Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Çiçekli duvar kağıtlarını tamamlayan duvar renkleri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Çiçekli duvar kağıtlarını tamamlayan duvar renkleri

Yayınlanma tarihi: 11.03.2020

Duvar kağıdı evindeki dekorasyonu rahatça tamamlamanı sağlayan öğeler arasında yer alır. Tarzına uygun duvar kağıdı ve mobilya sayesinde beğendiğin evi yaratmak artık çok kolay! Bu noktada karar vermen gereken tek şey hangi tür tarzı tercih edeceğindir. Romantik, çılgın, uyumlu ya da maceracı. Her zevke uygun çiçekli duvar kağıdı seçip, onu incecik bir dokunuşla uygun duvar rengi ile tamamlayabilirsin.

Çiçekli duvar kağıdı ile dekorasyonunda farkı yakala

Yeni taşındığın ev için çok beğenerek bir duvar kağıdı aldın. Ama onu hangi duvar rengi ile kombinleyeceğini henüz bulamadın. Beyaz istemiyorsun fakat renkli bir duvar renginin de gözünü çok yoracağını mı düşünüyorsun? Ön yargılar çoğumuz için ev dekorasyonu adına özgür olmamızı engeller. Bu nedenle kendimizi yeni bakış açılarına ve değişik fikirlere kapatırız. Fakat artık zincirleri kırmanın vakti geldi. Çiçekli duvar kağıdı ile kombinlenen pastel tonlar modern dekorasyonu yakalamanı sağlar. Özellikle nil yeşili, limon sarısı, şeker pembesi gibi duvar renkleri iç dekorasyon sağlamana yardımcı olur.

Çiçekli duvar kağıdı ile dekorasyon önerileri

Dekorasyon denince akla ilk gelen çok büyük işler olsa da aslında evin her bölümüne yapılacak olan ufak dokunuşlar ile fark yaratılabilir. Otuma odası evi en çok gösteren bölümdür. Oturma odasındaki duvarlar evin diğer bölümlerine nazaran daha geniş olduğundan dolayı renk seçimi konusunda dikkatli olmanda fayda vardır. Örneğin oturma odanın duvarları çok fazla geniş ve çiçekli duvar kağıdı ayrıntısı hakimse duvar rengi olarak mor, fuşya, lila gibi tonları kullanabilirsin. Bu sayede gereğinden fazla geniş olan duvarlar gözlerini yormaz. Oturma odandaki perdelerin de mor ya da çiçekli olması salonda modern bir görünüm yakalamanı sağlar. Klasikten uzaklaşmak ve olaya biraz yaratıcılık katmak istersen yatak odanda gece tonunu tercih edebilirsin. Gece tonu duvar rengi, pembe çiçekli duvar kağıdı ile harika uyum sağlar. Vereceğimiz dekorasyon fikirleri yalnızca bunlarla sınırlı değil. Banyo dekorasyonuna çok fazla önem verilmese de, banyonun beyaz, kum beji, krem gibi renklerden oluşmasına dikkat etmelisin. Bu renkler çoğu zaman küçük olan banyolar için kurtarıcı renklerdir. Ayrıca banyona ekleyeceğin büyük aynalar içeriyi daha ferah ve geniş gösterir.

Çiçekli duvar kağıdı ile maviyi birleştir, mutfağında huzuru yakala

İyi tasarlanmış ve düşünülmüş bir dekorasyon ev için olmazsa olmazlardandır. En çok mutfağında zaman geçirdiğini biliyoruz. Kimi zaman yemekler istenildiği olmaz. Yanar, dökülür, bozulur. Bu yüzden huzurumuz kaçar. Mutfakta çiçekli duvar kağıdı ile mavi tonlarının buluşturulması bu nedenle önemlidir. Mavi rengi sakinleştirir, dinginleştirir ve kaybolan huzurunun geri gelmesine yardımcı olur.Sen de duvar kağına uyumlu duvar renklerini bulabilmek için Bi’Boya‘ya göz atabilirsin. Geniş renk skalasına, kaliteli boya malzemelerine, online alışveriş keyfine, kolayca iade garantisine erişmek istersen hemen Bi’Boya‘ya tıkla. Boya siparişini hızlıca ver ve aynı gün kargoya verilsin. Evinde fark yarat.

Diğer Yazılara Göz At
Boya
Duvar Boyasında Soğuk Renkler Hangileridir? Soğuk Renk Tonları
Boya
2024 Yılının Trendi Ev Boyası Renkleri Hangileridir?
Boya
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler

Toast Message