Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Dekorasyonda en çok kullanılan 5 ferforje aksesuar
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Dekorasyonda en çok kullanılan 5 ferforje aksesuar

Yayınlanma tarihi: 25.02.2020

Ferforje dekorasyon ürünleri, şık ve klasik stilde yaşam alanları tasarlamak için oldukça etkili çözümler sunuyor. Hem mobilyalar hem de aksesuarlar için ferforje dekorasyon malzemeleri ilham verici seçenekler ile karşımıza çıkıyor. Bu ürünleri dekorasyonunda çarpıcı bir şekilde kullanmak istiyorsan bazı tavsiyelerimiz var.

1. Çiçeklerini ferforje saksılarla canlandır

Birbirinden şık saksı ve vazo seçenekleri ile ferforje ev dekorasyonu için etkili dekoratif uygulamalar yapabilirsin. Ferforje saksı ve vazolar özellikle de mutfak tasarımında sıklıkla tercih ediliyor. Bu aksesuarlardan yararlanarak yaşam alanını klasik bir tarza kavuşturman oldukça kolay. Sadelikten yanaysan beyaz ve tonlarını tercih edebilirsin. Daha canlı bir dekorasyona ihtiyaç duyuyorsan rengarenk ferforje dekorasyon ürünlerinden yararlanabilirsin. Askılı ferforje saksılarla yer tasarrufu elde etmen oldukça kolay. 

2. Raflarda klasik esintilerden yararlan

Raflarda  ferforje detaylardan yararlanarak şık bir duvar dekorasyonu elde edebilirsin. Ferforje duvar dekorasyonu pek çok metal raf seçeneğine ulaşabilirsin. Bu raflarda biblolarını, kitaplarını ve çeşitli aksesuarlarını şık bir şekilde sergileyebilirsin. Country dekorasyonlar için bakır tonlarındaki raf modellerini değerlendirebilirsin. Modern dekorasyonlar içinse metalik tonlardan ilham alabilirsin. Kahverengi ve siyah tonlarındaki raflarla ahşap mobilyalarını mükemmel bir şekilde kombinlemen de mümkün.

3. Yatak başlarında şıklığı yakalayabilirsin

Yatak başı seçerken ferforje detaylar kullanmayı tercih edebilirsin. Böylece yaşam alanında klasik ve şık bir tarz yakalayabilirsin. Aynı detayları komodin ve şifonyerde de tercih ederek uyumlu bir mekan tasarımı yapabilirsin. Yatak odası için sakinliği çağrıştıran mavi ve beyaz tonları oldukça popüler. Bu renklerin tarzına uygun tonlarını ferforje dekorasyon için yatak başlarında mutlaka değerlendirmelisin. Ferforje çerçeveli tablo ya da fotoğraflarla yatak başını çarpıcı bir dekorasyona kavuşturabilirsin.

4. Aydınlatmalar için şık detaylar tercih edebilirsin

Pek çok aydınlatma tasarımında ferforje esintileri görmek mümkün. Ferforje detayları özellikle de avize tasarımları için şık tasarımlar sunuyor. Ferforje dekorasyon için seçtiğin aydınlatmaları aynı detaylara sahip biblo ve vazo gibi aksesuarlar ile etkili bir şekilde tamamlayabilirsin. Koridorlarını aydınlatmak için tarzına uygun aplikler kullanarak ferforje dekorasyon stilini kolaylıkla yakalayabilirsin. Yaşam alanında kullanacağın mumluklar için de ferforje tasarımlar tercih ederek bu stili yaşam alanlarına uyarlayabilirsin.

5. Nostaljik masa ve sandalyelere sahip olabilirsin

Ferforje tasarımlı masa ve sandalyelerle nostaljik bir ortam yaratmaya ne dersin? Bu mobilyaları mutfak, balkon ve teras gibi mekanlarda kullanabilirsin. Mobilyalarını çiçek ve bitki desenli masa örtüleri ile etkili bir şekilde tamamlayabilirsin. Ferforje dekorasyon ile modern yaklaşımları bir arada kombinlemek istiyorsan daha sade ve pastel tonlardaki masa örtülerine şans verebilirsin. Masalarını sade ve minimal porselen vazolar ile canlandırman mümkün. Örtü kullanmak istemiyorsan monotonluktan kurtulmak için rengarenk kase modellerinden yararlanabilirsin. Mobilyalarını aydınlatmanın altına konumlandırarak şık bir dokunuş yapmayı da tercih edebilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message