Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Sonbaharı en popüler duvar renkleri ile karşıla
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Sonbaharı en popüler duvar renkleri ile karşıla

Yayınlanma tarihi: 28.09.2020

Geçtiğimiz sezonun mandalina turuncusu, Samba kırmızısı, gerçek mavisi ve güneş sarısı bu sonbaharda yerini bahriye mavisine, grinin her tonuna, başak sarısına ve çeşit çeşit yeşile bırakacak gibi duruyor. Kuşkusuz, bu sezonun popüler duvar renkleri ile evlerde doğayla teknolojinin mükemmel uyumunu görmemiz ve pozitif enerjiyi kendimize çekmemiz mümkün. Kısacası bu renkleri evinin boyutuyla orantılı olarak duvarlarında kullanabilir ve odalarda istediğin etkiyi yaratabilirsin. Sonbaharın popüler duvar renkleri hakkında daha detaylı bilgi almak istersen, seni yazının devamını okumaya davet ediyoruz.

Başak sarısı senin duvarında parlasın

Bu sezon bu rengi her yerde görebiliriz. Bej renginin daha sıcak bir yorumu gibi düşünebileceğin bu renk ister salon duvarında olsun ister yatak odası duvarında, eğer dekorasyon unsurlarının geri kalanıyla iyi bir uyum içindeyse mutlaka enfes görünecektir. Başak tarlalarının muhteşem parlaklığını odanın her yerinde hissettiren bu renk bir duvarın önünde konumlandıracağın açık sarı ikili veya üçlü bir koltuk, odaya avangart bir hava katmaya fazlasıyla yeter. Bir de koyu tonlarda birkaç adet minik yastığı koltuğun üzerine yerleştirdiğinde oda dekorasyonuna imzanı attın demektir.

Grinin her tonuyla dengeyi yakala

Teknoloji ve doğa ilişkisine gönderme yapabileceğin bu duvar rengiyle birçok farklı dekorasyon fikri uygulaman mümkün. Örneğin görece küçük odalar için grinin en açık tonundan orta tonlarına kadar farklı seçenekler kullanarak odayı aydınlık ve ferahlık getirebilirsin. Bu durumda, duvarda kullandığın gri tonuna yakın bir renkte koltuk tercih ederek odada bütünlük yaratabilir ya da duvarla zıtlık oluşturan bir koltuk rengiyle istediğin dekorasyon elemanına dikkat çekebilirsin. Bu sonbaharın popüler duvar renkleri arasında yer alan gri rengi kullanarak sen de evinin her köşesinde dengeyi yakalayabilir ve kendi tarzını gösterebilirsin.

Bahriye mavisiyle gelen derinlik hissi

Özellikle geniş ve ferah odalar için cesurca kullanılabilecek bir duvar rengi olarak bu sonbaharda öne çıkacak mavinin koyu tonları, bu sonbaharın popüler duvar renkleri içinde en iddialı seçeneklerden. Her tarz odaya rahatlıkla uyum sağlayabilecek bu renk ve tonlarının, uygulandığı mekâna derin bir huzur hissi vereceği kesin. Duvarda siyaha yakın tonda mavi renk kullanıyorsan koltuk renginde tercih edebileceğin alternatifler arasında aynı tonlarda mavi ve gri ya da farklı bir seçenek olarak bebek mavisi, çok açık pembe ve bej yer alıyor. Her iki durumda da popüler duvar renkleri arasından evinin tarzına uygun olan bir tanesini seçmiş oluyorsun.

Bu yeşil tonlarında doğa var

Evin her odasında kullanılabileceği gibi özellikle yatak odası ve oturma odası için sıkça tercih edilen yeşil, toprak tonu mobilyalarla oldukça hoş bir görüntü sergiler. Örneğin mutfağının bir bölümü için popüler duvar renkleri arasından seçtiğin mint yeşili bir duvar tercih ediyorsan, aynı renkte bir tezgahla mekandaki bütünlüğü yakalayabilirsin. Kısacası bu sonbaharda evini dilediğin gibi renklendirmek senin elinde. Bunun için farklı renk seçenekleri arıyorsan, Bi’Boya ’nın zengin ürün çeşitliliği içinde popüler duvar renkleri arasından seçim yapabilirsin. Üstelik fazla gelen boyayı kolayca iade edebilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Boya
Duvar Boyasında Soğuk Renkler Hangileridir? Soğuk Renk Tonları
Boya
2024 Yılının Trendi Ev Boyası Renkleri Hangileridir?
Boya
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler

Toast Message