Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Burçlara Uygun Duvar Boyası Renkleri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Burçlara Uygun Duvar Boyası Renkleri

Yayınlanma tarihi: 8.06.2020

Renkler farklı burçlar üzerinde farklı etkiler yaratır. Bu nedenle de her burcun bir rengi vardır. Bulunduğun mekândaki duvar renkleri göz zevkinize ve mekânın dekorasyonuna uyum sağladığı halde sana negatif bir enerji veriyorsa, bu rengin burcuna uygun olup olmadığına bakmalısın. Yaşam alanlarınızda kullanabileceğin, burçlara göre duvar boyası renklerine gel birlikte göz atalım.

Ateş burçlarına uygun duvar boyası renkleri neler?

Ateş burçları olarak sıralanan Koç, Yay ve Aslan burcunun özellikleri birbirinden oldukça farklıdır. Ancak Koç ve Aslan’ın favori renklerinde benzerlik görülür.Koç Burcu: Koç burçları, aklındakini söyleyen, samimi, formaliteleri sevmeyen, son derece hareketli ve heyecanlı bir yapıya sahiptir. Bu nedenle yaşam alanlarında kırmızı ve tonlarındaki duvar boyası seçeneklerine yönelebilir.Aslan Burcu: Güvenilirdir. Lider ruhlu ve özgüven sahibidir. Abartıyı ve pohpohlanmayı sever. Gezegeni Güneş olunca, duvar boyası rengi seçiminde tercihini turuncu ve sarı tonlarından yana kullanılır. Kırmızıyı sever. Liderlik duygusunu öne çıkarmak istediğinde lacivert, Aslan burcunu temsil eder.Yay Burcu: Yeniliğe açık, iyimser, hareketli, özgürlüğüne düşkün bir yapıdadır. Hayal gücü gelişmiştir. Kendini özgün hissetmek istediğinde mavi; yaratıcılığını harekete geçirmek istediğinde ise mor tonlarını yaşam alanlarının baskın duvar rengi olarak kullanabilir.

Toprak burçlarına uygun duvar boyası renkleri neler?

Toprak burçları doğaya ait renkleri sever. Duvar boyası seçiminde tercihini natürel renklerden yana kullanır. Boğa, Başak ve Oğlak burçlarının yer aldığı toprak grubuna dahil olanlar, iç mekânda yeşile ağırlık verir.Boğa Burcu: Köklerine bağlı, sadık, bazen inatçı bazen ağır kanlı ama huzuru önemseyen özellikte insanlardır. Boğa burcu insanı evinde dinginlik ve huzur arar. Huzuru çağrıştıran yeşil ve toprak renkleri, boğa burcu insanına uygundur. Başak Burcu: Başak burçları alçak gönüllü, eleştirici, zeki insanlardır. Yaşam alanlarında sade bir dekorasyon tarzını ve beyaz, gri, siyah gibi nötr renkleri tercih eder.Oğlak Burcu: Gerçekçidir. Aynı zamanda iyi bir yönetici adayı olan Oğlak burçları, oldukça planlıdır. Toprak grubuna dahil oldukları için doğada bulunan kahverengi ve yeşil tonlarını tercih ederler. Yönettikleri iş yerlerinde otoriter bir duruş sergilemek için koyu mavi tonlarına yönelebilirler.

Su burçlarına uygun duvar boyası renkleri neler?

Su burçları arasında akrep, balık ve yengeç bulunur. Farklı renklerle uyum sağlarlar. Balık ve Yengeç için soğuk renkleri tercih etmeleri gerektiği söylenebilir.Akrep Burcu: Tutkulu ve kararlı bir yapıya sahip olan Akrep burçları, iddialı renklerden hoşlanır. Duvar rengi olarak kırmızı, bordo, lacivert ve siyah gibi koyu renkler Akrep için idealdir.Balık Burcu: Balık burçları, hassas, duygusal ve sanatsal alanda yetenekli insanlardır. Bu nedenle yaşam alanlarında kullanmaları gereken duvar renkleri arasında mor ve yeşil tonları öne çıkar. Duygularını ve hayal gücünü harekete geçirmek isteyen Balıklar, mor rengini deneyebilir. Yengeç Burcu: Yengeç burcu insanı duygusal, evine bağlı ve fedakâr bir karaktere sahiptir. Evcimen Yengeç burçlarının favori duvar boyası rengi beyaz ve krem tonlarıdır.  İç mekânda huzur bulmak için gri ve mavi tonlarını da kullanabilirler.

Hava burçlarına uygun duvar boyası renkleri neler?

İkizler, Terazi ve Kova ise hava burçlarındandır. Birbirlerinden farklı renkleri tercih ederler.İkizler Burcu: Zeki, meraklı, bilgi dolu, bazen maymun iştahlı, hevesi çabuk geçen, iletişime açık özellikleri ile öne çıkar. Yaşam alanlarının duvar boyası rengi sarı ve turuncu tonlarında olmalıdır.Terazi Burcu: Düzenli, iyiliksever, bazen de tembel insanlardır. Yönetici gezegeni Venüs olduğundan yaşam alanlarında pastel renkleri tercih eder. Uçuk pembe ve buz mavisi favori duvar rengi olabilir.Kova Burcu: Bağımsız, adaletli, inatçı, sosyal alanda yetenekli ve insan canlısı olan kova burcu, duvar rengi olarak iddialı görünen metalik renkleri tercih eder.Siz de Bi’Boya‘nın boya seçenekleri arasından burcunuza uygun olan rengi seçerek yaşam alanlarınızı kişiliğinizle uyumlu hale getirebilirsiniz.

Diğer Yazılara Göz At
Boya
Duvar Boyasında Soğuk Renkler Hangileridir? Soğuk Renk Tonları
Boya
2024 Yılının Trendi Ev Boyası Renkleri Hangileridir?
Boya
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler

Toast Message