Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Yazlığı 2020 renkleri ile yenile
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Yazlığı 2020 renkleri ile yenile

Yayınlanma tarihi: 5.06.2020

Hepimiz sıcak bir yazı karşılamaya hazırlanıyoruz. İçinde bulunduğumuz pandemi dönemi nedeniyle uzun süre evlerimizde kaldık. Şimdi ise yazlıklarda keyifli günler bizi bekliyor. Bu sezon yazlık evinde kendini daha mutlu, keyifli ve huzurlu hissetmek istiyorsan, sen de evini 2020 renkleri ile uyumlu şekilde yenileyebilirsin. Hadi beraber 2020 renkleri arasından yazlığın için en uygun olabilecek trendlere bakalım.

Hem tanıdık hem yepyeni: Yılın rengi “klasik mavi”

Pantone, 2020 yılının rengi olarak classic blue / klasik maviyi seçti. Özellikle beyaz rengin vazgeçilmez olduğu yazlık mekanlar ile uyumlu olan bu canlı renk, tatilinize enerji ve huzur katacak. 2020 renkleri içinde şüphesiz en dinamik olan bu renk, marine teması ile de özdeşleştiği için yazlığınıza geleneksel bir hava katarken, dönemin trendini de yakalayacak. Evinde bu özel rengi kullanmak istiyorsan temayı gri, bej ve beyaz renkleri ile tamamlayabilirsin.

Yazın sıcaklığını hissetmek için güneşin renkleri

Tatil deyince yaz, yaz deyince de sımsıcak günleri düşlüyorsan, 2020 renkleri arasında sana uygun olabilecek en cazip tema güneş renkleri: Canlı turuncular, sarılar ve kızıllardan oluşan bu yelpaze, yazlık evinin dekorasyonu için biçilmiş kaftan olacak. Bu renkler sayesinde güneşin sıcaklığını iç mekanlara da özgürce taşıyabilirsin.

Tropikal esintiler için yeşilin her tonu

Yazlık mekan denildiğinde aklına hemen tropikal bölgeler geliyorsa, sen de 2020 renkleri ile evini tropikal bir cennete çevirebilirsin. Boya kartelası içinden seçeceğin yeşilin farklı tonlarını; -özellikle zümrüt yeşilden başlayan canlı renkleri-, daha açık tonlar ile dengeleyebilirsin. Ayrıca renk paletine ekleyeceğin pembe ve açık mavi ile tropikal esintiyi güçlendirebilirsin. Böylece doğanın muhteşem zenginliğini evinde ağırlayabilirsin.

Minimal trendleri sevenlere Uzak Doğu ruhu

Yazlık mekanlarda klasik dekorasyon trendlerinden sıkılanlar için özgün bir önerimiz var. Uzak Doğu stili. Eğer bulunduğun ortamda sofistike bir görünüm yaratmak istiyorsan Uzak Doğu teması ile yazlığını yenileyebilirsin. Bunun için de 2020 renkleri sana yardımcı olacak. Bu tema için renk paletinin dengeli olmasına özen göster. Siyah ve kırmızı gibi ana renkleri, bej ve kahve tonları ile yumuşatabilirsin. Farklı bir renk paleti olarak bambu ağacı ya da sakura çiçeğinden ilham alabilirsin.

Atmosferin tadını çıkar

Bu sezon yazlık evin için 2020 renkleri ile yaşam alanlarına atmosferik bir dokunuş katabilirsin. Bunun için lacivertten başlayan renk skalasını kullanarak, mavinin farklı tonlarını arasında gezin. Özellikle tavan için klasik beyazın dışında mavi ile mekana atmosferin doğallığını kat. Sofistike bir seçim olan bu tema ile leylak ve açık pembe gibi pastel renkleri ayrıca beyaz ve gri gibi nötr renkleri kombinleyebilirsin.2020 renkleri her alanda olduğu gibi yazlık mekanlarda da yaşamın içine stilini katmayı hedefliyor. Keyifli, mutlu, sağlık dolu ve enerjik bir tatil için sen de Bi’Boya‘da 2020 renklerinden birini seçebilir yazlık evini keyifle yenileyebilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Boya
Duvar Boyasında Soğuk Renkler Hangileridir? Soğuk Renk Tonları
Boya
2024 Yılının Trendi Ev Boyası Renkleri Hangileridir?
Boya
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler

Toast Message