Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Bebekleriniz için 5 güvenli dekorasyon önlemi
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Bebekleriniz için 5 güvenli dekorasyon önlemi

Yayınlanma tarihi: 21.02.2020

Evindeki minik canlı gün geçtikçe o savunmasız halinden sıyrılıyor ve önce sağa sola dönmek için çabalayan, nihayetinde ise peşinden ayrıldığında neyle karşılaşacağınızı tahmin edemediğin bir afacana dönüşüyor. Bu nedenle tedbiri elden bırakmaman gerekiyor. Senin de bebeğinin güvenliği aklını kurcalıyorsa rahat bir nefes al ve pratik bebek güvenlik ürünlerine bir göz atabilirsin.Bebek güvenlik ürünleri artık kolaylıkla ulaşabileceğin yakınlıkta, her yerde karşılaşabileceğin ürünler. Bebeğin sağlıklı bir şekilde büyüyüp tehlikeyi de tanıyabilecek çağa gelene kadar senin en büyük yardımcın onlar. Ev işleriyle meşgul olurken bile bebeğinin başına bir şey geleceği endişesiyle yaşayan ebeveynlerin rahat nefes almasını sağlayan bebek güvenlik ürünleri, aynı zamanda evinin dekorasyonunu da bebeğine göre yeniden şekillendireceğin anlamına geliyor. Şimdi işine yarayacak bebek güvenlik ürünlerinden en gözde olanları inceleyelim.

1- Çekmece – dolap kilidi

Bebeğinin çekmecelerden uzak durmasını önleyemezsin ama çekmecelerin açılmasını önleyebilirsin. Çekmeceleri açmasını önleyen bebek güvenlik ürünleri yetişkinler için açması kolay bir kullanım sunar. Bebekler için açması oldukça zor olan bu kilit sayesinde minik eller çekmeceye sıkışmaktan korunmuş olur. Dolap kapakları için tasarlanan dolap kilidi ise can sıkıcı bir dizi olayı henüz yaşanmadan engeller.

2- Bebek güvenlik kapısı

Bu kategorideki ürünler tehlike olabilecek alanlara ulaşmayı önleme konusunda senin tarafındadır. Dubleks evinin merdivenlerinden inip çıkma, bebek odasının kapısından çıkış ya da mutfağa girişi engelleme konusunda en büyük destekçi olacak güvenlik kapılarıyla rahat bir nefes alabilirsin. Bebek güvenlik ürünleri içerisinde benzer mantıkla üretilen çitler de bebeğin belirlediğin alan içinde oynamasını sağlar. Onun sağlıkla büyüdüğünü görene kadar ev dekorasyonunun bir parçası olacak bu ürünleri tanıdıkça daha çok seveceksin.

3- Bebek priz koruyucu

Priz koruyucuların varlığıyla yokluğu uzaktan pek belli olmaz ama onlara senin yerine nöbet tutan gizli kahramanlar diyebiliriz. Keşfetmenin büyüsüyle bebeklerin ilk yapacakları şeyler, buldukları deliklere ellerine ne geçerse sokmaya çalışmaktır. Bunun nelere yol açacağını hepimiz tahmin edebiliyoruz ama hiç endişelenmene gerek yok, bebek güvenlik ürünleri minik dokunuşlarla içini rahatlatacak güvenliği sağlıyor.

4- Yatak kenar koruyucu

Güvenli bir ortam olan yatak, bazı durumlarda özellikle de bebeğin daha çok küçükse tehlikeye neden olabilir. Bundan endişe ediyor ve ekstra güvenlik önlemi almak istiyorsan, yatak kenarına kolayca monte edilen yatak kenar koruyucu kolay elde edilebilecek bir güvenlik ürünüdür. Böylece sen de rahat bir uyku çekebilirsin.

5- Bebek güvenlik kamerası

Bebeğinin güvende olduğunu anlamanın en önemli ve zor adımı onu devamlı olarak gözünle takip etmendir. Bu konuda da sana yardımcı olabilecek bebek güvenlik ürünleri var dersek şaşırma. Bebeğini izlemeni ve takip edebilmeni kolaylaştıracak bebek güvenlik kamerası, bu ürünlerden biri. Bebeğini özellikle uyurken izlemen için tasarlanan kameralar ile istediğin her an her yerden bebeğini takip edebilirsin.Mobilya kenarları da dahil aklına gelebilecek her türlü ev tehlikesine karşı tasarlanan  bebek güvenlik ürünleri çoktan annelerin sağ kolu oldu bile. Her ebeveynin minnettarlık duyacağı bu ürünler ile biraz gevşemek senin de hakkın.

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message