Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Çakıl taşı rengi boya ile uyumlu dekorasyon nasıl yapılır?
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Çakıl taşı rengi boya ile uyumlu dekorasyon nasıl yapılır?

Yayınlanma tarihi: 19.02.2020

Çakıl taşı rengi boya modern ev dekorasyonunda en çok tercih edilen seçenekler arasında yer alır. Özellikle birden çok renk ile kolaylıkla kombine edilmesi çakıl taşı rengi boyaya olan ilgili artırıyor. Sen de evini yeniden dekore ederken birden fazla renkten yararlanmak istersen çakıl taşı rengine bir şans verebilirsin.

Çakıl taşı renginin farklı tonlarından yararlan

Çakıl taşı rengi duvar boyası farklı renk tonları ile üretilir. Sen de dekorasyonda açık ve koyu olmak üzere birden fazla ton kullanabilirsin. Böylece mekanda mükemmel bir derinlik yakalarsın. Sıcak bir görüntü yakalamana da yardımcı olan çakıl taşı rengi boyası yenilikçi özelliği ile de duvar dekorasyonu için kusursuz bir alt yapı hazırlar. Fakat çakıl taşı renginin iki farklı tonunu kullanırken ton farkını iyi ayarlaman gerekir. Boyalar arasında bir ton fark olursa beklediğin derinliği elde edemeyebilirsin. Aydınlık ve karanlık dengesini sağladığında mekanın konforunu ilk bakışta fark edilir kılarsın. Boya sonrası uyum problemi yaşamadan duvarı istediğin biçimde dekora edebilirsin.

Çakıl taşı rengi boya ve duvar kağıdı uyumu

Aydınlık bir iç mekan dekorasyonunun olmazsa olmazları arasında yerini alan çakıl taşı rengi boya ile duvar kağıdını kombinleyebilirsin. Duvar kağıdı pratik kullanımı ve şık görüntüsü nedeniyle dekoratif ürünler arasında yeniden kendine yer buluyor. Sen de pembe, mor, lacivert ya da mavi gibi renklere sahip desenli duvar kağıtlarını çakıl taşı rengi boya dekorasyonunu güçlendirmek için kullanabilirsin. Fakat özellikle desenli modelleri tercih etmende yarar var. Böylece çakıl taşı rengindeki durağan görüntüyü farklı renge sahip desenli duvar kağıtları ile hareketlendirmiş olursun. Ayrıca duvarda kullanacağın geniş aynalar ile mekanın ferah havasını maksimize edebilirsin.

Çakıl taşı rengine boyanan iç mekanda mobilya seçimi nasıl olmalı?

Çakıl taşı rengi boya duvar dekorasyonu için uygun bir zemin hazırlar. Böylece sana kendini iyi hissettiren pek çok şeyi duvarı dizayn etmek için kullanabilirsin. Fakat mobilya seçiminde bazı detaylara dikkat etmende yarar var. Çakıl taşı rengi boya her ne kadar beyaz ile mükemmel bir uyum gösterse de bu uyum mobilyalarda aynı enerjiyi tutturamayabilir. Sofistike ve asil bir görüntüye sahip olan rengi daha sıcak tonlara sahip mobilyalar ile tamamlayabilirsin. Mekana nötr bir görüntü kazandırmak istiyorsan duvarda kullandığın çakıl taşı rengi boyayı füme ve lacivert tonlara sahip mobilyalarla kombinleyebilirsin. Açık ve koyu renkleri kullandığın bir ortamda ahenk de kendiliğinden ortaya çıkar. Çakıl taşı rengi doğada sıklıkla karşılaşılan bir ton olduğu için iç duvar rengi olarak kullanıldığında natural bir ortam oluşturursun. Sen de çakıl taşı rengi boyanın tüm tonlarını bir arada görmek istersen hemen BiBoya‘yı ziyaret edebilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message