Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Boho stilin tamamlayıcısı olan renkler
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Boho stilin tamamlayıcısı olan renkler

Yayınlanma tarihi: 11.03.2020

Bohem tarz, birbirine zıt renklerin ve farklı tarzların bir arada kullanıldığı, bağımsızlığın temsil eden bir stil. Aynı zamanda rahatlığın, yaratıcılığın ve rengarenk bir ortamın sembolü. Bu nedenle dekorasyonda da son zamanların popüler trendleri arasında yer alıyor. Sen de bohem ev dekorasyonu ile tekdüzelikten ve sıradanlıktan uzaklaşabilirsin. Duvarlarında tercih edeceğin doğru renk kombinasyonları ile boho ev dekorasyonu için bir adım at.

Ahşap tonları boho tarz için biçilmiş kaftan

Ahşap ve tonlarının kullanımı, boho ev dekorasyonu olmazsa olmazlardan. Çünkü ahşap tonları kadar hemen hemen her ortama uyum sağlayabilecek bir renk yok. Ahşabın farklı tonlarını duvar boyası olarak tercih edebilir, sıcak ve salaş bir yaşam alanı yaratabilirsin.

Yeşille mutfağında doğal esintiler yarat

Yaprak yeşili ve orman yeşili gibi renkler boho ev dekorasyonu için sıklıkla kullanılıyor. Bu renkleri mutfak duvarlarında değerlendirerek iç açıcı bir ortam hazırlayabilirsin. Üstelik yeşilin bu tonları ahşabın her tonuyla da uyumlu. Mutfak mobilyalarını ahşap materyallerden seçerek mutfağında doğal bir hava yaratabilirsin.

Krem ve tonlarıyla yaşam alanlarını aydınlat

Bohem ev dekorasyonlarında dekoratif ahşap malzemeler ve aksesuarların kullanımı oldukça yoğun. Bu açıdan ahşap ürünlerle en çok uyum sağlayan renkler krem ve tonları. Bu tonlardaki duvar boyası seçimleriyle ortama aydınlık bir hava katabilirsin. Boho ev dekorasyonu rengarenk bir ortam sunmayı amaçlarken açık tonları asla es geçmiyor.

Sarı ve sıcak bir ortam

Sarı ve tonları bohem tarzın popüler renklerinden. Yaşam alanlarında bu renkten yararlanmak sıcak bir ortam sunuyor. Özellikle aydınlatmalarında sarı ve tonlarını kullanarak mekana hoş yansımalar kazandırabilirsin.

Kilimlerde en sık kullanılan renkleri duvarlarına taşı

Boho ev dekorasyonu kilimleri ve etnik desenleri çok fazla tercih eder. Bu tür aksesuarlarda kırmızı, turuncu, yeşil ve mavi gibi canlı renkleri daha çok görürüz. Bu renklerden oluşan renk bloklarıyla duvarlarında yaratıcı esintiler yaratabilirsin. Yine bu renkleri aydınlatmalarında da kullanarak hoş bir dekorasyon adımı atabilirsin.

Boho tarzın tamamlayıcısı: Desenli duvarlar

Boho ev dekorasyonu için kullanacağın desenleri sadece halı ve aksesuarlarda değerlendirmemelisin. Etnik desenler, doğayı çağrıştıran bitki, yaprak ve çiçek figürleri duvarların için de iyi bir dekorasyon seçeneği. Rengarenk duvar boyalarıyla ve duvar kağıtlarıyla tarzına uygun desenleri mutlaka tercih etmelisin. Böylece boho tarzı yaratıcı bir şekilde yakalayablirsin.Bi’Boya‘nın rengarenk ürünleri boho ev dekorasyonu için zevklerine ve kişiliğine uygun renklere kavuşmanı sağlıyor. Bu ürünlerle hem iç hem de dış dekorasyon duvar boyaları için geniş alternatiflere ulaşabilirsin. Yaşam alanlarının özelliğine göre ve boyayı uygulayacağın zemini baz alarak Bi’Boya‘nın Professional Silikonlu Mat ve İpek Mat Trendy gibi seçeneklerinden yararlanabilirsin.Üstelik duvarlarını kalıcı olarak boyamadan önce Bi’Boya‘nın göndereceği ücretsiz renk kartı ile denemeler yapabilmen güzel bir avantaj. Hemen Bi’Boya web sitesine girip siparişini ver; tüm siparişlerin aynı gün kargoya verilsin… 

Diğer Yazılara Göz At
Boya
Duvar Boyasında Soğuk Renkler Hangileridir? Soğuk Renk Tonları
Boya
2024 Yılının Trendi Ev Boyası Renkleri Hangileridir?
Boya
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler

Toast Message