Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Banyo Dekorasyonunda Trend Olan Karo Seramik Modelleri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Banyo Dekorasyonunda Trend Olan Karo Seramik Modelleri

Yayınlanma tarihi: 27.02.2020

Banyo dekorasyonunu tamamlayan en temel yapılardan biri de seramik çeşitleridir. Dekorasyon tarzına uygun olarak seçilen seramik tasarımları ile mekanın monotonluğunu kırabilir ve şık bir dekorasyon elde edebilirsin. Banyo seramik modelleri 2020 yılı için de çeşitlenmeye devam ediyor. Tarzına ve dekorasyonuna uygun banyo karo seramik modellerini keşfetmeye ne dersin? 

Sadeliğin mermer tasarımlarla buluşması

Mermer, modern ve sade dekorasyonlar için en çok tercih edilen malzemelerin başında geliyor. Mermer görünümlü seramik banyo için oldukça şık tasarımlar sunuyor. Banyonun aydınlatma durumunu ve boyutunu göz önünde bulundurarak pek çok banyo karo seramik seçeneğine ulaşabilirsin. Küçük ve dar bir banyoya sahipsen beyaz ve krem tonlarındaki ürünleri tercih edebilirsin. Böylece banyonu dar göstermeden şık bir şekilde dekore edebilirsin. Banyon yeterince genişse siyah gibi koyu tonlardaki banyo karo seramik tasarımlarından ilham alarak çarpıcı bir mekan yaratabilirsin. Yer seramik modelleri için de duvarlarda kullandığın ürünleri kullanarak bütünleşmiş bir yaşam alanı oluşturabilirsin. Minimal kaydırmaz tabanlı halı çeşitleri ile seramiklerinin tasarımını ön plana çıkarabilirsin.

Desenli ürünleri tercih edebilirsin

Banyo karo seramik seçeneklerinde pek çok renk ve desene ulaşabilmen dekoratif açıdan önemli bir avantaj. Tarzına ve kişisel zevklerine uygun ürünleri tercih ederek banyonu kişiselleştirebilirsin. Banyo seramik modelleri ve fiyatları ürün kalitesine ve markadan markaya göre farklılık gösterebiliyor. Bütçene ve stiline uygun motifleri içeren seramikler ile şık tasarımlar yaratabilirsin. Modern bir dekorasyon için geometrik ya da soyut desenlerden ilham alabilirsin. Geleneksel ve klasik stiller için oymalı ve işlemeli figürleri içeren banyo karo seramik tasarımlarını kullanabilirsin. Country dekorasyonlar için pastel yeşil tonlarını kullanabilirsin. Bitki, çiçek, ağaç ve yaprak motifleri ile doğal bir dekorasyona göz kırpabilirsin. Banyonda doğal çiçekler bulundurarak sakin bir yaşam alanı yaratabilirsin. 

Duvarlarda şık yansımalar yaratabilirsin

Banyo karo seramik modelleri için ışıltılı ve pırıltılı tasarımları tercih edebilirsin. Böylece duvarlarda hoş yansımalar elde edebilirsin. Aydınlatma için de ışıltılı tasarımlar kullanarak dekorasyonunu tamamlayabilirsin. Özellikle küçük ve dar bir banyoya sahipsen bu tür banyo karo seramik tasarımları mekanı daha aydınlık göstermeni sağlayabilir. Seçtiğin pırıltılı tonlara göre banyo aksesuarları kullanabilirsin. Işıltılar gümüş tonlarındaysa diş fırçalık ve sabunluk gibi aksesuarlarda gümüş ayrıntılar tercih edebilirsin. 

Farklı seramikleri kombinleyebilirsin

Farklı renk ve desenlerdeki banyo karo seramik kombinleri ile çarpıcı bir dekorasyona imza atmak ister misin? Örneğin banyonda denizci temasından yararlanmak istiyorsan duvarların bir kısmında deniz kabuğu temalı seramikler kullanabilirsin. Zemin seramikleri için denizci çapası figürünü değerlendirebilirsin. Bu seramiklerin arkaplanı için farklı renk tonlarından yararlanabilirsin. Bu dekoratif yaklaşım ile çarpıcı ve canlı bir banyo dekorasyonu yapabilirsin. Tasarımını mavi tonlarındaki kaydırmaz halı tasarımlarıyla taçlandırabilir, uyumlu ve bütünleşmiş bir mekan oluşturabilirsin. 

Diğer Yazılara Göz At
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message