Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Yeşilin 12 tonunu Bi’Boya’da keşfet!
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Yeşilin 12 tonunu Bi’Boya’da keşfet!

Yayınlanma tarihi: 28.09.2020

Boya; iç cephe veya dış cepheyi dış etkenlerden korumak için yapılmaktadır. Hem koruma hem de farklı atmosfer yaratmak için kullanılan boyaların birçok çeşidi vardır. Boya yapmadan önce karar vermen gereken en önemli konu boyanın rengidir. Eğer boya seçimin ortama ferahlık ve dinginlik veren yeşilden yana ise; senin için Bi’Boya’da bulunan yeşilini inceledik. Bi’Boya kataloğunda yer alan yeşilin muhteşem 12 tonuna haydi gel birlikte göz atalım…

Mistik

Mistik yeşil rengi adeta evinin bir parçası gibi nefes alarak her gün kendisini yenileyecektir. Aynı zamanda yüksek kaliteli örtücülüğü sayesinde odanın ambiyansını değiştirecektir. Odanın yüzeyine mat ve temiz bir görüntü kazandıran mistik yeşil, evindeki huzuru artırabilirsin.

Filiz

Filiz yeşili dinlendirici olması sebebiyle uzun süreli çalışma ortamlarının dekorasyonunda kullanılabilir. İlham verici özelliğinin olması sebebiyle tasarım yapan mimarların veya moda tasarımı yapan stilistlerin çalışma odalarında rahatlıkla tercih edilebilir.

Yosun Yeşili

Bir duvar boyasından en yüksek verimi almak için seçeceğin yeşil boya çeşitleri arasında yosun yeşili en ön sırada yer alacaktır. Oturma odanda, salonda, hatta bebek odasında bile rahatlıkla kullanılacak olan yosun yeşili, renk tonlarının adeta doğayı yansıtması sayesinde harika bir ortam yaratacaktır. Kişinin kendisini güvende hissetmesine de katkı sağlayan boya, günün bütün stresini atmana yardımcı olacaktır.

Çağla

Dekorasyonda çağla yeşil rengini kullanmaya karar verdiğinde ona en çok yakışan sıcak renk kahverengi olacaktır. Çünkü doğada çağlanın en yakın renklerinden bir tanesi kahverengidir. Çağla rengine aynı zamanda gümüş rengi ve tozpembe de rahatlıkla eşlik edebilir.

Buz beyazı

Sıcak bir odada kontrast bir renk oluşturmak istediğinde, sana eşlik edebilecek en rahat renklerden bir tanesi buz beyazıdır. Buz beyazı odanın daha ferah ve olduğundan daha büyük görünmesine yardımcı olur.

Yenibahar

Bahar havası yaratmak istediğin mutfakta yenibahar rengini duvar boyası olarak kullanabilirsin. Çünkü hem kolay silinebilir olması hem de kokusunun olmaması mutfaklarda oluşabilecek kirlenmenin önüne geçecektir. Temiz görünümü sayesinde ortama sakinlik katacaktır.

Ihlamur

Adeta huzur verici bir ormanda hissetmek istersen ıhlamur rengini odanda denemen senin için harika bir fırsat olacak. Bu rengi özellikle kış bahçesi oluşturmak istediğinde kullanman en doğru seçenek olacaktır. Bu sayede gerçek anlamda kendini dekorasyonla bütünleşmiş bulacaksın.

Nil Yeşili

Sonsuz bir yeşil deryası istediğinde seni rahatsız etmeyecek tonlardan bir tanesi nil yeşili rengi olacaktır. Bu sayede odaya adımını her attığında çok huzurlu ve dinlenmiş hissedeceksin.

Nefti

Yeşilin bir tonu olan nefti rengi, daha koyu ve doygun bir özelliğe sahiptir. Kiri ve tozu yok eden yapısının yanında açık renklerdeki dekorasyon ile harika bir kombin oluşturmakta sana yardımcı olacaktır. Nefti yeşil boya balkonlarda da sıklıkla tercih edilmektedir.

Tuna

Sade bir renk olan tuna, hareketli mobilyalar ve aksesuarlarla çok iyi bir ikili olacaktır. Baharın havasını evine taşımak istersen, sen de hemen dekorasyonuna tuna rengini eklemelisin.

Kekik

Yeşil renginin sarıya bakan renklerinden olan kekik, sakinleştirici etkisi nedeniyle herkes için idealdir. Göz yorgunluğuna neden olmayacağı için çalışma odalarında güvenle tercih edilebilir.

Zümrüt

Sakinlik sağlayan zümrüt yeşil; gösterişten uzak, sade dekorasyon fikrinde olan insanların tercih edeceği bir tondur. Yüzeye temiz ve mat bir görünüm kazandırmaktadır.Yeşil boya ve tonları arasında seçim yapmak istiyorsan hemen Bi’Boya sayfasına girerek 12 farklı çeşit tonla tanışabilir, tarzına uygun yeşil boyayı kolaylıkla temin edebilirsin. 

Diğer Yazılara Göz At
Boya
Duvar Boyasında Soğuk Renkler Hangileridir? Soğuk Renk Tonları
Boya
2024 Yılının Trendi Ev Boyası Renkleri Hangileridir?
Boya
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler

Toast Message