Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Asya stilini dekorasyona taşıyan renkler
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Asya stilini dekorasyona taşıyan renkler

Yayınlanma tarihi: 11.03.2020

Dünyanın en büyük kara kütlelerinden biri olan Asya’nın çeşitliliği,  iç dekorasyonda ilham kaynağıdır. Çin’in muhteşem renklerinden Hint tasarımının parlak renklerine kadar olan Asya stili temalı duvar boyası renkleri,  gökkuşağının her tonunu içerir. Evinde oluşturmak istediğin ortama bağlı olarak, bir Asya teması rahat veya canlı olabilir. Asya kıtasında dekorasyonda harikalara imza atan birkaç ülkeden yola çıkarak asya stili dekorasyonu evine taşımak istiyorsan bu yazımızda işine yarayacak şeyler var.

İmparatorluk programı ile fark yarat

Çin’in renkleri cesur ve çapıcı renklerdir. Ağırlıklı olarak: Altın, kırmızı ve siyah tercih edilir. Parlak lake masalar ve sandalyeler, nakışlı koltuk minderleri ve ipek örtüler asya stili dekorasyonu evine taşıyacak mükemmel eklemelerdir. Kırmızı, Çin dekorasyonunda iyi şans ve yaratıcılığı temsil eden dinamik bir renktir. Yemek odanda, krem ​​renkli duvarları tavanda koyu kırmızı ile eşleştirerek asya stili dekorasyonu yemek odana yansıtabilirsin. Pirinç bir avize ve siyah bir yemek masası görünümü tamamlar. Bir değişiklik için, açık sarıyı pas kırmızısı ile birleştirmeyi düşünebilirsin.

Zen benzeri bir atmosfer yarat

İç dekorasyonda kullanılan geleneksel Japon renkleri, doğadan alınmış yumuşak tonları içerir. Kirli beyaz, gri, kahverengi ve siyah Japon tasarımının ana renkleridir. Bambu ve sert ağaçların doğal tonlarıyla eşleştirildiğinde, bu renkler rahatlatıcı bir alan oluşturmak için bir araya gelir. Bu renkleri doğru bir şekilde eşleştirerek asya stili tasarımı alanına ekleyebilirsin. Yatak odanda, gri boyalı duvarları kirli beyaz bir halıyla birleştirerek huzurlu bir alan elde edebilirsin.  Siyah bir vurgu duvarı eklemeyi de düşünebilirsin ancak ölçülü olmanda fayda var. Sarının hafif tonları duvar rengi için başka bir seçenektir ve asya stili dekorasyonda sarı duvarlarla turuncu ve pembenin hafif tonları iyi eşleşir.

Tibet renklerini kullan

Tibet, duygusal bir deneyim arayanların merkezi olarak bilinir. Evini ve mobilyalarını Tibet renkleriyle boyayarak büyüleyici asya stili dekorasyonu hissedebilirsin. Fuşya, pas kırmızısı, mor ve yanık turuncular sıklıkla aynı alanda kullanılır. Mercan ve turkuaz duvarda güzel bir fon oluşturur ve bu fonda zümrüt yeşili, altın sarısı, parlak kırmızı mücevher tonlarını içeren çiçek resimleri çarpıcı bir görünüm kazanır. Bu canlı renklerin bir çiftini sarı süslemeli turkuaz duvarlar veya zümrüt yeşili tavanlı mercan duvarlar veya krem ​​ve beyaz ile eşleştirmeyi düşünebilirsin. Bu kombinleri alanında deneyerek asya stili dekorasyonu evinde yansıtabilirsin.

Hint renkleriyle tanış

Tibet’in renkleri gibi Hint renkleri de genelde parlak ve koyu. Jaipur’daki Amber Palace’dan bir ipucu almayı düşün ve yatak odanı zümrüt yeşiline boyamayı dene. Resim çerçevelerini altın renginde yeniden boya ve görünümü tamamlamak için sıcak pembe örtüler kullan. Geleneksel Hint düğünlerinde giyilen desenli sarı kumaşları taklit etmek için krem ​​duvarda bir şablon kullan. Kraliyet mavisi, fuşya ve turkuaz bu temanın ortak renkleridir.Asya stili dekorasyon önerileri içinde yer alan renklerin hepsi  Bi’Boya adresinde mevcut! Hemen tıkla, siparişini ver, siparişin aynı gün kargoya verilsin.

Diğer Yazılara Göz At
Boya
Duvar Boyasında Soğuk Renkler Hangileridir? Soğuk Renk Tonları
Boya
2024 Yılının Trendi Ev Boyası Renkleri Hangileridir?
Boya
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler

Toast Message