Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
2023 Renkleri
2023 Renkleri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

2023 Renkleri

Yayınlanma tarihi: 12.05.2023

2023 trend renkleri monoton olmaktan uzak, iç mekanlarımızı hareketlendiriyor. Kasvet işareti altında geçirilen birkaç yılın ardından, kendinizi pozitif renklerle ve enerji dolu bir şekilde çevrelemenin tam zamanı. Cesur ve iyimser, 2023 trend rengi yakında iç mekanınızı aydınlatacak. Nötr ve doğal tonlar evinizin dekorasyonunu yüceltmek için güvenli bir bahis olmaya devam ediyorsa, gösterişli ve hayat dolu tonlar size enerji verecektir. Turuncu, kırmızı, mavi ve yeşil gibi cesur renklerden oluşan bir paletle 2023 renkleri güneş gibi doğuyor. İşte 2023' ün trend boya renkleri;

2023’ün Trend Boya Renkleri

Her yıl, duvarlar için renk trendleri değişiyor ve gelişiyor, sosyal değişimlere ve yeni ihtiyaçlara uyum sağlıyor. Öte yandan, yeterli bir renk kullanımı gerçekten evinizde gözle görülebilir bir fark yaratabilir. Duvarlar için bir renk seçmek, bir hikaye anlatmakla, evi tam olarak deneyimlemek ve mümkün olduğunca kişinin zevklerine benzer hale getirmek için kesin bir görüntü oluşturmakla eşdeğerdir. Yeni 2023 renk paletleri mi arıyorsunuz ve nereden başlayacağınızı bilmiyor musunuz? 2023 renkleri o kadar çok çeşitli ki seçim yapmak zor olabiliyor. Peki, o zaman biz sizin imdadınıza yetişelim. Bu makale tam size göre. Kesinlikle aklınıza gelmeyen, seçtiğimiz yepyeni renk paletiyle karşınızdayız!

2023 nötrlerin yılı

Bej tonları trendi, iç dekorasyonu geliştirmek için sürekli olarak kendini yeniden keşfediyor. Ve 2023’ de durum farklı olmayacak. Beyaz renginin yerini yavaş yavaş ekru ve kum beji alacaktır. Bununla birlikte, 2023 renklerinin en öne çıkan rengi boz kahverengidir. Pembemsi bej de geri dönüş yapacaktır. Diğer moda renkleri davet etmek için mükemmel bir temel olacaktır. Hayatın güzel olduğu koza atmosferi yaratmanın yanı sıra, çıplak tonlar cesur tonlar ve abartılı şekillerle kolayca uyum sağlar.

Yeşilin Tonları Gündemde

Son sezonlarda yeşil, iç mekanlarımızda giderek daha önemli hale geldi. Doğanın ve yaşamın sembolü, çeşitli tonlarda gelir. Nötr renklerle birlikte yeşiller 2023’ te bizi şaşırtmaya devam edecek. Yatak odasında ve banyoda, su yeşili ile konforu tercih edin. Köknar yeşili de iddialı bir hava yakalamak için 2023 renklerinde benimsenecek trend renkler arasında yer alacak.

2023 Renkleri

Elektrik Mavisi

Henüz anlamayanlar için, 2023 renkleri söz konusu olduğunda iki ekol olacak: Çıplak tonlar ve koyu tonlar. Bunların arasında mavi, cesur bir geri dönüş yapıyor ve kendini yeniden keşfetme potansiyeli sayesinde şaşırtma yeteneğine sahip. Gri ve daha az doygun, tüm dekorasyon kaprislerimizi tatmin etmek için sonsuz çeşitlilikte geliyor. Ufak dokunuşlarla ya da bütünsel bir görünüm olarak salonda ya da mutfakta harika duruyor.

Pişmiş Toprak

Kışın mutfaktaki kasvetli ortamı yumuşak, doğal tonlarla telafi etmek, yakın gelecekte iç mekanlarınıza damgasını vuracak renk trendidir. Bu nedenle 2023 renklerinde zıtlıklar yaratmak için tereddüt etmeden karıştırdığımız mat bitişli pastel renkleri memnuniyetle tercih edebilirsiniz.

Menekşe Tonları

2022 yılının yıldız rengi olan menekşe tonları, bu yılda da iç dekorasyon alanında öne çıkmaya devam edecek. Geniş 2023 renk paleti sayesinde leylaktan eriklere, lavanta ve açık morlara kadar uzanarak özgün bir hava yaratıyor ve yumuşak bir atmosfer. Elbette bir odayı yerden tavana giydirebilecek bir renk olmaz. Ancak duvarlarınızdan birini yenilemek, derinlik ve süreklilik hissi yaratmak için birebir. Menekşe moru, pembe veya mavi gibi aynı ailenin diğer tonları ile birleştirildiğinde daha da çekici hale gelir.

Salon Duvar Boya Renkleri

2023 renkleri arasında oturma odasının duvarları, çalı yeşili, sarı, bordo gibi canlı renklerle ve aynı zamanda tozlu maviler gibi daha narin tonlarla aydınlatılıyor. Trendler arasında doğal renklerle birlikte mavi ve mor tonları da öne çıkıyor ve pastel, nötr tonlar gibi renkler başarısını sürdürüyor. Sadece bu da değil, bu yıl oturma odasının duvarları, bir duvarı sergilemek veya tüm odayı döşemek için mükemmel olan canlı ve göz alıcı dekorasyonlarla renklendirildi. 2023 salon duvar renkleri için trend renk örnekleri neler hep beraber bakalım;

2023 Renkleri

Mavi ve Mor’un Rahatlatıcı Tonları

2023 renkleri, sakin bir şekilde mekanlarınızın keyfini çıkarmaya, zamanın akışının tadını çıkarmaya dönebileceğiniz, yavaşlığın yılı olacak. Bu yeni keşfedilen özgürlük renklere de yansıdı, Morun enerjik, canlı ve lüks bir tonu salonunuza çok yakışacak. Mavi ile birlikte sadece morun başkarakter renklerinden biri olacak olan salon duvarları 2023 yılında, lavanta ve leylak rengi gibi dinlendirici tonlarla, mavinin bebek mavisi ve mavi gibi tozlu tonlarıyla süslenecek. Mor ve maviler, duvarlarda hem açık hem de koyu tonlarda, sıcak veya soğuk nüanslarla özel kontrastlar oluşturmak için kullanılabilir.

Pastel Renkler

2023'te salon duvarları, özellikle daha sıcak tonlarında yeşil, sarı, kırmızı, pembe ve turuncu dahil olmak üzere pastel tonlar gibi narin ve yumuşak renklerden yoksun kalmayacak. Pastel tonlar tonlarca kombinlenebileceği gibi, kahverengi gibi daha cesur ve parlak tonlar, turuncu tonlu parlak sarılar, mavi ve yeşilin parlak tonları ve altın, gümüş gibi metalik renklerdeki detaylarla kombinlenebilir.

Nötr Renkler

Nötr renkler, salon duvarları için en çok seçilenler arasında onaylanmıştır. Bej, gri veya fildişi gibi tonlar duvarlara uyum sağlar ve sıcak ve dinlendirici bir ortam yaratmak için odaya ışık ve sıcaklık verir. Parlak gölgelerle ve ayrıca oturma odasının duvarlarını ısıtmak için giderek daha moda bir seçim olan koyu renklerle iyi giderler.

Doğal ilhamın renkleri

Nötr renklerle birleştiğinde, hem sıcak hem de soğuk nüanslarda kahverengi, yeşil ve sarı tonları gibi doğal ilham veren renkler de vardır. Salonun renkli duvarları için doğal nüanslar arasında özellikle sıcak kahverengiler, pişmiş toprak, portakallar ve pişmiş toprak ve konyak gibi yanık kırmızılar gibi toprak renkleri vardır.

Klasik ve Lüks Salonlar İçin Renk Önerileri

Salonlarımızı süsleyen renk şemaları, onlarca yıldır tekrar tekrar başvurduğumuz oldukça tutarlı bir palet olduğu ortaya çıkıyor. Bu klasik renklerin belirli bir dönemle sınırlandırılması imkansızdır ve bunun iyi bir nedeni vardır: Sonsuz derecede çok yönlüdürler. En popüler renkler, büyük ya da küçük, eğlenceli ya da geleneksel çoğu salonda işe yarar. Bir sonraki boya güncellemeniz için ilham mı arıyorsunuz? Önereceğimiz 3 renklerden birini klasik ve lüks salonlarınız için düşünebilirsiniz

Beyaz

İnsanlar beyazın yatıştırma yeteneğini uzun zamandır takdir ediyor. Beyaz bir zeminle başlayıp ardından parlak renkleri üst üste koyarak mükemmel bir salona merhaba deyin. Aksesuarlarınızı kar beyazı duvarlarla eşleştirerek maksimum etki için salonunuzu beyaza boyayın.

Yeşil

Doğanın rengi olan yeşil salon tasarımınızda çok etkili bir renk olacaktır. Bu renk tonu, canlı beyaz vurgularla eşleştirildiğinde müthiş görüntü verecektir.

Gri

Gri, son yıllarda anın nötrü olarak konuşulmaya değer olsa da, onlarca yıldır popüler bir dekorasyon seçeneği olmuştur. En soluk sisten en koyu kömüre kadar, grinin pek çok havası, en iyi gölgeyi arayan ev sahipleri için zorlayıcıdır, bu nedenle salonunuzun rengine nihai bir karar vermeden önce gri rengini aklınızın bir köşesinde tutun.

2023’te Tercih Edilebilecek Soğuk ve Sıcak Renkler

2023 yılı soğuk ve sıcak renklerin harmanlandığı harika bir yıl olacak. 2023' ün sıcak renkleri arasında yeşil, kırmızı ve turuncu rengi yer alırken soğuk renkleri arasında ise yeşil, mavi ve mor renkleri hakim olacaktır.

2023 Renkleri
Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message