Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Bez Dolap Modelleri ile Dekorasyon
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Bez Dolap Modelleri ile Dekorasyon

Yayınlanma tarihi: 24.02.2020

Ev dekorasyonunda ekstra depolama alanlarına ihtiyaç duyuyorsan, senin için en ekonomik seçeneklerden birisi, bez dolap modelleri olacaktır. Farklı renk ve desenlerde, fermuarlı, askılı, raflı seçenekleri bulunan bu tip dolapları hem evde hem de iş yerinde kullanabilirsin. Yatak odasından portmantoya, çamaşır odasından çocuk odasına her yerde işine yarayacak bez dolap modellerini dekorasyonda en doğru şekilde nasıl kullanacağını öğrenmek istiyorsan, bu yazıyı okumaya devam et!

Gardırop Yerine Kullanabileceğin Bez Dolap Modelleri

Yatak odası, giyinme odası ve misafir odasında ağır ahşap gardıroplar yerine; hafif ve kolay taşınabilir bez dolap modellerini tercih edebilirsin. Bez dolapların dış tasarımında dekorasyona uygun bir renk seçimi yapabilir; farklı bir tarz oluşturmak için ise çeşitli figürlerle süslenmiş modellere göz atabilirsin. İç tasarımına baktığımızda; bazı ürünlerde askılık alanların, bazılarında ise raf sistemlerinin daha geniş yer kapladığını görebilirsin. Bu durumda kıyafetlerini nasıl saklamayı tercih ediyorsan; ona uygun olarak ürün seçimini tamamlayabilirsin. Asılı durması gereken gömlek, ceket ve pantolonlar için geniş askılıklı; katlayarak saklayacağın t-shirt ve eşofmanlar içinse daha çok raflı bez dolapları tercih edebilirsin.

Çamaşır Odasında Bez Dolap Kullanımı

Havlu, nevresim vb. ev tekstili ürünlerini depolamak için, bu tip dolaplar son derece kullanışlıdır. Benzer şekilde masa örtüsü ve runnerlar, mutfak havluları, amerikan servisler ve banyo lifi gibi çeşitli aksesuarları saklamak için de bez ürünlerden yararlanabilirsin. Bu eşyaları saklamak için yatak odasında veya evin diğer bölümlerinde uygun bir depolama alanı oluşturamıyorsan; çamaşır odasına yerleştireceğin bir bez dolap işine yarayacaktır. Öte yandan, ütülenen çamaşırları yerleştirmeden önce geçici bir depolama alanı olarak da çamaşır odasındaki bu dolabı kullanabilirsin. Böylece ütülediğin temiz çamaşırları, istediğin zaman fermuarını çekerek kapatabileceğin kumaş dolaplarda saklayarak tozlanmasını önleyebilir; dolap içlerine yerleştirme işini daha sonraya bırakabilirsin.

Bez Dolap Ayakkabılık Modelleri

Antre ve koridorlarda ayakkabı, çanta ve kemer gibi çeşitli aksesuarların için ekstra depolama alanları oluşturabilirsin. Özellikle giriş holünde ayakkabılık olarak değerlendirebileceğin bez dolap modelleri ile antrenin daima düzenli kalmasını sağlayabilirsin. Kapı önünde biriken ayakkabıları dolap içine yerleştirip, bez dolabın fermuarını çekmen yeterli! Antrenin boyutlarına uygun dolap ölçülerini belirledikten sonra, renkli kumaş seçenekleri ile dekorasyona şıklık katacak bez ürünler arasından seçimini yapabilirsin. Bir odadan diğerine taşınması oldukça kolay olan bez dolap kurulumu açısından da son derece kullanışlıdır. Pratik bir şekilde kurabileceğin bu dolabı, ihtiyacın olduğunda başka bir mekâna taşımak için kolayca sökebilirsin. Ayrıca; çiçekli, manzaralı, hayvan figürlü, düz renk, çizgili ve geometrik şekillerle bezenmiş birçok farklı desen seçeneğine sahip bez dolap modelleri arasında kendi tarzına uygun, çok sayıda farklı alternatif bulabilirsin. Sen de ekonomik bir şekilde yaşam alanındaki depolama alanlarının sayısını artırmak için birbirinden şık bez ürünlere göz atabilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message