Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
2021’de de Trend: Metalik Renk Boya Çeşitleri Neler?
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

2021’de de Trend: Metalik Renk Boya Çeşitleri Neler?

Yayınlanma tarihi: 28.09.2020

Bir ev, ofis ya da mağaza dekorasyonu yaparken aklına gelen ilk unsur genellikle mekana uyum sağlayacak duvar rengi oluyor. Renk tek başına yeterli de olmayabiliyor. Bu noktada renk ile yaratılan ışık oyunları devreye giriyor. Mekanların makyajı niteliğinde olan duvar boyası için aynı rengin farklı tonları ya da zıt renkler tercih edilebiliyor. Boya teknolojisinin gelişmesiyle mekanın havasını değiştirmek için hayatımıza giren ve 2021’de duvar boyası trendlerinden biri olarak karşımıza çıkan metalik renk duvar boyası, artık hayatımızda daha fazla yer edinecek gibi duruyor. Kullanılan bu boya çeşidi ile ilk olarak dayanıklılığı artırmak amaçlansa da üretilen metalik duvar boyaları bu süreçte asıl amaçlarından daha fazlasını sunarak mekanların çok daha çekici görünmelerine yardımcı oluyor. 

Parlaklığıyla büyüleyen altın rengi metalik duvarlar

Genellikle otomobillerde karşılaştığın metalik boyaları evinde ya da ofisinde kullanmak değişim ve farklılık adına atabileceğin en etkileyici adım oluyor. Özellikle altın rengi metalik özelliğe sahip olan duvar boyası herkesin beğenisini kazanıyor. Altın rengi metalik duvar boyası sana ışıltılı ve zengin görünümün anahtarını sunuyor. Sıcak, zamansız ve zengin metalik altın duvar boyası kullanılan ortama sofistike bir his kazandırıyor. Gösterişin de rengi olan metalik altın rengi duvar boyası ile dekorasyonuna gösterişli bir etki sağlayabilir ve mobilyalarına vurgu yapabilirsin.

Bronz, bakır, lal ile rahatla ve derin bir nefes al

2021 boya trendi metalik duvar boyası renk çeşitlerinden olan bronz, bakır ve lal renklerini kullandığın ortamın çok daha sıcak ve samimi olduğunu rahatlıkla görebilirsin. Bronz, bakır ya da lal rengindeki metalik duvar boyalarının verdiği sıcaklığında etkisiyle ortam çok daha rahatlatıcı ve sakinleştirici oluyor. Bu renklerin parlaklığını daha fazla ön plana çıkarmak için ahşap mobilyalar, kadife minderler ve duvar rengine uygun detaylar kullanabilirsin. Bronz, bakır ve lal renginin sıcaklığıyla doğal ürünleri kombin ederek doğanın sükunetini evine taşıyabilirsin.

Gümüş metalik duvar boyası ile kuvvetli dokunuşlar

Tamamlayıcı renk olarak nitelendirilen gümüş rengi, son yıllarda dekorasyonlarda metalik renklerin trend olmasıyla birlikte metalik duvar boyalarında da en çok tercih edilenler arasında yer almayı başarıyor. Sahip olduğu ışıltı sayesinde dekorasyon içerisinde kuvvetli dokunuşlara imza atmanı sağlayan gümüş rengi metalik duvar boyası, ortamın atmosferini tamamen değiştirmeni sağlıyor. Parlaklığıyla göz kamaştıran metalik gümüş rengi dekorasyon içerisinde yer alan aksesuar, mobilya ve diğer detaylara vurgu yapmana olanak tanıyor. tüm renklerle uyumlu olma özelliği sayesinde kolay kombin yapılabilen boya, ortamın çok daha şık, lüks ve ışıltılı olmasını sağlıyor. Metalik gümüş duvar boyası ile ışıltı kattığın ortamlarda gümüş aksesuarlar da kullanarak ışıltının devamlılığını sağlayabilirsin.Işık yansıtma özelliğine sahip olan metalik renk duvar boyası ile günün her saati mekanında aydınlık olmasını sağlayabilirsin. Güneş ışığını yansıtıp aydınlık sağlamasının yanı sıra mekanın her noktasına ışığı ulaştırdığı için güneş ışıklarından daha fazla faydalanabilirsin. Sen de birbirinden hoş renklere sahip metalik renk duvar boyası ile mekanına renk ve ışıltı katmak istiyorsan Bi’Boya‘nın geniş renk kartelasından metalik duvar boyalarını tercih edebilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Duvar Boyasında Soğuk Renkler Hangileridir? Soğuk Renk Tonları
2024 Yılının Trendi Ev Boyası Renkleri Hangileridir?
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler

Toast Message