Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Bi’Boya’da 4 Farklı Sarı Tonunu Nerede Nasıl Kullanabilirsin?
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Bi’Boya’da 4 Farklı Sarı Tonunu Nerede Nasıl Kullanabilirsin?

Yayınlanma tarihi: 28.09.2020

Güneşin rengi olan sarı, samimi ve fark yaratan dekorasyonun aranan renkleri içerisinde bulunuyor. Çok yönlü bir detaya sahip olan sarı duvar boyası geniş alanlarda kullanıldığında istenen sonucu vermeyebiliyor. Beklentiyi karşılayan sonuçlar için sarı duvar boyasını nerede nasıl ve hangi renklerle birlikte kullanacağını bilmelisin. Bunun için Bi’Boya’nın renk kartelasını referans alarak hazırladığımız, hangi sarıyı nerede nasıl kullanacağına dair püf noktalarına göz atabilirsin.

Yaratıcı tonlar mı arıyorsun: Hanımeliye ne dersin?

Farklı renkleri ve tonları kullanmaktan korkmuyorsan deneyebileceğin alternatiflerin sınırı yok. Cesur seçeneklerden biri olan güneş sarısı esintisi yaratanHanımelitonunu kullanmaya ne dersin? Bu denli parlak bir tonu tüm duvarlarda kullanmak yerine vurgu rengi olarak tercih edebilirsin. Mutfak ve antre için ideal tonlar arasındadır. Salon dekorasyonunun aranan renklerinden olan krem ve tonlarından sıkılanlar arasındaysan hardal sarısı, senin için farklı bir alternatif olabilir. Klasik bir dekorasyonda Hanımeli tonlu sarının zengin bir duruş yakalayabilirsin. Hanımeli sarısıyla yumuşak bir renk geçişi sağlayarak dar mekanlara hareket kazandırabilirsin. Mavi ve gri tonlarla kombinasyon yaparak uyguladığında orijinalliği yakalayabilirsin.

İlham veren duruşuyla yenibahar hayatı sakinleştiriyor

Yeşil alt tona sahip olan yenibahar sarı duvar boyası ilham veren özelliği dolayısıyla çalışma odasında kullanabileceğin seçeneklerin başında geliyor. İnsanın yaratıcı yönünü destekleyen yeşil alt tonlu sarı duvar boyası olan yenibahar rengini çocukların ders çalıştığı ortamda kullanmaktan çekinme.Yenibahar sarısı, rahatlatıcı etkisi ruh haline pozitif yönlü katkı sağlıyor. Sakinleştirici bir ton olması sebebiyle ebeveyn yatak odasında da tercih edilebilir. Yaşam alanı ve mutfak içinde doğru tercihlerin başında geliyor.

Vazgeçilmez şampanya ile mekanlar genişliyor

 Yeteri kadar doğal ışığa sahip olmayan ve küçük metrekareli çocuk odalarında açık tonda sarı duvar boyası kullanarak mekanın dezavantajlarını avantaja dönüştürebilirsin. Şampanya duvar renginin ferah özelliğini çocuk odası dekorasyonunda kullanabilirsin. Şampanya sarısı yılların eskitemediği renklerden biri olmakla birlikte minimal mekanlara ferahlık kazandırıyor. Gösterişli fakat geniş görünen salonlar için şampanya sarısını listenin başına alabilirsin. Yeşil tonlu salonlarda yeşilin yoğunluğunu kırmak için de değerlendirebilirsin.

Banyolarda nergis etkisi

Doğru tondaki sarı duvar boyası hemen hemen her mekanda kullanılabilir. Banyo da bunlardan biri. Sarının dikkat çekici tonlarından olan nergis banyo dekorasyonunun vazgeçilmezleri arasında sayılıyor.  Mutluluğun tonu olan nergisin banyolarda kullanımı sıra dışı gibi gelse de siyah ve gri renklerle akılda kalıcı bir hava estiriyor. Nergisle banyonuza ferah bir görünüm kazandırabilirsin. Dilersen banyonda nergis ile zıt renkli karolar kullanabilirsin. Böylece hem modern hem de özgün bir dekorasyon ortaya koyabilirsin.   

Sarının farklı tonlarını bir arada kullan

Kişiselleştirilmiş bir dekorasyona imza atmak için sarının farklı tonlarının göz alıcı özelliğinden yararlanabilirsin. Açıktan koyuya birden fazla sarı tonu sayesinde fark yaratan duvarlara sahip olabilirsin. Bunun için Şampanya, Yenibahar ve Hanımeli tonlarını bir arada kullanabilirsin. Özellikle genç odalarına farklı bir bakış açısı kazandırır.  Sen de aradığın sarı duvar boyasını Bi’Boya güvencesiyle hemen satın alabilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Boya
Duvar Boyasında Soğuk Renkler Hangileridir? Soğuk Renk Tonları
Boya
2024 Yılının Trendi Ev Boyası Renkleri Hangileridir?
Boya
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler

Toast Message