Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Bi’Boya’da Krem Renginin 7 Tonunu Keşfet
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Bi’Boya’da Krem Renginin 7 Tonunu Keşfet

Yayınlanma tarihi: 28.09.2020

Ev dekorasyonunda şıklığın sırrı renk uyumu. Mobilyaların ne kadar şık, aksesuarların ne kadar zarif olursa olsun, renk uyumu sağlanmayınca arzuladığın atmosferi oluşturman mümkün olmaz. Dekore etmeye çalıştığın mekanda ister huzurlu ve dingin, ister canlı ve yüksek enerjili bir ortam yaratmaya çalışıyor ol, krem renk duvar boyası sana yardımcı olacaktır. Çünkü krem her odaya yakışan, her renge uygun bir zemin yaratan nötr bir renktir; hem soğuk hem sıcak renkte aksesuarların dostudur. Bu uyumlu karakterinin yanı sıra evi aydınlık göstermesi ve ahşap mobilyalara en uygun renk olması özellikleri nedeniyle her zaman en çok tercih edilen duvar boyası renkleri arasında olmasına şaşmamalı. Bi’Boya’daki krem renk duvar boyasının tonlarına ilişkin birkaç önerimiz var, bu tonları nerelerde nasıl kullanabilirsiniz, gelin bir göz atalım.

Bebek odası için huzur, neşe arayanlara: Acıbadem

Yağını cilt bakımında kulandığımız acıbadem, gülgillerden bir ağaç. Acıbadem rengini maviyle buluşturunca huzuru, pembeyle buluşturunca sevimli bir neşeyi hissetmemek mümkün değil. Ailenin yeni minik üyesi olacak bir bebek için oda hazırlıyorsan, krem renk duvar boyası tonları arasında bu sakin, huzurlu tonu tercih edebilirsin.

Gençlerin değişken ruh hallerine uygun bir ton: Muskat

Umman’ın başkenti Muskat’tan adını alan tropik Muskat bitkisi, özellikle Hint mutfağında çokça kullanılan bir baharat. Yemeklere lezzet veren muskatın sarı ile kahverengi arasında bir rengi var. Muskat rengi, krem renk duvar boyasının hoş bir tonu olarak genç odasında kullanmak için ideal. Ergenliğe adım atmış bir gencin ruh halindeki değişime göre odasında yapmak isteyebileceği değişikliklere paralel olarak hem koyu hem açık renk mobilya ve aksesuarlara uyacak, yaratıcılığı artıran, samimi bir ortam oluşturmaya yardımcı olacaktır.

Koyu ahşap mobilyaların dostu: Fildişi

Dekore ettiğin odada pencerelerden gelen doğal ışığı tüm mekana yaymak için fildişi , en uygun renk. Özellikle koyu ahşap mobilyaları, koyu zemin döşemesi olan odalara aydınlık ve sofistike bir görünüm için krem rengi duvar boyası kullanmak istiyorsan fildişi tonundan şaşma.

Duvarlarda bahar müjdecisi: Kiraz çiçeği

Japonya’da baharın müjdecisi olan kiraz çiçeği değişimi, yeniden doğuşu simgeler. Krem rengi duvar boyası tonlarından birisi olan kiraz çiçeği, dinginlik yaratmak istediğiniz mekanda aradığınız değişimi yaratır.

Minimalist dekorasyonun tamamlayıcısı: Ekru

Evinde sakinlik, huzur arayışı ile minimal tarza yöneldiysen, evin sade dokusunu duvarlarda sürdürmek üzeren ekru duvar boyası sana yardımcı olacaktır.

Odaların kasvetini dağıtan: Şampanya

Krem rengi duvar boyasının en popüler tonlarından birisi olan şampanya rengi, yavruağzı ile pembenin karışımından elde edilir ancak pembemsi değil, sarıya çalar bir renktir. Her odaya, her tür mobilyaya ve dekora uyum gösterse de özellikle dar mekanları geniş, dar mekanları geniş, kasvetli mekanları aydınlık göstermede etkilidir.

Klasik salonlar için aşk çiçeği: Nergis

Aşk çiçeği olarak bilinen nergis, kokusuyla mest etmenin yanı sıra sarı beyaz rengi ile de çok sevilen bir bitki. Oldukça açık bir krem rengi duvar boyası tonu olarak evin her odasında nergisi kullanabilirsin. Özellikle klasik tarzda döşenmiş, altın varaklı mobilya ve aksesuarların olduğu bir salonun varsa bu tonu denemen önerilir. Evine huzur getirecek, tüm dekorasyon stillerine uyum sağlayacak krem renk duvar boyası tonları şimdi Bi’Boya‘da! Hemen keşfet, dünyanı aydınlat!   

Diğer Yazılara Göz At
Boya
Duvar Boyasında Soğuk Renkler Hangileridir? Soğuk Renk Tonları
Boya
2024 Yılının Trendi Ev Boyası Renkleri Hangileridir?
Boya
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler

Toast Message