Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Bebek Odasında Perde Seçimi Nasıl Olmalı?
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Bebek Odasında Perde Seçimi Nasıl Olmalı?

Yayınlanma tarihi: 26.02.2020

Evlerimizin neşesi ve huzur kaynağı olan bebeklerimizin mutlu olması, bizim için her şeyden önemli. Onları, oyuncaklarıyla oynarken, yemeklerini yerken ve yataklarında uyurken rahat ettirebilmek, anne babaların birinci öncelikleri durumunda. Bebeklerin gün içinde mutlu ve rahat olmaları için en önemli şeylerden birisi, şüphesiz ki gece boyunca güzel ve dinlendirici bir uyku süreci geçirmeleri. Bunu sağlayabilmenin başında ise, bebeğinizin ruh hâlini olumlu etkileyecek ve adeta içini açacak bir yatak odası planlaması geliyor. Bununla birlikte güzel bir yatak odasının en tamamlayıcı noktalarından birisinin bebek odası perdesi olduğunu söylersek, inanın abartmış olmayız.

Bebeklerin cıvıltılarla dolu ruh dünyasını önemseyin

Bebek odası perdesi nasıl olmalı sorusu anne babaların merak ettiği ve sıklıkla cevabını aradığı sorulardan biri. Bebek odası perdesi seçerken öncelenmesi gereken ilk ayrıntı; satın alacağımız ürünün bebeğimizin ruh dünyasını yansıtacak cıvıl cıvıl bir izlenime sahip olması. Minik gözleriyle ürüne ilk baktıklarında onların tatlı gülüşlerini harekete geçirecek bir cıvıltıdan bahsediyoruz. Evet, bebeklerimiz her şeyin en güzeline, en mükemmel mutluluklara layıklar. Bebek odası perdesi seçiminde küçük gibi görünen ayrıntılar, onların mutluluklarına mutluluk katmaya fazlasıyla yetecek. 

Bebek odası perdesi modelleri

Bebek odası perdesinde en çok tercih edilen modellere baktığımızda, pembe kumaş üzerine sarı yıldızların ya da sarı bir zemin üzerine beyaz bulutların bulunduğu stillerin en çok arananlar olduğunu görüyoruz. Bunların yanısıra Niloya, Caiou, Elif, Pepe gibi çizgi film karakterlerinden birinin resminin yer aldığı bir dekor da bebekler için oldukça dikkat çekici bir hava oluşturacaktır. Ayrıca bebek odası perdesinin, bebek odasında bulunan halının dekoru ve duvarların boyasıyla uyumu da göz ardı edilmemesi gereken önemli bir ayrıntı. 

Bebek odanızın duvarlarını şenlendirin

Gerçekleştirdiği yenilikçi üretim ataklarıyla, duvar boyasında sunduğu farklı seçeneklerle bebeklerin ruh dünyalarına hitap etme konusunda oldukça iddialı bir marka: Bi’Boya. 46 yıllık Kalekim tecrübesini boya çalışmalarına aktaran Bi’Boya, dekoratif iç cephe boyada; ışıltılı kum, kadife, sedef, metalik ve reflekte modelleriyle farkını ortaya koyuyor. Bi’Boya, beyaz, mavi, mor, turuncu, yeşil ana renklerindeki onlarca modeline belirlediği ekonomik fiyatlarıyla da tüketici dostu bir firma olduğunu kanıtlıyor. Kolayca temin edebilmesinin yanında müşterilerine iade seçeneği de sunması Bi’Boya’yı boya sektöründe rakiplerinin bir adım önünde tutuyor. Bi’Boya, fazladan aldığınız ya da kullanım sonrası artan boyaları ücretsiz iade ile kabul ediyor ve israfı önleyerek bütçenizde tasarruf etmenizi sağlıyor.

Bebeğiniz odasında iç açıcı bir etkiyle karşılaşsın

Stilinize, tarzınıza uygun kaliteli boya Bi’boya’nın dekoratif boya çeşitleri ile, bebeğinizin ruh dünyasında iç açıcı bir etki bırakabilirsiniz. Özellikle bebek odanızda yapmak istediğiniz yeniliklerde ilk tercihiniz Bi’Boya olsun. Hemen şimdi, Bi’Boya’nın iç açıcı ürünlerine göz atmaya ne dersiniz.

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message