeri ya da bahçe dekorasyonlarında önemli olan şeylerden biri değişimin ortama etkisidir. Buna bağlı olarak yeniliğin yapılacağı mekan için öne çıkan en önemli koşullardan biri seçilen parçaların ortama uyum sağlaması. Modern duruşu ile dizayn edilen her alana kolay bir şekilde uyum sağlayan şeffaf akrilik sandalye modelleri bu konuda senin için çok iyi bir fikir olabilir.

Şeffaf sandalyeler ile modern görünüm yakalayın

Polikarbon malzemelerden imal edilen ve son derece kullanışlı olan şeffaf modeller, kuruldukları alanlara modern bir görünüm kazandırır. Salonda ya da mutfakta yapacağın küçük çaplı bir değişiklik yaşam alanına daha hareketli bir görünüm kazandırmakla birlikte ruhuna da iyi gelecek. Şeffaf sandalye modellerinin en güzel yanı, birlikte kullanıldıkları tüm modellerle muhteşem bir birliktelik yakalamak! Dizayn etmek istediğin ortam için seçeceğin şeffaf sandalye modellerinde farklı seçenekler de mevcut.

Ortamı olduğundan daha büyük gösterir

Şeffaf sandalye modelleri küçük ortamların daha aydınlık ve ferah bir görünüm kazanmasını sağlarken aynı zamanda ortamın daha büyük görünmesine de yardımcı olur. Işığı yansıtma özelliği sayesinde daha canlı bir ortam oluşmasını sağlayan şeffaf bar sandalye modelleri yalnızca çalışma alanlarında değil modern mutfaklarda da kullanıma uygun.

Farkı renk ve desenler ile uyum sağlar

Görenlerin içini açan ve ortamın ferah havasını kullanıcılara aktaran şeffaf sandalye modelleri, farklı desen ve karışık renk tonlarına uyum sağladıkları için karmaşık bir görüntünün oluşmasına izin vermezler. Böylece dekorasyon için yapılabilecek abartılı tercihler yerini şık bir dizayna bırakır.

Şeffaf sandalye modelleri ile tarzını yansıt

Şeffaf sandalye modellerinin en güzel özelliklerinden biri deri, metal, kumaş, ahşap, desenli ya da desensiz birden fazla model ile birlikte kullanılabiliyor olması. Ayrıca kır düğünü, nişan ya da mezuniyet gibi davetlerde farklı konseptler hazırlamak için de kullanılabilirler. Şeffaf sandalyeler, hem klasik tasarıma sahip mobilyalarla hem de modern tasarıma sahip olan mobilyalarla uyum gösterir. Sen de şeffaf sandalye satın alarak  ister iç ister de de dış tarzını yansıtabilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message