Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Artan duvar boyanı değerlendirmek için kullanabileceğin 5 farklı öneri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Artan duvar boyanı değerlendirmek için kullanabileceğin 5 farklı öneri

Yayınlanma tarihi: 21.03.2020

Ev dekorasyonunun ilk aşamalarından biri duvar boyamak. Yaşam alanının enerjisini belirleyen ve evinin dekorasyonuna yön veren duvar renklendirme işleminden sonra duvar boyan artabilir. Artan duvar boyası ile ne yapmak istediğini hiç düşündün mü? Artan duvar boyasını daha sonraki kullanımların için saklamak mı istersin yoksa yepyeni alanlarda bu boyayı değerlendirmek mi? Her iki düşüncen için de aradığın önerileri yazının devamında bulabilirsin. İster sakla ister kullan, duvar boyanı en ekonomik şekilde kullanman çok kolay!

Artan boya nasıl saklanır?

Duvarlarını boyayıp evini renklendirdikten sonra hala duvar boyan varsa, bu duvar boyasını doğru şekilde saklamalısın. Böylelikle ihtiyacın olduğunda yeniden duvar boyası için bütçe ayırmana gerek kalmaz ve duvar boyanı kullanmaya devam edebilirsin. Artan duvar boyanı, doğrudan güneş ışığı almayan bir alana koymalısın. Karanlık ve kuru bir alanda artan duvar boyası uzun süre ilk günkü gibi kalmaya devam edecektir. Ayrıca boya kutunun kapağının sıkıca kapalı olduğundan emin olmalısın. Eğer artan duvar boyasının kapağı kaybolduysa plastik kutulara veya cam kavanozlara boşaltarak aynı şekilde saklamaya devam edebilirsin.

Artan duvar boyası nasıl değerlendirilir?

Evindeki eşyalarına alıcı gözle baktığın zaman, artan duvar boyasını kullanabileceğin pek çok farklı alan görebilirsin. İşte duvar boyan ile eşsizleştirebileceğin eşyalarından bazıları:

Artan duvar boyası nasıl değerlendirilir?

Mobilyalarını duvarlarınla uyumlu hale getir: Ne zamandır rengini değiştirmek istediğin dolapların veya sandalyelerin varsa işte fırsat! Artan duvar boyası ile dilediğin mobilyanı boyayarak hem onları yeni satın alınmış gibi gösterebilir hem de evinle daha uyumlu hale getirebilirsin. Pencere ve kapı pervazlarını boya: Pencere ve kapı pervazları zamanla aşınabilir ve aşındığında oldukça eski bir görüntüye bürünebilir. Artan duvar boyanı bu noktada değerlendirerek pencerelerinin ve kapılarının temiz görünümünü tamamlayabilirsin. Vazo ve saksılarını renklendir: Evindeki vazo ve saksılarını yenilemeye ne dersin? Bunun için artan duvar boyalarını kullanabilirsin. Vazo ve saksılarının tamamını boyayabileceğin gibi, ince fırçalar kullanarak üzerine desenler ve resimler de yapabilirsin.Çerçevelerini canlandır: En güzel anılarının fotoğraflarını sakladığın çerçevelerin en güzel renkleri hak ediyor! Eski, boyası aşınmış veya artık yenilemek istediğin fotoğraf çerçevelerini artan duvar boyası kullanarak renklendirebilirsin. Aynı şekilde tablolarının ve aynalarının çerçevelerini yenilemek ve renklendirmek için de artan duvar boyalarını kullanman mümkün. Artan duvar boyanı iade et: Evinde boyamak istediğin herhangi bir eşyan yoksa ve artan duvar boyası açılmamışsa, duvar boyasını iade ederek bütçene katkıda bulunabilirsin. Bi’Boya duvar boyanı ücretsiz bir şekilde iade edebilir, paranı geri alabilirsin. 

Artan duvar boyası nasıl değerlendirilir?

Artan duvar boyanı kolayca iade edebileceğin birbirinden canlı duvar boyası renkleri için Bi’Boya‘nın internet sayfasını ziyaret edebilir, beğendiğin rengi kolayca sepetine ekleyerek satın alabilirsin. 

Diğer Yazılara Göz At
Boya
Duvar Boyasında Soğuk Renkler Hangileridir? Soğuk Renk Tonları
Boya
2024 Yılının Trendi Ev Boyası Renkleri Hangileridir?
Boya
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler

Toast Message