Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Çalışma Masasını Düzenli Tutmak için 6 Dekoratif Eşya
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Çalışma Masasını Düzenli Tutmak için 6 Dekoratif Eşya

Yayınlanma tarihi: 27.02.2020

Çalışma masanı düzenli tutmaya ne dersin? Derli toplu bir çalışma masası düzeni ile çalışma verimini iki katına çıkarabilir, yapman gereken işlere kolay bir şekilde odaklanabilirsin! Peki çalışma masası düzeni için neler yapman gerektiğini biliyor musun? İşte, aradığın düzeni sana sunacak 6 dekoratif eşya…

1-Kablo Düzenleme Aparatı

Büyük çalışma masası düzeni içerisinde bir sürü ve birbirine girmiş kabloları barındırır. Kablo düzenleme aparatı ile masanda bulunan kabloları düzenleyebilir, aradığın kabloyu hemen bulabilirsin. Telefonunun şarj kablosu, bilgisayarının güç kablosu ve çeşitli usb kabloları gereksiz alan kaplamasın!

2-Kalemlik Seti

Çalışma masası organizasyonu için tercih edilen gözde ürünlerin başında kalemlik veya kalemlik seti gelir. Çalışma masanın üzerine dağılmış çalışırken kullandığın araç gereçleri geniş, çok gözlü ve işlevsel bir kalemliğe yerleştirebilir, çalışma masası düzeni için gerekli olan alanı bu kurtarıcı eşya yardımı ile yaratabilirsin. 

3-Dekoratif Metal Pano

Çalışma masası düzenleme kendin yap projesi ile çalışma masanda oldukça fazla yer kaplayan çerçevelerini düzenleyebilirsin. Herhangi bir yerde kullandığın ve şuan ihtiyacın olmayan metal bir lehva ile harika bir pano yapabilirsin. Metal pano yapımı ile sevdiklerinin fotoğraflarını kolaj yapabilir veya panoya birkaç delik açabilir ve kalemlerini, bantlarını, zımbanı koyabileceğin küçük kalemlikleri bu deliklere asabilirsin. Hazırladığın bu panoyu masanın bulunduğu duvara asabilir, böylece ihtiyacın olan her şeyi düzenli bir şeklide kullanabilirsin.

4-İşlevsel Raf İle Masa Tasarımı

Çalışma masası düzeni her ne kadar çalışma masasının genişliğine bağlı gibi gözükse de gerçek öyle değil! Çalışma masana küçük dokunuşlar yapabilir ve onu daha işlev bir hale getirebilirsin. Bunun için çalışma masası aksesuarları yapımı hakkında biraz bilgi edinmen yeter de artar! Örneğin, masa üstü aparatlar yerine masa yanına veya altına koyabileceğin çekmeceler ile fazladan alan yaratabilirsin. Bunun yanı sıra masana raf ve bölme monte edebilir, çalışma masası düzenleyici yapımı ile bilgisayarın için özel bir alana sahip olabilirsin.

5-Fonksiyonel Lamba

Çalışma masası düzeni kadar aksesuar kullanımı da etkili çalışmayı sağlamada önemlidir. Masa lambası gözlerin yorulmamasına ve daha uzun süreli çalışmaya yardımcı olur. Masa lambası kullanmayı seviyorsan ve sana kalabalık etmesini istemiyorsan masanın yanına monte edelebilen veya duvara sabitlenebilen lambaları tercih edebilir, dolaşan ve kalabalık yapan kablolarda uğraşmak zorunda kalmayabilirsin.

6-Evrak Rafı

Çalışma masası düzeni yalın olmalı ve az eşya barındırmalıdır. Az eşyalı çalışma masası düzeni dikkat dağınıklığına sebep olmaz ve ihtiyaç duyulan eşyalar hemen el altında olurlar. Özellikle ofis ortamında üzenli ve toplu bir çalışma masası düzeni için olmaz olmaz eşyalardan biride evrak rafıdır. Masanın bir köşesine yerleştirebileceğin bu eşya sayesinde tüm belgeleri ve sözleşme gibi önemli evrakları düzenli bir şekilde muhafaza edebilir, dağınık ve belgelere gömülmüş bir çalışma masası düzeni ile karşı karşı kalmazsın.

Diğer Yazılara Göz At
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message