Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Ev Dekorasyonu İçin Yeni Bir Soluk: Neon Renkler İle Dekorasyon
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Ev Dekorasyonu İçin Yeni Bir Soluk: Neon Renkler İle Dekorasyon

Yayınlanma tarihi: 18.03.2020

80’li yılların gözalıcı modası, yeşilinden pembesine neon renkler, sadece moda dünyasına değil, ev dekorasyonu konusuna da heyecan verici bir yenilik getirdi. Son yıllarda, minimalist ve soft ev dekorlarının yanı sıra; çarpıcı ve eşsiz bir görünümü sevenler, neon renkte ev dekorasyonlarını da tercih etmeye başladı. Bu güçlü ve bir o kadar da vurgulayıcı renk skalası, evlerin görünümüne yeni bir soluk getiriyor. Szi de geçmişten günümüze asla vazgeçilmeyen dekorasyon trendleri ile dekorasyonunuza bambaşka bir görünüm kazandırabilirsiniz. İşte evinizi neon renklerle bir araya getirmenize yarayacak ve evinizi yenilerken sizlere ilham kaynağı olacak ipuçları!

Etkileyici Bir Ev Dekorasyonu İçin Neon Renkli Küçük Detaylara Yer Verin

Ev dekorasyonunuza iddialı neon renklerle sıfırdan başlamaktan korkuyorsanız, küçük detaylara neon tonlar ekleyerek güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu hem yenilikçi hem de onlarca özelleştirilebilir seçeneğe sahip bir dekorasyon çeşididir. Belki buzdolabı süslerinizi, belki sandalyelerinizi, belki de saksılarınızı neon tercih ederek işe koyulabilirsiniz. Üstelik böyle küçük değişimlerde, satın almaktan çok kendi elinizle boyayarak; değişimi hem eğlenceli hem de daha düşük bütçeli hale getirebilirsiniz.

Doğru Renklerle Harmanlayın

Her rengin birlikte daha güzel göründüğü bir eş rengi vardır. Bu kural her ne kadar parlak ve net bir görünüme sahip olsalar da, neon renkler için de geçerlidir. Eğer eviniz kahverengi, nude gibi ahşap tonlarına yakınsa, neon renklere merhaba diyebilirsiniz. Neon renklerin çok yakıştığı ev dekorasyonu olan rustik konseptler, bu çarpıcı tonlarla birleştiğinde benzersiz bir görünümün kapılarını aralar. Aynı zamanda gri, siyah ve beyaz ile birleştirildiğinde de oldukça uyumlu durmaktadırlar. Fakat dikkat etmeniz gereken küçük bir detay var. Bu gözalıcı renkleri, karmaşık desenlerle kullanmamanız! Oldukça kalabalık bir görünüm yaratacak bu detay, neon renkleri ev dekorunda doğru bir şekilde kullanmanın anahtarı!

Büyük Değişiklikler İçin Tek Bir Noktaya Odaklanın

Çarpıcı bir tarza sahipseniz ve bu tarzınızı evinize de yansıtmak istiyorsanız, neon tonları evinizin büyük bir bölümüne yayabilirsiniz. Fakat buradaki kural tek bir odak noktası oluşturmak! Ev dekorasyonu için büyük öneme sahip herhangi bir mobilyayı neon renkte tercih etmek hem iddialı hem de oldukça eğlenceli bir seçenek olacaktır. Koltuk takımından, tv ünitesine kadar geniş bir renklendirme yelpazesine sahip olduğunuz bu ev dekorasyonu için, diğer objelerinizi oldukça minimal ve basit tutmanız gerekecektir. Böylece doğru dengeyi yakalamış olacaksınız.

Konseptinizin Dışına Çıkmayın

Her ne kadar neon renkler hoşunuza gidiyor olsa da, evinizin konseptine uymayan ve renkleriyle alakasız bir uyum içinde olacak neon tonlardan uzak durun. Çerçeveler, kitaplar veya vazolar gibi küçük neon dokunuşlar, bu alakasız görünümü oluşturmayacak ve evinizin güzel görünümünü etkilemeyecektir.Şık,modern ve tarzını yansıtacak iç cephe duvar boyası renkleri için biboya.com.tr‘ yi ziyaret edebilirsiniz.

Diğer Yazılara Göz At
Boya
Duvar Boyasında Soğuk Renkler Hangileridir? Soğuk Renk Tonları
Boya
2024 Yılının Trendi Ev Boyası Renkleri Hangileridir?
Boya
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler

Toast Message