Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Kaç çeşit duvar boya rulosu var? Farkları neler?
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Kaç çeşit duvar boya rulosu var? Farkları neler?

Yayınlanma tarihi: 21.03.2020

Boyama işlemi kadar boyanacak yüzeye uygun duvar boya rulosu seçimi de önemlidir. Doğru duvar boya rulosu seçimi ile fazla çaba harcamadan istediğin verimi elde edebilirsin. Duvar rulo boyaları iç cephe ve dış cephe rulosu olarak iki ana işleve göre dizayn edilmiştir. İç cephe duvar boya rulosu ise yaygın kullanılan ve fırçaya göre avantajlı olan boyaya yardımcı bir üründür.

Kendine uygun iç cephe duvar boya rulosunu keşfet!

İç cephe kullanımı için çeşit çeşit üretilmiş duvar rulosu bulabilirsin. Fakat bu kadar çeşit ve marka arasından gelişi güzel seçim yapmak ve herhalde iş görür demek sonradan pişman olmana sebep olabilir. Çünkü duvar boyama işlemi göründüğünden daha zor olabilir ve bilhassa zor yüzeyler ince işçilik gerektirebilir. İyi bir çalışma çıkarmak için öncelikle nasıl bir duvar boya rulosuna ihtiyacın olduğunu belirlemelisin.

Duvar yüzeyine ve boyana uygun duvar boya rulosu seçmelisin

. Örme duvar rulosu ile her türlü yüzeyde istediğin sonucu alabilirsin. Özellikle, ekonomik kumaş yapısı ile iç cephede aranılan ve çok tercih edilen üründür. 25 cm’den başlayan boyutları ile istediğin her duvarı rahatlıkla boyayabilirsin.. Saten iç cephe duvar rulosu ile polimaid tüylü kumaşın faydalarından yararlanabilirsin. Bu kumaş sayesinde duvar yüzeylerinde tüy kalmayacak ve pürüzsüz bir uygulama yapabileceksin. Bunun yanı sıra saten veya su bazlı bir boya kullanmayı düşünüyorsan senini için saten iç cephe duvar rulosu mükemmel boyama sunacaktır. Bu rulo çeşidi de 25’cmden başlayan boyutları ile seni yarı yolda bırakmayacak!

Geniş veya dar her türlü yüzeyi rahatlıkla boya!

Duvar yüzeyi ve boyaya uygun kumaşa sahip rulo seçimi kolay bir çalışma için önemlidir. Fakat ulaşılamayan yüzeyler ve ince işçilik gerektiren alanlar için 25 cm’lik rulolar yeterli olmayabilir. Bu aşamada ulaşılması zor dar alanları boyamak güçleşecektir. Bu durumda ebatları veya işlevleri ile kolay uygulama sunan rulolardan mutlaka destek almalısın.Parmak rulosu ile mutfak dolaplarının üzerindeki duvarları bu gibi dar alanları tavana boya taşırmadan boyayabilirsin. Bu sayede mobilyalarını boyama ihtimalini ortadan kaldırabilir, boya ustası gibi rahat bir uygulama yapabilirsin.Kalorifer rulosu ile kalorifer peteklerinin arkasında kalan yada aralarından gözüken ve ulaşılması zor olan duvarları boyayabilirsin. Ellerinin ulaşamadığı ve kestirme  fırça ile boyamaya çalıştığında sonuç alamadığın yerleri boyayabilirsin.

Dekoratif duvar rulosu ile duvar dekorasyonunu hareketlendirebilirsin

Duvar kağıdı görünümü veya çeşitli efekt görünümü sunan duvar ruloları ile ekonomik ve farklı tasarımlar elde edebilirsin. Temiz ve pürüzsüz uygulamanın yanı sıra şık ve farklı bir duvara sahip olmak istiyorsan ya da duvar dekorasyonunu duvar kağıdı görünümü ile tamamlamak istiyorsan dekoratif rulolar seni bekliyor! İhtiyacın olan tüm rulolara Bi’Boya‘dan ulaşabilirsin. 

Diğer Yazılara Göz At
Boya
Duvar Boyasında Soğuk Renkler Hangileridir? Soğuk Renk Tonları
Boya
2024 Yılının Trendi Ev Boyası Renkleri Hangileridir?
Boya
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler

Toast Message