Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Evde sonbahar renklerine yer açın
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Evde sonbahar renklerine yer açın

Yayınlanma tarihi: 13.03.2020

Modası geçmeyen mevsim sonbaharı ev dekorasyonuna taşımaya ne dersin? Kullanıldığı her ortamı sıcacık ısıtan, bazen bir dağ evi havası bazen de bir kamp samimiyeti hissettiren sonbahar renkleri, duvarlardan aksesuarlara, mobilyalardan mutfak eşyalarına varan hakimiyetini başlatıyor. Sararan yapraklardan ilham alan tasarımlar, ahşabın sıcaklığı ve duvarlarda iç ısıtan kahvelerle sen de sonbahar ruhunu yaşam alanına yansıtmaya hazırsan işte sonbahar renkleri nelerdir ve nasıl kullanılır sorusunun birbirinden yaratıcı yanıtları…

Duvarlarda ve mobilyalarda sonbahar renklerinin uyumunu yakala

Sonbahar renklerini kullanarak, farklı tondaki renkleri bir araya getirebilirsin. Duvarlarından başlayan değişimi, aksesuarlarınla tamamlayabilir, evinde sonbaharın romantik havasını estirebilirsin. Kırmızı yansımalı turuncu bir renk olan kotta duvar boyası ile, salonunda sıcak bir atmosfer yakalayabilir, ahşap mobilyalar ve yaprak desenli abajurlarla zarif ve sıcak renkleri bir araya getirebilirsin.

Zümrüt yeşili rengiyle sonbahar temalı yatak odası yarat

Özellikle yatak odalarında sıkça tercih edilen sonbahar renkleri arasında zümrüt yeşili popülerliğini koruyor. Zümrüt yeşili duvarlarını, sonbahar etkisini yansıtan, turuncu, kırmızı ve kahverengi tonlarında mobilya ve yatak örtüleriyle tamamlayabilirsin. Daha aydınlık bir etki yaratmak için krem rengi yastıklar ve soft aydınlatmalardan yararlanabilirsin.

Yemek odandaki samimiyeti sonbahar renklerinin iştah açan etkisiyle arttır

Kadife kumaşlarla döşenmiş yemek odası mobilyalarını ve ahşap aksesuarlarını nar çiçeği rengindeki duvarlarınla tamamlayabilirsin. Sonbaharın sıcak renk tonlarını özgürce kullanabileceğin yemek odalarında, renklerin samimiyeti artıran, iştah açan özelliklerinden yararlanabilirsin. Yemek odana biraz hareket katmak için, pırıltılı objeler, pul detaylı perdeler kullanabilir, sonbahar renklerini yansıtan gümüş şamdanlarla zarif, nostaljik ve sıcak bir atmosfer yaratabilirsin.

Ihlamur ağacının tonlarını dinlenme köşene yansıt

Okuma ve dinlenme köşeleri için en ideal tonları sunan sonbahar renkleriyle, kendi kişiliğini yansıtan harika bir köşe yaratabilirsin. Nar çiçeği rengiyle boyayabileceğin duvarını, ahşap bir kitaplık, ekose desenli bir diz battaniyesi ve kahve fincanın için cam bir sehpa ile tamamlayabilirsin. Sonbahar ruhunu daha da hissetmek için, mumlardan yararlanabilir, nakış detaylı yastıklarla okuma köşene hareket kazandırabilirsin.

Küçük alanlarda cappucino ve zen sarısına güvenebilirsin

Küçük ve ışık almayan bir salona ya da yatak odasına sahip olabilirsin. Ama bu sonbahar renklerini duvarlarına yansıtamayacağın anlamına gelmiyor. Duvarlar renklerini Cappucino ve Zen tonlarındaki duvar boyalarıyla tazeleyerek, istediğin aydınlık sonbahar etkisini kolayca yakalayabilirsin. Sarı yansımalı bu sonbahar renkleri ile ham ahşap mobilyalar ve metalik aksamlı minimal aydınlatmalar kullanabilir, yaşam alanını böylece olduğundan daha büyük ve ferah gösterebilirsin.Ev dekorasyonunda trendleri yakalamak, mevsimlerden ilham almak ve en sevdiğin renkleri duvarlarına yansıtmak için hemen şimdi  Bi’Boya web sitesini ziyaret edebilir, sonbahar tonları arasında ister romantik ister modern, istersen nostaljik seçimler yapabilirsin. Sonbahar renkleri arasından seçtiğin boyaya, online alışveriş kolaylığıyla sahip olabilirsin. Üstelik sonbahar renklerini duvarlarına hemen uygulaman için siparişin aynı gün kargoda! Artan boyanı ise Bi’Boya‘ya iade edebilir, yeni duvar renginin keyfini tasarruf avantajlarıyla birlikte çıkarabilirsin. 

Diğer Yazılara Göz At
Boya
Duvar Boyasında Soğuk Renkler Hangileridir? Soğuk Renk Tonları
Boya
2024 Yılının Trendi Ev Boyası Renkleri Hangileridir?
Boya
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler

Toast Message