Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Doğayı duvarlarınla buluşturma vakti!
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Doğayı duvarlarınla buluşturma vakti!

Yayınlanma tarihi: 28.09.2020

Duvarın, evinin en önemli dekorasyon alanı. İster en kolay kabul gören, ister garanti renklerle duvarını boyayabilirsin. Ama öncelikle bu yılın trendini öğrenmelisin: Doğa! Yatıştırıcı ve güven veren mavi, öze dönüşü simgeleyen, sakin, barışçıl ve hassas yeşiller ve neşe saçan, dikkat çeken sarı tonları bu yıl evine giriyor. Seni en iyi yansıtan duvar boyası renkleri ve duvar aksesuarları, tüm yılı iç huzuruyla geçirmeni sağlayacak. Pişman olmayacağın şekilde dekore edeceğin evinde, doğru renklerle seni en iyi yansıtan kombinasyonu bulacaksın.

Huzurun rengi pastel mavi

2020 yılının açık havaya hasret bünyeleri için en ideal duvar boyası rengi pastel mavi. Bu yıl hiç aklından çıkmayan gökyüzünü evine getirme zamanın geldi. Pastel mavi ile eksikliğini hissettiğin özgüvene yeniden kavuşacaksın. Hayatında yeni bir döneme girdiğini sana hatırlatacak olan pastel mavi, hem derinliğini hem ufkunu zenginleştirecek. Salonunda çokça vakit geçirdiğin bugünlerde, bedenini değilse de ruhunu arzu ettiğin dünyalara taşıyacak olan pastel mavi duvar boyası tercihin, seni güvende ve huzurlu hissettirecek.

Ellerinle tasarla

Unutma, mavi yalnız bırakılacak bir renk değil. Ona mutlaka bir arkadaş vermelisin. 2020’de kendine ve zevklerine ayırdığın vakti düşünürsen birazdan söyleyeceğim aksesuarları yapman hiç de zor değil. Bu yılın trend duvar aksesuarları yılın en trend duvar boyası rengi olan pastel maviye uygun toz pembe pastel bir tülle sarmaladığın geçişli ahşap kasnaklar. Aldığın kuru çiçekleri tülle sardığın kasnağa ekleyebilir, istediğin aranjmanı yapabilirsin. Dilersen kasnağını istediğin renge de boyayabilirsin. Duvarın bunu hak ediyor.

Sarı ile cıvıl cıvıl kuş sesleri yankılansın evinde…

Neşe saçan, dikkat çeken, susmak bilmeyen sarılar bu senenin doğa trendinin en sık kullanılan renklerinden biri. Evinde mutluluk havası estiren sarının zihninizi arındırma ve zihni sinir fikirler üretmeni sağlama gibi özellikleri de var. Aynı zamanda bir gençlik aşısı da olan sarı, duvar boyası olarak verdiği canlılık ile evinize hareket katacak, hatta kaslarınızı yumuşatıp sinirlerinizi alacak. Sarıyı salonunda olmasa da mutfak duvar boyası olarak rahatlıkla kullanabilirsin. Bu sayede raflar, onları süsleyen mutfak gereçleri ve objelerin mutfağını daha geniş gösterecek. Ama sen sen ol, sakın sarı üzerinde mavi tonlarının gezinmesine izin verme. Neşenin sahibi sarı, ilahi olanın etkisi altında mahzunlaşıp içine kapanabilir.

Yeşilin binbir tonu

Doğayı en iyi temsil eden renklerden biri de yeşil. Duvar boyası olarak düşünüldüğünde kombinlenmesi fazlasıyla güç olan yeşil nasıl hassas bünyelere iyi geliyorsa, hassas da bir tasarım emeği gerektiriyor. Yeşil, mavi ve sarının birlikteliğinden doğsa da bu iki rengin de özelliklerini taşımıyor. Yeşilin asıl rolü stresi kovması, çabuk gerilmenizi önlemesi. Bu açıdan bakıldığında, evlerimizi ofise çevirdiğimiz bugünlerde sağlıklı ve verimli bir çalışma ortamı arayanlar için yeşili evinize sokmanın tam zamanı. İnsanlar arasındaki uyumu ve istikrarı da simgeleyen yeşil, doğru iletişim kurmanızı da kolaylaştırıyor. Yeşil renk duvar boyası ile en uyumlu aksesuarlar ise minimal, soyut ve canlı renklerle bezeli bir tablo pekala olabilir. Ya da yaşadığın kentin simgesi retro bir resim, bir aile fotoğrafı, mdf üzerine çizilmiş canlı bir çiçek resmi de yeşilin de sizin de huzurunuzu bozmayan seçimler olur. Bunların dışında, yine retro tarz eski bir ayna ile evine renk katabilirsin.Şık, modern ve tarzını yansıtacak iç cephe duvar, ahşap ve kapı boyası renkleri için biboya.com.tr‘ yi ziyaret edebilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Boya
Banyonuzdaki Seramikleri Yenileyin: Seramik Boyama
Boya
Duvar Boyasında Yeşil Tonları Nasıl Kullanılır?
Boya
Kız Çocuk Odalarının Vazgeçilmezi: Lila Rengi Duvar Boyası

Toast Message