Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Klasik mutfak dekorasyonu için duvar rengi önerileri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Klasik mutfak dekorasyonu için duvar rengi önerileri

Yayınlanma tarihi: 12.03.2020

Renk eklemek, mutfakta canlılık yaratmanın en iyi yoludur; tadilat yok, inşaat yok, sadece boya ve fırça!  İster sadelikten yana, ister canlı renk tonunu seven biri ol, fark etmez.  İstediğin rengin doğru bir tonunu tercih ederek harika bir klasik mutfak dekorasyonu elde edebilirsin. Başlamana yardımcı olmak için klasik mutfak dekorasyonu için kullanabileceğin birkaç renk önerisini bir araya getirdik…

Beyaz

Tamamen beyaz duvarlı bir mutfakta hiçbir aşırılık söz konusu değildir aslında. Klasik mutfak dekorasyonu için iyi bir temeldir. Bu renge kolaylıkla renk sıçramaları ekleyebilirsin. Ve mutfak denilince akla ilk gelen şey temizliktir. Beyaz da temizlik duygusunu en iyi hissettiren renk olduğu için her dönem tasarım trendi olmaya devam ediyor.

Göl mavisi

Göl mavisi, geniş bir mutfağa bir doku ekleyerek, alanı karamsar olmaktan kurtarır. Daha açık bir renk tonu ile vurgu duvarı eklemeyi düşün ve seçtiğin vurgu rengine karşılık gelen bir renkle de mutfak dolaplarını boya. 

Nergis

Klasik mutfak dekorasyonu için sarının en hafif tonlarından biri olan nergisi denemelisin. Bu duvar renginin olduğu bir mutfakta mercan rengi yuvarlak bir halı adeta görsel şölen yaşatıyor. Ayrıca bu renk, mutfağında kullanacağın diğer aksesuarlarla da mükemmel bir uyum yaratır.

Ahududu

Ahududu, klasik mutfak dekorasyonu için harika bir temeldir. Alana çok fazla derinlik ve çekicilik katar. Bu duvar renginin olduğu bir mutfakta geometrik desenli fayanslar kullanmak, rengin işlevini en üst seviyeye çıkarır.

Krem

Beyaz, sana sıradan geliyorsa kremi düşün. Hala hafif ve sade hissedeceksin. Bu renkle birlikte kullanacağın parlak renkler alanın daha davetkar hissetmesini sağlayacaktır. Ayrıca mutfakta kullanacağın endüstriyel unsurları da yumuşatarak istediğin klasik mutfak dekorasyonu stilini korumanı sağlar.

Gonca

Pembenin bu narin tonu, modern, aerodinamik geometrik parçalarla eşleştirildiğinde şaşırtıcı derecede iyi görünür. Modern çizgiler ve parlak vurgular alanı canlı hissettirirken gonca bunlara bir denge unsuru oluşturur.

Gri

Klasik mutfak dekorasyonu fikirleri denince gri her zaman akla ilk gelen seçeneklerden biri. Mutfakta kullanmak istediğin her rengi kombin etmeni sağlar. Gri duvarlarla eşleştirilmiş sade ahşap kirişler ve ahşap sandalyeler mutfak dekorasyonu 2019 trendleri arasında yer alıyor. Klasik mutfak dekorasyonu için griyi tercih ederek mutfağında geçişli bir görünüm elde edebilirsin.

Zümrüt

Yeşilin bu mücevher tonu alana doğallık ve tazelik katarken zengin bir görünüm kazanmasını da sağlar. Klasik mutfak dekorasyonu için tercih ettiğin zümrütle birlikte kahverengi bir tezgah ve açık renkli yüzer raflar kullanarak harika bir kombinasyon yapabilirsin. Mutfağında doğayı daha fazla hissetmek istiyorsan ahşap yüzeylerle eşleştirebilirsin.Sen de en sevdiğin renkleri mutfağında görmek istiyorsan hemen Bi’Boya web sitesine uğra. aklındaki klasik mutfak dekorasyonu rengini seç, sepetine ekle, siparişin en kısa zamanda güvenli teslimatla kapına gelsin! Boyanı aldıysan aktiviteye başla! Dilediğince kullan, artanları dert etme, iade etmek de sipariş vermek kadar basit!

Diğer Yazılara Göz At
Boya
Duvar Boyasında Soğuk Renkler Hangileridir? Soğuk Renk Tonları
Boya
2024 Yılının Trendi Ev Boyası Renkleri Hangileridir?
Boya
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler

Toast Message