Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Toprak tonları nelerdir, nerelerde kullanabilirsin?
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Toprak tonları nelerdir, nerelerde kullanabilirsin?

Yayınlanma tarihi: 28.09.2020

Toprak tonları, joker renk konumunda olduğu için sıklıkla tercih edilir. Doğayı temsil eden renkler, sıcaklık ve samimiyetin göstergesidir. Dekorasyonuna ciddi bir hava katan toprak tonları, doğallığı yansıtır. Evin büyüklüğü, mobilya seçimi ve ışık almasına göre tercih edebileceğin renk tonu farklılık gösterir. Dinlendirici etkisi olan toprak tonları ile durağan bir dekorasyon stili oluşturabilir ve olgun bir tavır sergileyebilirsin. Toprak tonlarını mutfak, yemek ve oturma odasında kullanarak modern bir görünüm yakalayabilirsin.

Doğal bir mutfak dekorasyonu

Sade ve şık mutfak dekorasyonu yaratmak için başvurabileceğiniz toprak tonları arasında moka rengi mobilyalar ile kolaylıkla uyum sağlar. Beyaz ya da bej rengi mobilyalar ile doğanın büyüleyici etkisini gözler önüne seren moka, aydınlık bir görünümün de habercisidir.

Evde Tropikal Esintiler

Bi’Boya toprak tonları arasında yer alan kuzey renginin soğuk duruşunun ardında samimiyet vardır. Hardal ve kiremit rengi mobilyalar ile kombinlenerek evinde tropikal bir hava yaratabilirsin. Kuzey rengi, zihinsel odaklanmayı kolaylaştıran renk skalası içinde tarzına en uygun mobilya bulabileceğin tondur.

Samimiyeti yansıtan bir oturma alanı için: Fondü

İpeksi bir görünüm yaratmanızı sağlayan fondü tonu ile sıcacık bir oturma alanı oluşturabilirsin. Gri ve bej mobilyalar ile uyum sağlayan renk sayesinde pozitif bir oturma odası dekorasyonuna sahip olabilir ve keyifli anlar yaşayabilirsin.

Sonbahar romantizmine adım adım

Yatak odana ipeksi bir dokunuş yapmak istersen, toprak tonları arasında bulunan güz rengi oldukça uygundur. Sade ve country tarzı mobilyalar ile konforlu bir dekorasyon oluşturabilirsin. Huzurlu bir uyku ve keyifli rüya görmen için kullanabileceğin renk güz ile hayalindeki dekorasyonu yaratabilirsin. Bi’boya toprak tonları skalasındaki kotta ile sonbahar sıcaklığını yaşayabilirsin. Kişisel alanını özelleştirmeni sağlayan renk ile sevdiklerinde hayranlık uyandırabilirsin. Kitap okuma ya da çalışma köşeni kotta ile samimi bir ortama dönüştürebilir, konsantrasyon sorununa da çözüm bulabilirsin.

Modern ve şık bir salon yaratabilirsin

Her dekorasyon stiline uyum sağlayan latte rengi, koyu ve açık tonlarda tasarlanan mobilyalar ile etkileyici bir birliktelik oluşturur. Gün ışığını doğrudan yansıtan renk sayesinde ferah bir ortam yaratabilirsin. 

Aydınlık bir teras için…

İçini aydınlatan, modern ve şık bir balkon ya da teras dekore etmek ister misin? Kum fırtınası ile güneş evine doğabilir. Işıktan yararlanmanı sağlayan renk ile enerjik bir açık alan yaratabilir ve yaz mevsiminin keyfini çıkarabilirsin. Kış bahçesi olarak kullanmak istediğinde ise soğuk havayı kum fırtınası rengi ile kırabilirsin. Dilersen açık renk mobilyalar ile ışıltılı bir oda oluşturabilir dilersen de koyu renk tonlarda mobilya seçimi yaparak kontrast bir dekorasyon stili elde edebilirsin.      Toprak tonları arasından dilediğin renge Bi’Boya aracılığıyla kolay bir şekilde ulaşabilir ve kendi stilini oluşturmaya başlayabilirsin. Fazla boyayı rahat bir şekilde iade edebilir ya da saklayabilirsin.  

Diğer Yazılara Göz At
Boya
Duvar Boyasında Soğuk Renkler Hangileridir? Soğuk Renk Tonları
Boya
2024 Yılının Trendi Ev Boyası Renkleri Hangileridir?
Boya
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler

Toast Message