Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Evlere yaz havası getiren pastel duvar boyası renkleri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Evlere yaz havası getiren pastel duvar boyası renkleri

Yayınlanma tarihi: 28.05.2020

Yaz renkleri pastel tonlarında, yumuşak, hassas ve zariftir. Onları giysilerden duvarlara hemen her yerde kullanabilirsin. Yazın pastel duvar boyası ile kolay dekorasyon uygulamaları yapabilir, evine taze, aydınlık ve havadar bir his katabilirsin. Bu yaz evinde pastel duvar boyası kullanarak huzurlu ve iç açıcı bir Akdeniz havası yaratabilmen için önerilerimiz bu yazıda.

Yazın enerjisini pastel duvar boyası ile yakalayabilirsin

Yaz için trendy bir maviden doğadan ilham alan kekik rengine, modern bir dekorasyon için antrasit gibi renklerle kombinleyebileceğin dağ grisinden kiraz çiçeğine kadar pek çok renk yol göstericin olabilir. Yatak odalarında ve çocuk odalarında pembe kullanmaktan sıkılmadın mı? Yumuşak ve pastel tonlar da romantik ve rahatlatıcı alanlar yaratabilir. Duvarlarda pastel renkler kullanıp mobilyalarda canlı renkler kullanarak harika odalar yaratmak mümkün. Yaz dekorasyonu için güneş ışığını pastel duvar boyası ile evine sokabilir, arada kullanacağın çağla yeşili ya da yosun yeşili patlamalarıyla odalarına daha genç bir hava verebilirsin.

Boydan boya duvar ve tavanda mavinin rahatlatıcı etkisi

Mavi bazlı renkler soğuk renklerdir ve bunlar beyaz altın, pudra gibi renklerle vurgulanabilir. Mavi özellikle salon tasarımı söz konusu olduğunda çok yönlü renklerden biri ve bu yazın da trend renklerinden… Pastel maviyi keskin bir beyaz boya ile birleştirerek evde Akdeniz havası yaratabilirsin. Hatta biraz daha cesur davranıp tavanı pastel bir maviye boyayarak evine bambaşka bir özellik katabilirsin. Duvarlarda bohem bir hava istiyorsan mavinin harika bir tonunu taşıyan, dinlendirici ve huzur verici özelliğe sahip mistik rengi tam sana göre. Nane yeşili pastel duvar boyası ve beyazı birleştirerek yine evde muhteşem bir ambiyans yaratmak mümkün.

Mercanlar, Şeftaliler, Yasemenlerle evinde yaz havası essin

Hangi boya renkleri sana temiz havayı, yeni açan çiçekleri, serin esintileri ya da güneşli öğleden sonraları çağrıştırıyor? Pastel renkler ve rahatlatıcı tonlar sıcak yaz ayları için favori renkler. Evinde hızlı bir mevsimsel değişim yapmak ya da tüm yıl boyunca yaz mevsimini yaşamak etmek istiyorsan, pastel renkler kullanıp duvarlarını renklendirerek işe başlayabilirsin. Bunun için klasik pembeler yerine mercan ya da şeftali tonlarını hatta pastel nar çiçeğini kullanabilir, bu renkleri mermer ya da metalik mobilyalarla eğlenceli bir hale getirebilirsin. Soluk bir yasemen, lila ya da eflatun gibi yaz renklerini pastel duvar boyası kullanarak kışın cansız görünen koridor ya da antreye taze bir hava verebilirsin. Bej tonlarında pastel duvar renklerinden hoşlanıyorsan ekru ya da muskat çok beğeneceğin renkler olabilir. 2020 yazında evine yaz dekorasyonunun en son trendlerini taşımak için pastel duvar boyası seçeneklerine göz atabilirsin. En güzel pastel boyalar arasından seçim yapmak için Bi’Boya web sitesini ziyaret edebilir, aynı gün kargo imkanıyla, en sevdiğin pastel renklerden oluşan boyaları satın alabilir ve evinin duvarlarını renklendirebilirsin. 

Diğer Yazılara Göz At
Boya
Duvar Boyasında Soğuk Renkler Hangileridir? Soğuk Renk Tonları
Boya
2024 Yılının Trendi Ev Boyası Renkleri Hangileridir?
Boya
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler

Toast Message