Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Beyaz Zeminli Dekorasyonlar İçin Duvar Rengi Önerileri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Beyaz Zeminli Dekorasyonlar İçin Duvar Rengi Önerileri

Yayınlanma tarihi: 25.02.2020

Bir yaşam alanının dekorasyonunda, zemin de en az duvar kadar önemli bir unsur. Daha etkili bir görsellik için zemin ve duvar renginin de uyumlu olması gerekiyor. Eğer zeminin açık renkli ise bunu sağlamak pek de zor değil! Zemininde açık renk kullanarak hem duvarların ve eşyaların ile uyumlu bir renge kavuşabilir hem de evini olduğundan daha ferah ve aydınlık gösterebilirsin. Üstelik açık renkli zeminler yatak odasından oturma odasına, banyodan mutfağa her yaşam alanında tercih edilebiliyor. Sen de açık renk zeminlerden hoşlanıyor ve beyaz zemine ne renk duvar rengi yakışır diye düşünüyorsan, çok fazla seçeneğin olduğunu bilmelisin! Evinde görmek istediğin dekorasyon stiline göre duvarlarına beyaz ile uyumlu duvar rengi taşıyabilirsin. İşte senin için beyaz ile uyumlu duvar rengi seçenekleri…

İskandinav stili dekorasyonlar için siyah ve füme

Kuzey Avrupa ülkelerinden gelen İskandinav stili dekorasyon unsurları, oldukça büyük beğeni topluyor ve hem evlerde hem de kafe ve restoranlarda yerini alıyor. Bu dekorasyon stilinde siyah, beyaz ve ahşabın bir arada kullanımı göze çarpıyor. Sen de beyaz ile uyumlu bir duvar rengi arıyor, beyaz zemine sahip olan yaşam alanında İskandinav dekorasyon stilini yansıtmak istiyorsan duvarlarında siyah veya gri kullanmayı deneyebilirsin. Odanın koyu renk duvarlar için yeterince geniş olmadığından endişe ediyorsan tüm duvarlarını bu renge boyamak yerine tek duvarını koyu renge boyamayı değerlendirebilirsin.

Mavi duvarlar ile Akdeniz esintilerini evine taşı

Yaz mevsimini çok seviyor ve tüm sene yazı hissetmek istiyorsan ev dekorasyonun ile bunu denemeye ne dersin? Eğer evinde yaz esintileri hissettirmek istiyorsan ve beyaz ile uyumlu duvar rengi arıyorsan aradığın cevap mavi! Mavi ile beyaz rengin birleşimi kişilerde sahil ve deniz çağrışımı yaparak onlara sıcak bir ambiyansa girdiklerini hissettiriyor. Evinde yaratmak istediğin etki tam da buysa duvarlarını mavi renge boyamak iyi bir fikir olabilir. Üstelik hem açık hem koyu tonlar kullanabilirsin.

Doğallığı ahşap ile yakalayabilirsin

Country ve rustik gibi doğal yaşam alanlarını çağrıştıran dekorasyon stilleri sana çekici geliyorsa, evinde ahşap mobilyalar kullanarak istediğin etkiye yaklaşabilirsin. Beyaz ile uyumlu duvar rengi sorusunun cevabı ise birden çok yanıt içeriyor! Duvarlarında açık veya koyu kahverengi tonları kullanabileceğin gibi, toz pembesi gibi yumuşak tonlara sahip pembeler veya krem rengi tercih edebilirsin. Bu dekorasyon stilleri ahşap gibi doğal malzemeler ve yeşil bitkiler istediği için, duvarlarında çok baskın olmayan açık tonlar kullanmalısın.

Beyaz zemin ile klasik dekorasyon

Beyaz zemin, evinde klasik ve geleneksel bir dekorasyon stiline sahip olmanı engellemiyor! Kıvrımlı ve gösterişli mobilyalar, doğru dekoratif aksesuarlar ve doğru bir duvar rengi ile hayal ettiğin lüks dekorasyon stilini evine taşıyabilirsin. Evin yeterince genişse yeşil, bordo veya mor gibi beyaz ile uyumlu duvar rengi seçenekleri arasından tercih yapabilirsin. Açık ve koyu renklerin oluşturduğu dengenin oluşturduğu elegant hava, misafirlerini büyülemek için yeter de artar bile!Evinde görmek istediğin stil ne olursa olsun, beyaz ile uyumlu duvar rengi bulman çok kolay, Bi’Boya bunun için var! Bİ’Boya’nın zengin renk kartelasında hayal ettiğin, beyaz ile uyumlu duvar rengi, en ekonomik fiyatlar ile seni bekliyor. Hemen beğendiğin rengi sepetine ekle ve siparişini ver.

Diğer Yazılara Göz At
Boya
Duvar Boyasında Soğuk Renkler Hangileridir? Soğuk Renk Tonları
Boya
2024 Yılının Trendi Ev Boyası Renkleri Hangileridir?
Boya
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler

Toast Message