Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
2020 Yılında Popüler Olacak Ev Aksesuarları
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

2020 Yılında Popüler Olacak Ev Aksesuarları

Yayınlanma tarihi: 27.02.2020

2020 ev trendleri şimdiden konuşulmaya başlandı bile. Yaşam alanlarını bu trendlere uygun bir şekilde tasarlayıp gelecek yılın dekorasyon trendlerini yakalaman için bazı ipuçlarımız var. 2020 ev aksesuarları için şık trendler ile buluşmak ister misin?

Minimal dokunuşlar ön planda

Bu yılın trendlerini yakalamaya gereksiz ve kullanmadığın eşyalardan kurtularak başlayabilirsin. 2020 salon dekorasyonu için pastel ve açık tonların hakim olduğu mobilya modelleri ön plana çıkıyor. Minimal ve sade bir salon dekorasyonu için halı ve perde gibi aksesuarlar için de açık tonlardan ilham alabilirsin. 2020 ev aksesuarları içerisinde beyazın hakim olduğu geometrik kesimli aydınlatmalar var. İhtiyacına uygun aydınlatma seçeneklerini bu tasarımlardan tercih edebilirsin. 

Gösterişten uzak mekanlar tasarla

2020 mobilya trendleri sade ve gösterişten uzak mobilyaları ön planda tutuyor. Bu açıdan oymalı ve işlemeli mobilya kesimleri yerine minimal seçeneklerden yararlanabilirsin. Geometrik ve asimetrik kesimli tasarımlarla yenilikçi yaşam alanları tasarlayabilirsin. Yatak başları için metal malzemeler tercih edebilirsin. Ayna gibi aksesuarlar için de metalik çerçeveler kullanarak 2020 mobilya modası için etkili bir dekoratif uygulama yapabilirsin. 2020 ev aksesuarları için minimal vazo, biblo ve mumluk tasarımlarını tercih edebilirsin. Geometrik ve soyut kesimli saatler de popüler 2020 ev aksesuarları arasında yer alıyor. 

Ahşabın zamansız şıklığı

Ahşap, doğal bir dekorasyona ihtiyaç duyan kullanıcıların gözdesi. Zamansız bir dekorasyon sunan bu doğal malzeme 2020 ev dekorasyon modası için de popülerliğini koruyor. Mobilyalardan aksesuar seçimine kadar pek çok dekoratif üründe ahşaptan yararlanabilirsin. Ahşap, doğal bir malzeme olduğu için yaşam alanlarının huzurlu ve sakin bir atmosfere bürünmesini de sağlar. 2020 mobilya modelleri için ahşap sehpa, masa ve sandalye modelleri minimal tasarımlarla ön plana çıkıyor. Mekanda ceviz ve kahverengi tonlarında ahşap mobilyalar kullanarak şık kontrastlar oluşturabilirsin. 2020 ev aksesuarları tercihinde ahşabın farklı tonlarından ilham alabilirsin. Ahşap raf ve aydınlatma seçenekleriyle doğal ve şık mekanlar tasarlayabilirsin.

Kumaşlarda canlı tonlardan yararlanabilirsin

2020 ev tekstili trendleri pastel ve açık tonlara ağırlık verse de canlı renklerle monotonluğu kırmayı tercih edebilirsin. Yastık kılıfı, yatak örtüsü ve perde gibi aksesuarlarda birden fazla rengin kullanıldığı kombinler ile çarpıcı bir dekorasyon elde edebilirsin. Pastel ve canlı renkleri bir arada tercih ederek minimal mobilyaların sadeliğini dengeleyebilirsin. 2020 ev aksesuarları tercihinde asimetrik kesimli halı tasarımlarını da tercih edebilirsin. 

Metal aksesuarlardan ilham alabilirsin

2020 ev aksesuarları yenilikçi tasarımlara önem veriyor. Bu açıdan metal malzemelerin önemi oldukça büyük. Banyo ve mutfak aksesuarlarında, ayna ve tablo çerçevelerinde, sandalye ve sehpa tasarımlarında metal detaylardan ilham alabilirsin. Bu tarz malzemelerin kullanımına ağırlık vererek 2020 ev aksesuarları trendlerini yakalayabilirsin. Üç boyutlu metal panolarla yaşam alanlarını trendlere uygun bir şekilde kişiselleştirebilirsin. 

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message